Şimdi Ara

OLASILIKSIZ-Adam FAWER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
9.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi?
    Siz hiç Loto’da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?

Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?

Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz?
    Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, ‘OlasılıkSız’ tam size göre bir roman..

Tanıtım yazısından...

Bu kitabı okuyan varmı arkadaşlar? Nette araştırma yapmıştım ve çok ilgimi çekmişti.Yeni aldım henüz başlamadım.Birsürü yorum yapılmış kitap hakkında.Sizde okuduysanız bu kitapla ilgili düşüncelerinizi paylaşırmısınız?

• Ben de yeni başladım daha başlardayım ama güzel bir kitaba benziyor..
  • Ben de aldım. İlk 5-6 sayfasını okudum. Sonra bi sürü iş çıktı devam edemedim bi türlü. Başlasam 1-2 günde bitecek türden bi kitaba benziyor aslında.
  • İçeriğinde matematiksel kuramlar çok fazla var gibi.Fakat oldukça ilgimi çekti.Orta sayfalardan bir kısmını okudumda... insanın bütün işi gücü bırakıp yumuluveresi geliyor
  • aklını vererek okicaksan güzel..
  • Hocam Per. yolculuk var 16 saat yol eğer iyi vakit geçirirsin diyosanız bunu alayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Headshott

Hocam Per. yolculuk var 16 saat yol eğer iyi vakit geçirirsin diyosanız bunu alayım

Ben kitaba henüz başlamadım,sadece bir göz attım.Elimde başka bir kitap vardı onu yeni bitirdim.Bu yüzden tavsiye edebilmek için çok erken sanıırm

Yalnız bundan önce "Veda-Ayşe Kulin" ve onun hemen ardından da "Bin Muhteşem Güneş-Khalet Hosseını" yi okudum.Yolculuk esnasında rahatça okunabilecek ve konuları gerçekten güzel ve sürükleyici kitaplar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kitap için açılmış bir konu vardı zaten..Oraya bakıp fikir edinmeniz daha kolay olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cornrose

quote:

Orjinalden alıntı: Headshott

Hocam Per. yolculuk var 16 saat yol eğer iyi vakit geçirirsin diyosanız bunu alayım

Ben kitaba henüz başlamadım,sadece bir göz attım.Elimde başka bir kitap vardı onu yeni bitirdim.Bu yüzden tavsiye edebilmek için çok erken sanıırm

Yalnız bundan önce "Veda-Ayşe Kulin" ve onun hemen ardından da "Bin Muhteşem Güneş-Khalet Hosseını" yi okudum.Yolculuk esnasında rahatça okunabilecek ve konuları gerçekten güzel ve sürükleyici kitaplar.

Tavsiyelerinin dikkate alıcam

• Ben okudum bitireli yaklaşık 2-3 hafta oldu. Çok güzel bir kitap özellikle kuramlarla süslemesi kurguyu dahada çekici kılmış. Yakın çevreme ilk tavsiye ettiğim kitapların başında gelir. Okumadıysanız okumanızı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Bu kitap için açılmış bir konu vardı zaten..Oraya bakıp fikir edinmeniz daha kolay olur..

Daha önce görmemiştim.Tşkler hemen bakıyorum
  • OKudupum en güzel kitaplardan biri. Hatta yazarın diğer kitabı Empati den çok daha başarılı.
    İçindeki konunu işlenişi insanı yormuyor ve , okuyucu kendini hikayenin içinde buluveriyor. Şiddetle öneririm.
  • benide ilgimi çekti kitap okumaan biri oalrak okumayı planlıyorum ama hala başaramadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan*

benide ilgimi çekti kitap okumaan biri oalrak okumayı planlıyorum ama hala başaramadım

Sadece eline bir kez almayı dene.İlk köprüyü geçtimmi gerisi geliyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cornrose -- 31 Temmuz 2008; 16:54:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dispiacere

Ben de yeni başladım daha başlardayım ama güzel bir kitaba benziyor..

Kitapta ilerledikçe kitap elden düşmüyor bir türlü.
  • quote:

quote:

Ben de yeni başladım daha başlardayım ama güzel bir kitaba benziyor..

Kitapta ilerledikçe kitap elden düşmüyor bir türlü.

Bu yorumlar kitaba olan ilgimi daha çok artırıyor
  • kitabı okuyalı uzun zaman oldu gerçekten çok güzel bi kitap.. diğer kitabı olan empatiyide sırası gelince okucam
  • Müthiş bir kitap. Hikaye kurgusu sağlam. Eğer okumaya başlayacaksan işinin olmadığı bir zaman başla çünkü kolay kolay elinden bırakamıyorsun.
  • İlk iki bölümü okudum hoşuma gitti açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalculha

İlk iki bölümü okudum hoşuma gitti açıkçası.

ben 3.bölümdeyim hakikaten ilgi çekici
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.