Şimdi Ara

Roman Tavsiye ( Olasılıksız, Empati okuduysan gel bi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok zor kitap okurum okumaya başladıklarımdan da ender sayıda ki kitapları bitiririm. Ama başlıkta ki 2 kitabın yanı sıra Melekler ve Şeytanları da çok beğenmiştim. Bana bu tarz Adam Fawer kafasında bilimkurgu bir roman önerecek olan var mı ? Oturdum mu başına bırakmıyım, uykusuz bi halde bitiriyim o romanı.

• Dijital kale ilgini çeker belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 13 Haziran 2012; 23:34:08 >
  • Ben de arıyorum böyle bir kitap, Olasılıksız tarzı.
  • Herkes bir olasılıksızdır gidiyor bi ben mi sevmedim acaba bu kitabı sıkıcı diye 50 sayfa falan okuyup bırakmıştım tekrar mı başlasam
  • Olasılıksız kafayı biraz yorar.Konudan konuya atlayan kitap bence.Yeni başlıyacaklar denemesinler.Dostum sana ''Gösteri Peygamberi''ni önerebilirim.Çok güzel bir kitaptır ve yazarıda bir okadar muhteşemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Herkes bir olasılıksızdır gidiyor bi ben mi sevmedim acaba bu kitabı sıkıcı diye 50 sayfa falan okuyup bırakmıştım tekrar mı başlasam

Yalnız değilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @42_SeNTeZ_42
    İlk 50 sayfasında ben de bırakmıştım Daha sonra aklıma gelip devam ettiğimde bırakamadım ve sabaha kadar 1 çırpıda bitirdim. İnanılmaz birşey hocam mutlaka oku
    Dijital Kale'ye de bakıcam hemen

@iztuzu
    onları da okudum ama diğer ikisini çok fazla beğenmemiştim.

@battle35
    hemen bakıyorum ona da..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olasılıksız ile empatiden aldığın zevki 'orgazmdan farksız' cümlesiyle anlatabiliyorsan aşağıdaki kitaplar seninde hoşuna gider ama hiç biri adam fawer kadar olamaz.
    okuduklarım ve önerebileceklerim:
    OLASILIKSIZ
    EMPATİ
    SİL BAŞTAN - KEN GRIMWOOD(baya bi beğendim adam 43 yaşında ölüyor 18 yaşına dönüyor filan ilgi çekici, şizofrenik bir kitap)
    SUZANNE COLLINS'DEN>>>AÇLIK OYUNLARI-ATEŞİ YAKALAMAK-ALAYCI KUŞ(şizofrenik değil sadece böyle heyecan hayal gücü aşk filan hepsi var ama okunur yani)
    GÖZLERİNİ SIMSIKI KAPAT(daha yeni bitirdim ilk 250 sayfada olayı anlamaya çalışıyor(kendi dedektif) sonra adrenalin patlaması yaşıyorsun aynı SHERLOCK HOLMES ama kitabın son kısımlarında şok oluyorsun böyle gülüyorsun kendiliğinden)
    TAHT OYUNLARI-GEORGE R. R. MARTIN(filmine bak 2 sezon toplam 20 bölüm 3. sezon nisan 2012 de, her bölümü sinema gibi zevk veriyor :) )
    DAN BROWN'UN TÜM KİTAPLARI WİKİPEDİA DAN BAK
    ŞİBUMİ-TREVANIAN(okumadım ama çok met ettiler)
    KAOSUN SIRLARI-M. CHATTAM
    YER ALTI GÜNLÜKLERİ SERİSİ GREGOR
    HESAPLAŞMA - JAN JOFFEY(okumadım)
    YIKIMA GİDEN ADAM(okumadım)

okurkey böyle şifreleme gizlenme filan oluyor, tahmin yürütüyorsun sonra senin düşündüğünden çok daha karışık ve şaşırtıcı birşey olarak karşına çıkıyor filan böyle kitapları okurum; dan brownun tüm kitapları, gözlerini sımsıkı kapat, adam fawerin kitapları(keşke dahasınıda yazsa) öyle kitaplar, sil baştanı okuyorsun ilk eğlenceli ortalara doğru adam sürekli ölüp doğuyor ya, sıkılıyorsun ama çok kısa bi süre sonra gelişmeler(söylemek istemiyorum) oluyor tekrar sarılıyorsun kitaba ama o kadarda adrenalin dolu değil, seni kitaba bağlayan ACABA SONUNDA NE OLACAK düşüncesi

• quote:

Orijinalden alıntı: paardon

@42_SeNTeZ_42
    İlk 50 sayfasında ben de bırakmıştım Daha sonra aklıma gelip devam ettiğimde bırakamadım ve sabaha kadar 1 çırpıda bitirdim. İnanılmaz birşey hocam mutlaka oku

@iztuzu

@battle35
    hemen bakıyorum ona da..

senin benim gibi insanlar toplanıp adam fawer bi kitap daha yazsın diye imza toplayalım, empatiyi okumadıysan hemmen başşla,, elbette olasılıksız a hiç bi kitap erişemez ama empati de bii o kadar mükemmel bi o kadar muhteşem kim bilir belki empatiyi daha çok beğenirsin. adamın tıbbi bilinmeyenlerden yola çıkması ayrı bir çekicilik katıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: karus112

quote:

Orijinalden alıntı: paardon

@42_SeNTeZ_42

@iztuzu

@battle35
    hemen bakıyorum ona da..

senin benim gibi insanlar toplanıp adam fawer bi kitap daha yazsın diye imza toplayalım, empatiyi okumadıysan hemmen başşla,, elbette olasılıksız a hiç bi kitap erişemez ama empati de bii o kadar mükemmel bi o kadar muhteşem kim bilir belki empatiyi daha çok beğenirsin. adamın tıbbi bilinmeyenlerden yola çıkması ayrı bir çekicilik katıyor

Okudum onu da dostum teşekkürler
    O adam hep yazsın, hep yazsın

• Game of thrones, mumkunse ingilizcesini okuyun cok daha guzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olasılıksızın baş sayfaları sıkıcıdır ama ondan sonra akıp gider okumayanlara kesinlikle okumalarını tavsiye ederim.
  • Olasılıksız arkadaşların dediği gibi 150 ye kadar sıkar ama oradan sonra kaç sayfa okuduğunu sayamazsın, konuyu takip etmekteyim kitap önerilerinizi beklemekteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.