Arkadaş neden tek forvet oynamıyorsun, çift forvet? Umut? Emre? Kahretsin ya. Yine beraberlik alırsak çok çok iyi.
fatih terim bu yıl ilginç işler yapıyor hadi hayırlısı
yine kadro denemesi yine hüsran sonuçlar......................
Emre diye sövüyorsunuz bende kızıyordum fakat ortasahada önemli oyuncu Emre kimi istersin beyim Melo mu ? Bence tek forvet 5 ortasaha çıkmalıyız yada çift forvetle Umut çiğersizini defansa bırakcan yorcak
Nesi var kadronun?
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Nesi var kadronun?
Öyle duruma gelmişler ki her kadroya laf ediyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Fly Emirates
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Nesi var kadronun?
Öyle duruma gelmişler ki her kadroya laf ediyorlar.
Anlamıyorum gerçekten sorsan ağlarlar 4-3-1-2 oynayalım diye. Al sana bu kadro 4-3-1-2 oynar. Yok Gökhan kaka yok emre kaka.
Emre en son ne zaman oynamış biliyorlar mı? 12 şubat'ta 3-5 gün sonra 1 ay olacak e güzel kardeşim sen bu adamın form durumunu biliyor musun diye sorsan cevap verebilecek mi? Drogba ile Burak basmıyor, pres yapmıyor takımın sorunlarından biri bu e Umut oynayacak bunun nesine burun kıvırıyorsun. Ki bu adam 12-13 tane de sallamış.
E Sabri'yi beğenmiyorsunuz sağda Eboue oynuyor işte Hakan'ı beğenmiyorsunuz solda Riera oynuyor. Gökhan'ı mı istemiyorsun? Dany'nin sakatlığı varmış onu mu riske etsinler. Boş laflar.
Ne Burak ne Drogba yedek kalabilir. Bu yüzden bu maç 4-5-1 deneyemez. Çünkü Schalke maçının son provası.
Ama işte laf olsun torba dolsun biz eleştirimizi yapalım. Maç oynanmadan kazanılmaz ve kaybedilmez.
Kadrolarla artık ilgilenmiyorum,sistem ne Sneijder denilen adam nerede oynayacak tek derdim bu artık.
Muslera
Eboue Semih Gökhan Riera
Hamit Selçuk Emre
Sneijder
Umut Burak
gayet normal kadro?
Ha tutar hoca Hamit'i sağa Sneijder'i sola alırsa o zaman cidden moralim bozulur. Stada gideceğiz birde.
Muslera
Eboue - Semih - Gökhan - Riera
Selçuk - Hamit
Emre - Sneijder
Umut - Burak
4-4-2 sevdasından sneijder harap olacak.
umut yerine amrabat oynamalı bence sneijder yine sol bek de kaybolacak
tek forveti schalke maçı için deniyor olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme