Şimdi Ara

OLASILIKSIZ-Adam FAWER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
9.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır evde duruyordu bu kitap, hiç bakmamıştım. tam anlamıyla pişman oldum bakmadığıma..
    sabah kalktım, dershaneye gitcektim.. kitap gözüme takıldı.. 1-2 sayfa okumak amaçlı açtım kitapı başlarda biyerinden, kapayabildiğimde 1. ders bitmek üzereydi dershanede diğer derslere gittim ve geldiğimde direk kitaba başladım. tam olarak 23:12 de kitap bitmişti...

hala okumayanlar varsa (ki sanmıyorum) "güzelmi ki acaba?" diye yorumlara bakıp zaman kabetmeyin, sadece 1-2 sayfa okuyun kitabın herhangi biyerinden. aksi taktirde pişman olursunuz yorumlara bakarken harcadığınız süreye

• ama kitabın başları sarmayabilir heerkesi biraz sabırlı olun özellikle olasılık hesaplaması yaptığı bölümden sonra akıl almaz bir hal alıyor kitap bittikten sonra bir daha okusam diyorsunuz =)
  • bi kitap herkesin elinde olur mu arkadaş ya ? Oluyor demek. Bi ara Da Vinci Şifresi falan böyleydi. Herkes Olasılıksız taşıyor kolunun altında. Merak ettim okuyacağım, zaman kaybı olmaz inşallah.
  • Olmaz merak etme çok güzel kitap.

Özellikle istatistik bölümünde okuyan arkadaşlar kesinlikle okusunlar
  • Şu anda 130. sayfasındayım okumayanlara kesinlikle tavsiye ederim..kendinizi vererek okuduğunuzda gerçek asıl hazzı alıcagınıza eminim..güzel bir roman
  • quote:

Orjinalden alıntı: mea_kyz

ama kitabın başları sarmayabilir heerkesi biraz sabırlı olun özellikle olasılık hesaplaması yaptığı bölümden sonra akıl almaz bir hal alıyor kitap bittikten sonra bir daha okusam diyorsunuz =)

Şahsen ben ilk sayfadan itibaren zevkle okudum.Kitabın başlarıda ortalarıda tatmin edici bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chev

quote:

Orjinalden alıntı: mea_kyz

ama kitabın başları sarmayabilir heerkesi biraz sabırlı olun özellikle olasılık hesaplaması yaptığı bölümden sonra akıl almaz bir hal alıyor kitap bittikten sonra bir daha okusam diyorsunuz =)

Şahsen ben ilk sayfadan itibaren zevkle okudum.Kitabın başlarıda ortalarıda tatmin edici bence.

kişiye göre değişir tabi ortaları sardı beni de sonlarına doğru inanılmazdı zaten
    kitabın temel oluşturma bölümleri beni sıkıyor biraz aslında ama gerekli olduğunu sonradan anlıyorsunuz
    ben genel olarak çevremden gördüğüm -özellikle matematik ve istatistik sevmeyenlerden- duyduğum çok mücadele etmeden bıraktıklarıylı onlar kaybederler

• 70 li sayfalardayım, fakat kitaba bir türlü ısınamadım arkadaşlar, çevremde okuyan herkes sakın bırakma, ilk başları çok kötü ama sonrada birden herşey şekilleniyo diyorlar, bu kadar büyütüldüğüne göre herhalde güzel bir kitaptır, ne yapıp edip bitirmeye çalışıcam bende.
  • Ne kitapmış arkadaş ya :)

Ben de alıp okuyucam artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bbjk1985

Matematiği çok seviyorum ve istatistik bölümününde okuyorum..Bu kitabı beğenebileceğimi düşünüyorum bir de sizin fikrinizi almak istedim

tam senlik kitap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Cry4You_

70 li sayfalardayım, fakat kitaba bir türlü ısınamadım arkadaşlar, çevremde okuyan herkes sakın bırakma, ilk başları çok kötü ama sonrada birden herşey şekilleniyo diyorlar, bu kadar büyütüldüğüne göre herhalde güzel bir kitaptır, ne yapıp edip bitirmeye çalışıcam bende.

işte anlatmak istediğim bu
    sakın bırakma devam et 100. sayfayı falan geçtikten sonra iyiden iyiye ısınırsın
  • Siz daha 10. sayfada bırakacaksanız, hiç okumayın daha iyi arkadaslar. Ben kitabı 2 kere okudum hiç sıkılmadım.

Sıkılınlara söylüyorum: Ben bu kitabı ilk cıktıgında aldım ve ilk okuyanlardanım. Yani bu kitap artık o kadar o cok isim yaptı ki. Kimi sevmez kimi sever. tamamen zevk meselesidir bu. aynı olay da vinci şifresinde de oldu hatırlatırım. Kitabı tarafsız gözle okumak cok sey beklememk gerekir bence.

Ben bir cok kitabı cok önerildigi için aldım ve sonunda '' bu muydu yani bu kadar yaygara'' dedigimi cok iyi hatılıyorum.

KİTABI TARAFSIZ BİR GÖZLE OKUYUN. YORUNLARA ALDIRMAYIN. 400 SAYFA HEMENCECİK BİTER. ÇÜNKÜ KURGU MÜKEMMEL .

Not:Olasılık heaplamalarından ve kuantum fiziğinden sıkılanlarla gercekten aynı kitabı mı okuduk diye tereddüte düsmemek elde degil. Çünkü benim kitapta en cok sevdigim yerler -spoiler gibi olmasın- olasılık hesaplamaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 16 Aralık 2008; 17:54:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

Siz daha 10. sayfada bırakacaksanız, hiç okumayın daha iyi arkadaslar. Ben kitabı 2 kere okudum hiç sıkılmadım.

Sıkılınlara söylüyorum: Ben bu kitabı ilk cıktıgında aldım ve ilk okuyanlardanım. Yani bu kitap artık o kadar o cok isim yaptı ki. Kimi sevmez kimi sever. tamamen zevk meselesidir bu. aynı olay da vinci şifresinde de oldu hatırlatırım. Kitabı tarafsız gözle okumak cok sey beklememk gerekir bence.

Ben bir cok kitabı cok önerildigi için aldım ve sonunda '' bu muydu yani bu kadar yaygara'' dedigimi cok iyi hatılıyorum.

KİTABI TARAFSIZ BİR GÖZLE OKUYUN. YORUNLARA ALDIRMAYIN. 400 SAYFA HEMENCECİK BİTER. ÇÜNKÜ KURGU MÜKEMMEL .

@mea_kyz seninde demek istediğini anlıyorum ama arkadaşında dediği gibi kitap ilk sayfalardan itibaren bağlıyor bence ve sıkıldığım bir zaman hatırlamıyorum.

• Arkadaşlar ilk başlarda sıkabilir. Ama Kitabın sonlarında ortalarında ve özellikle sonlarında kurgu mükemmel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chev

quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

Siz daha 10. sayfada bırakacaksanız, hiç okumayın daha iyi arkadaslar. Ben kitabı 2 kere okudum hiç sıkılmadım.

@mea_kyz seninde demek istediğini anlıyorum ama arkadaşında dediği gibi kitap ilk sayfalardan itibaren bağlıyor bence ve sıkıldığım bir zaman hatırlamıyorum.

ben de sıkıldığımı hatırlamıyorum ama genel olarak bırakanlardan bahsetmiştim
    tam olarak bir sayısal öğrencisiydim gerek matematiksel gerek fizik açıklamaları oldukça doyurucu

• ben boyle bı son gormedım ya kıtabın son 2 sayfasında tuylerım dıken dıken oldu kurgu tartısmasız 10 numara 5 yıldız
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ben de aldım. İlk 5-6 sayfasını okudum. Sonra bi sürü iş çıktı devam edemedim bi türlü. Başlasam 1-2 günde bitecek türden bi kitaba benziyor aslında.

Dediğim gibi 2 günde bitirdim. Ve şunu söyleyebilirim.
    Bence mükemmel.

Özellikle konusu beni daha çok bağladı kendine. Kuantum fiziği, schrodinger'in kedisi, laplace'ın şeytanı derken ilgimi çeken tüm konulara değinmiş nerdeyse kitap.

En az 2 kere daha okuyacağım bir kitap diyebilirim.

Yazar'ın yazım tarzı da çok iyi. Çevirmen de mükemmel çevirince kitap duble güzel olmuş

Yeni takip ettiğim yazar. Adam Fawer.

Sırada Empati var

David Caine Fan Club kurmamız lazım

katılıyorum kurun geleyım
    HAYATIMDA OKUDUGUM EN GUZEL KITAP gercekten mukemmel
    En begendıgım yer de Doc ile Tversky nın aynı kısı olması xD
    aksiyon sahnelerı de film gibi canlanıo gozde super

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 25 Aralık 2008; 20:42:43 >

• Yeni bitirdim kitabı, (bu arada hort oldu ama konu kirliliği olmasın), neden filmini çıkarmamışlar bu kitabın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

Yeni bitirdim kitabı, (bu arada hort oldu ama konu kirliliği olmasın), neden filmini çıkarmamışlar bu kitabın?

Bende düşündüm filmi çıksa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

Yeni bitirdim kitabı, (bu arada hort oldu ama konu kirliliği olmasın), neden filmini çıkarmamışlar bu kitabın?

Çok tutulan kitapların filmi yapıldığında gerçekten gişe hasılatı büyük oluyor ama sadece Türkiye'de satan bir kitaptan bahsediyoruz, sanmıyorum filmini yapacaklarını.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.