Şimdi Ara

OLAFSON HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıllık olafson xp720 midir nedir artık modeli, 5+1 ses sistemim arızalandı. Ses entegrelerini değiştirdim fakat volume entegresi arızalanmış sanırsam. Karaköyde falan hiçbir yerde bulamadım bu entegreleri.

RSM2323 aradığım entegrenin adı.

Size sorum şu, bu olafsonun teknik/yetkili servisi varmı istanbulda biryerde? Varsa neresi acaba?

• başta geçmiş olsun bizim burada satış yeri var sorabilirim. Yada netten bir araştır parçayı. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoroidoshi

başta geçmiş olsun bizim burada satış yeri var sorabilirim. Yada netten bir araştır parçayı. Kolay gelsin

Eyvallah kardeşim. Sorarsan çok iyi olur, lakin nette epeyce araştırdım, entegrenin datasheeti bile zor bulunuyor.
  • üstadım geç oldu ama tek servis
    yeri ve merkezi istinyede, istinye parkın civarında telefonları.
    0212 229 97 70
    dahili 7007

umarım işin hallolur.
  • volumu log pot'a çevirsen nasıl olur? kabul uyuz bir öneri. kumanda ne olacak peki diye de soru gelir.
    RSM2323
    http://forum.donanimhaber.com/m_36812914/tm.htm
    tam bu linki verecektim buraya da damlamışınız. çok önceleri ucuz optik, s/pdif girişli 5.1 ses sitemi arayana öneri değil
    alternatif diye Bang Olufsen bazması Olafson ın olaaa bu ne laa ses sistemlerinden bahsederdim. ararsanız bulursunuz neyse.
    bir de bu link var buldum hemen ulen zabıta mıyım neyim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_44260000/tm.htm
    ses kontrol denince bu pre ampli sorununu farkettim.gerçi bu microlab ama elemen çinyadan irtibata geçmiş.cırmalamak lazım
    belki bir şey bulunur ya da fırsat ya malzeme temin edilir felan. inşallah.

• Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Sorunu pt2258 adlı entegre (6 kanal ses kontrol entegresi ) ile çözdüm şuan çalışmasında bir problem yok. Bahsettiğim rsm2323 ün piyasadaki adı da pt2323 müş o yüzden bulamadım.
  • lem var ya
    RSM2323 adından emin misin diye düşünmedim değil.bi uzakdoğu sitesinde rsm2323 görünce uyuttu beynimi. neyse pot kullanmaktan kurtuldun. inşallah ; dua kabul olur zira.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fbdimm hakkında bilgi ?????
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

lem var ya
    RSM2323 adından emin misin diye düşünmedim değil.bi uzakdoğu sitesinde rsm2323 görünce uyuttu beynimi. neyse pot kullanmaktan kurtuldun. inşallah ; dua kabul olur zira.

Ya o benim suçum değil aslında. Bu kamil olafsonmudur nedir kendi kafasına göre yazmış o ismi. Entegreyi sökünce board ın üstünde pt2323 yazıyordu o da heryerde var zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.