Şimdi Ara

Olaf'ın durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler nedir olafın durumu? Olaf oynamayı özledim şahsen. Şu son güncellemeyle oynanabilir halde mi? Brolaf yatıyor kenarda :(

Not: Brolafımın olduğu belli etmek için açmadım konuyu.

• Olaf ölmüş diyenlere asla aldırma. Late de biraz güçsüz kalabilir ama kesinlikle olaf şuan iyi çok iyi durumda. Solo top un en güçlülerinden biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde var ama bu aralar oynamıyorum aatrox almadan önce full olaf oynardım şimdi aatrox oynuyorum. Bende özledim takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Olaf ölmüş diyenlere asla aldırma. Late de biraz güçsüz kalabilir ama kesinlikle olaf şuan iyi çok iyi durumda. Solo top un en güçlülerinden biri.

yok artık :D
  • olaf pek oynanmıyo ama iyi bi hero
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Olaf ölmüş diyenlere asla aldırma. Late de biraz güçsüz kalabilir ama kesinlikle olaf şuan iyi çok iyi durumda. Solo top un en güçlülerinden biri.

yok artık :D

Bugun jax i soloda erittim desem :D ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz skill setine bağlı şampiyonlardan, tek oynanabilirliği solo top şu sıralar ama diğer solo top şampiyonları baya üstün ondan. Ayrıca tek harassı Q (baltası) çok dar bir alana etki ediyor biraz yetenek istiyor. E skili de eh işte 340 true damage idare eder bir skill.

Jungler olarak hiç bahsetmiyorum ve tavsiye etmiyorum, tek skilli dar alana etki eden bir yavaşlatması olan bir şampiyondan bütün koridorları taşımasını beklemek hata olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni değişiklikler var olaf üzerinde onları gördünüz mü?
  • Valla 2-3 aydır oynamıyordum olafı bi oyniyim dedim soloda 27-2 gittim valla wsi ile can çalma.Pasifi ile saldırı hızı.Tank kassan bile damage de üstüne yok. e fullenmiş halde 380-400 vuruyor ve 3sn cd si var sanırsam mükkemmel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.