Şimdi Ara

OLASILIKSIZ-Adam FAWER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
9.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2günde bitirmiştim. Gerçekten insanın elinden düşmüyor. Hikayeye dalıp gidiyorsunuz. Yeni kitabıda çıktı ama henüz param olmadığı için alamadım.
  • Kitap okuyan bir kişilik değilim harry potter serisinin 2 kitabını seneler önce okumuştum neredeyse hiç kitap alışkanlığım yoktu.Babamda benimle aynıdır fakat onun elinde bu kitabı gördüğüm zaman güzel olabileceğini düşündüm ve bende okumaya karar verdim bitirmesi çok uzun sürmedi sürükleyici olduğunu söylemek istiyorum.

Ardından Adam Fawer'ın diğer kitabı olan Empati'yi okudum bu iki kitabı da çok beğendim kitap okuma alışkanlığımı yeniden kazandırdılar diyebilirim.
  • yorumları okuyunca, kitaba hemen başlayasım geldi. :)
  • bu kitabı okudum gerçekten çok sürükleyiciydi ve güzeldi şimdi ise Adam Fawer yeni şaheseri "empati" yi okuyorum
  • Bu kitap beni tuhaf düşüncelere yönlendiriyor.

Suan kitabı yarılamadım bile , okumaya devam ediyorum.Okudukçada sanki bu kitap insanların üzerinde deney yapılması için yazıldı gibime geliyor

Dikkatimi çektide tamamen beyin oyunu oynuyor bizimle,bir sürü karakter ve yavaş yavaş birbirlerine yaklaşmaları.

Dün gece rüyamda bile bu karakterlerin içindeydim , acaba şizofren olabilirmiyim

Yalnız bu kitabın deney olarak yazıldığı aklıma yatmıyor değil

• Kitabı bitirdim, gerçekten güzel kitaptı, yazarın diğer kitabını da alıp okumayı düşünüyorum. Kitapta her ne kadar fizikle ilgili falan anlamadığım bir sürü şey olsa da gerçekten okuduğum en güzel kitaplardan biriydi.
  • Belki de yazar başka birilerine mesaj iletmeye çalışmıştır
  • ben Empatiyi nedense daha çok beğendim;ama Olasılıksız'ın yeri ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cornrose

Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi?
    Siz hiç Loto�da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?

Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?

Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz?
    Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, �OlasılıkSız� tam size göre bir roman..

Tanıtım yazısından...

Bu kitabı okuyan varmı arkadaşlar? Nette araştırma yapmıştım ve çok ilgimi çekmişti.Yeni aldım henüz başlamadım.Birsürü yorum yapılmış kitap hakkında.Sizde okuduysanız bu kitapla ilgili düşüncelerinizi paylaşırmısınız?

Eğer parapsikoloji romanlardan bi kaç örnk okuduysan emin ol bu kitap seni sarıcaktır. 4 günde bitirdim bu kitabı ve çok memnun kaldım. Adam Fewer'ın diğer kitaplarını da almaya karar verdim.
    Pişman olmazsın. Bundan sonra da Empati'yi okumanı öneririm. Bir bütün gibi düşünüp okumak daha eğlenceli.

• quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

ben Empatiyi nedense daha çok beğendim;ama Olasılıksız'ın yeri ayrı

Empati bana biraz daha fantastik geldi.Duyguları algılama ve kontrol edebilme ne bileyim geleceği görmekten daha imkansız gibi gözüküyo sanki

Fakat uzun bilimsel açıklamalar olduğu için fantastik oldu olduğunu düşündürmüyor sanki gelecekte olması muhtemel belkide olmuşta haberimiz yokmuş gibi mesajlar veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

ben Empatiyi nedense daha çok beğendim;ama Olasılıksız'ın yeri ayrı

Empati bana biraz daha fantastik geldi.Duyguları algılama ve kontrol edebilme ne bileyim geleceği görmekten daha imkansız gibi gözüküyo sanki

Fakat uzun bilimsel açıklamalar olduğu için fantastik oldu olduğunu düşündürmüyor sanki gelecekte olması muhtemel belkide olmuşta haberimiz yokmuş gibi mesajlar veriyor.

işte en güzel açıklama buydu. teşekkür ediyoruz.
    saygılar.

• Bende çok merak ediyorum.En kısa zamanda okuyacağım.
  • Güzel kitap. Tavsiye ederim. Sonra da Empatiyi okuyun. Bilimsel kuramlar üzerine inşaa edilmiş. Okuyan kişnin istatistik bilgisi olursa iyi olur. İkinci kitap için fizik-biyoloji ve elektronik gerekli :))
    Ama akıcı kitaplar. Bilginiz olmasa dahi anlaşılması zor değil.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

Eğer parapsikoloji romanlardan bi kaç örnk okuduysan emin ol bu kitap seni sarıcaktır. 4 günde bitirdim bu kitabı ve çok memnun kaldım. Adam Fewer'ın diğer kitaplarını da almaya karar verdim.
    Pişman olmazsın. Bundan sonra da Empati'yi okumanı öneririm. Bir bütün gibi düşünüp okumak daha eğlenceli.

Evet çok severim.Bu kitap oldukça ilgimi çekti.Listemde sırada Empati var zaten.

Reasonable;kesinlikle tavsiye ederim.

linu_x;tavsiyelere uymaya çalışacağım.Bu kitap hakikaten diğer kitaplardan çok farklı geldi bana.Aynı anda birsürü kitabı okuyormusum hissi veriyor,bu da çok hoşuma gidiyor doğrusu

• Elimde Orjinali Var En Kısa Zamanda Okuyacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ben de aldım. İlk 5-6 sayfasını okudum. Sonra bi sürü iş çıktı devam edemedim bi türlü. Başlasam 1-2 günde bitecek türden bi kitaba benziyor aslında.

Dediğim gibi 2 günde bitirdim. Ve şunu söyleyebilirim.
    Bence mükemmel.

Özellikle konusu beni daha çok bağladı kendine. Kuantum fiziği, schrodinger'in kedisi, laplace'ın şeytanı derken ilgimi çeken tüm konulara değinmiş nerdeyse kitap.

En az 2 kere daha okuyacağım bir kitap diyebilirim.

Yazar'ın yazım tarzı da çok iyi. Çevirmen de mükemmel çevirince kitap duble güzel olmuş

Yeni takip ettiğim yazar. Adam Fawer.

Sırada Empati var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 11 Ağustos 2008; 23:47:47 >

• quote:

quote:

Ben de aldım. İlk 5-6 sayfasını okudum. Sonra bi sürü iş çıktı devam edemedim bi türlü. Başlasam 1-2 günde bitecek türden bi kitaba benziyor aslında.

Dediğim gibi 2 günde bitirdim. Ve şunu söyleyebilirim.
    Bence mükemmel.

Özellikle konusu beni daha çok bağladı kendine. Kuantum fiziği, schrodinger'in kedisi, laplace'ın şeytanı derken ilgimi çeken tüm konulara değinmiş nerdeyse kitap.

En az 2 kere daha okuyacağım bir kitap diyebilirim.

Yazar'ın yazım tarzı da çok iyi. Çevirmen de mükemmel çevirince kitap duble güzel olmuş

Yeni takip ettiğim yazar. Adam Fawer.

Sırada Empati var

David Caine Fan Club kurmamız lazım

• Herkesin elinde..

Ben de alıp başlamayı düşünüyorum.
  • Nolcak bu caine nin hali :P

Kitabı daha bitirmedim.ONdan böyle bi yorum yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalculha -- 12 Ağustos 2008; 20:49:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.