Şimdi Ara

Olası Bir İstanbul Depreminde! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

Bence en temiz iş şuanda tüm istnbulu boşatıcaksın köyü olan köyüne gidecek kalanlar çevre illerde geçici konutlara falan yerleştirilecek.Sonra amarikadaki haarpi çalıştırıp depremi tetikliceksin.Sonra deprem olacak tabi istanbul boş.Ne kadar ev mev varsa yıkılıcak.İşte asıl hikaye burada başlıyor kalan evler yollar falanda yıkılıp yeni yollar evler mimari yapılar gökdelenleri dikiceksin.Dünyanın en temiz ve düzenli şehrini kurucaksın.İstanbul asya ve avrupanın kilit noktası olucak.

Aynen kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence biraz da şansa bağlı. Tek katlı depreme çok dayanıklı 2012 model bir evin olur, ama deprem anında bir arkadaşını ziyarete gidersin onun evi çöker mesela. O zaman da senin ev yalan olur. Yani biraz da şansa bağlı. Her an kendimizi korumamız lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölücez. Ben ceset torbalarını hazırladım zaten.
  • geçen fay hattına bastım ayağım kaydı düştüm
  • Hayatta kalırsan daha kötü ya yeni bir başlangıç milyarlarca masraf falan filan.

Allah korusunda öle bir deprem olursa işallah abdestli olduğum güne denk gelir ve acı çekmeden direk ölürüm.
  • deprem olduktan sonra ilk işim istanbuldan arsa-arazi almak olacak, sizce ben pisliğin tekimiyim?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.