Şimdi Ara

Olaf Oynanış Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Olafa merak sardım,1 oyun solo denedim hoşuma gitti.Sormak istediğim neler çıkmalıyım ve rünlerim nasıl olmalı?Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up ?

• Mahvoluş
    Randuin
    Ruhgömleği
    Hydra
    Ayakkabı
    Banshe/koruyucu melek kesin bi sırası yok bu itemlerin hydra+mahvolmuşun sebebi w ile birleşince hayvani bir can çalman oluyor ve ölmüyorsun resmen :D rünler olarak klasik ad rünler iile girebilirsin pek farketmez ben w-e-q fullüyorum
  • Ruh gömleği yerine çivili olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Ruh gömleği yerine çivili olabilirmi?

Hayır ruh gömleği şart çünkü w sunun verdiği can çalmayı arttırıyor pasifi ile son item olarak banshee yada koruyucu melek yerine alabilirsin
  • Kardeş olafa ilk e fullemelisin ilk levellerde 300 true op oluyor cidden bana güven

• 1 ofansif item yeter bence. Full tank çıkınca bile ağlatıyor ve gerçek bir gap closer ı olmadığı için öyle ya da böyle bir damage yemeniz gerekiyor range li championlardan. Hydra ya da botrk siz bilirsiniz. Teoride botrk müthiş dursa da farmıyla pushuyla hydra daha iyi bir seçenek gibi geliyor oynadıkça. Önerim hydra ve tanky gitmek, ayrıca şu oyundan randuini kaldırdılar ayıp ettiler... bir de bir zamanlar ne olaf jungler oynardık, deli gibi clear time ı vardı. Sonra hoplayıp zıplayan junglerlar domine etti jungleı...

• Olafa buff falan mı geldi ya şu sıralar çok denk gelmeye başladım
  • Ben olaf oynarken q fullüyorum güzel dürtmeni sağlıyor birde baltayı sürekli yerden alınca tadından yenmiyor fakat bunun için mana gerekiyor, sonra e w gidiyorum.
    İtem olarak genelde karşıya göre değişiyor koridorda iyisem mahvolmş hydra yapıp rakibe göre gerisini tank kasıyorum, durumlar kötüyse hydra alıp tanka dönüyorum.
    Çizme de maça göre değişiyor karşıda çok cc varsa merkürün adımları şart, karşısı dengeli ise atiklik çizmesine mavi efsunu basıyorum hayalet ve ışınlan ile oynadığım için çok opi oluyor
    Karşıda ap yoksa ninja tabisi tabiside

atiklik çizmesi + hayalet + ulti ile efsane koşturuyor

• Q e w q e w e w diye git. Yani 4 lvl de 2q 1w 1e olsun sonra bir e bir w git. Hydra randuin ninja tabisi Mahvolmus ruh gomlegi civili zirh/koruyucu melek cikabilirsin.

• Early de e fullemek saçma geldi çünkü can bedeli ödüyosun seni geriye düşürür balta ilr dürtmek ve kovalamacada baltanın slovu daha mantıklı bence q full build konusunda yeterince deneyimli değilim önceki sezon jungle oynardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.