Şimdi Ara

olasılık permütasyon kombinasyon kaç günde biter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler her gün matematiğe 3 saatimi ayırarak bu konular kaç günde biter ve aralarında bir ilişki var mıdır yani olasılığı yapmak için kombinasyonu veya permütasyonu ileri derecede bilmek gerekir mi yoksa "5'in 2'lisini falan bil yeter" mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bence bu konular bitmez,zaten zorluğunun sebebi de bu sadece nasıl gitmem gerektiğini öğrenmelisin milyon şekilde sorulur belli mantığı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: odtulumezun

Valla bence bu konular bitmez,zaten zorluğunun sebebi de bu sadece nasıl gitmem gerektiğini öğrenmelisin milyon şekilde sorulur belli mantığı yok

hocam konu anlatım kısmından bahsediyordum soru kısmını ise artık bol soru çözerek halledeceğim yapacak bir şey yok zaten gıcıklığından dolayı hep sona bıraktım bu konuları, her yerde karşıma çıkmaya başlayınca da bitirmeyi kafaya taktım

• Bitmez.
  • Sana bağlı ben geçen sene integrali sıfırdan 3 günde bitirdim. Bu konuya ilkokuldan beri kafam basmıyor.

• Lanet olasi konu adini duyunca sinir basiyo

• Yok harbiden integral türev limit vs. bir şekilde biter ama bu lanet konular bitmez.Çünkü ucu bucağı yok,özelliklede olasılık kendi başına bir makine zaten.
  • vay be herkesin benim gibi düşündüğünü bilmiyordum en iyisi dersaneyle başlamak o zaman kendime uğraşacak farklı bir konu arayayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.