Şimdi Ara

##Olay## Digimon Yakalamak İçin Gerekli Crestler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kubilây

Sizin oyundaki playerler hakkında bir bilginiz yoktu sadece kasıp üzerinize item dizmeye çalışıyordunuz bu sırada yabancılarla diyaloglarımıızda internet hızımızdan dolayı alay konusu olmuştuk birşey söyleyince benden baya düşük seviyedeki bir digimon savaşta yavaşlıktan beni yenebiliyordu yabancılarda bunları bildikleri için habire savaş teklifi atıyorlardı onlara kızgınlığımın sebebi buydu

off ''Büyük Başkan Kubilay'' ... ya kurban olim okudukça ben utanıyorum ya yapmayın lütfen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RoBinh0_

quote:

Sizin oyundaki playerler hakkında bir bilginiz yoktu sadece kasıp üzerinize item dizmeye çalışıyordunuz bu sırada yabancılarla diyaloglarımıızda internet hızımızdan dolayı alay konusu olmuştuk birşey söyleyince benden baya düşük seviyedeki bir digimon savaşta yavaşlıktan beni yenebiliyordu yabancılarda bunları bildikleri için habire savaş teklifi atıyorlardı onlara kızgınlığımın sebebi buydu

off ''Büyük Başkan Kubilay'' ... ya kurban olim okudukça ben utanıyorum ya yapmayın lütfen ...

Söylediklerim sanada mantıklı gelince konuyu dağıtmaya çalışman normal

Not:Tamam daha yazma bu post'u da kim bilir nerelere çekersin

• quote:

Yabancılarla o kadar içli dışlı olmayı seçen sizsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _RoBinh0_

quote:

Söylediklerim sanada mantıklı gelince konuyu dağıtmaya çalışman normal

Not:Tamam daha yazma bu post'u da kim bilir nerelere çekersin

Oyunda türkleri savunucaksan savun kubilaysana kalmış bizi bel bağlamıyo lwl de kasma kardeşim git mudda köşeler müsait yabancılara da yabancılık çekmezsin . he zaten kim kimin ne mal oldugunu da biliyo . Çıkar foya ortaya senle mi laf dalaşına giricem

• laf dalaşına gerek yok barış. adam ''komik bir anım'' die adlandırdığı mesajında yabancıları nasıl dolandırdıgını anlatıyor. fazla söze gerek yok bence o kendine yetiyor
  • "Karışık bir olay değil. Savaşta c tuşuna bastıktan sonra digimonun üstüne tıklıyorsun. Tabii ilk denemede yakalaman çok zor. Onlarca kez deniyorsun. Sürekli C+Digimon'a tık. 1 Savaşta 3 kere yakalamayı deneyebilirsin. Her denemenden sonra yakalama ihtimalinin arttığı söyleniyor. Bir benzetme vardı foruma. 1000 tane kart varmış gibi düşün. Her denemede kartlardan birini açıp dışarı atıyorsun ve doğru kartı bulma olasılığın sürekli artıyor.

Digimonun canını 1 hp'de bırakmak yakalama ihtimalini arttırır diye bir söylenti var. Gerçek diyemem ama ben inanıyorum Belki de sadece psikolojik bir şeydir, 1 hp kalınca insan yakalayabileceğini düşünüp daha uzun süre deniyordur ve sonuçta yakalıyordur falan filan. Neyse işte öyle.

Bir de net olayı var. Yakalamak istediğin digimonun yanına gidiyorsun. Savaşa girmeyeceksin. Nete sağ tıkla, ardından digimonun üstüne tıkla. Digimonu yakalamış oluyorsun. Net 1 kullanımlıktır.

Bir de başlangıç digimonun 11 level olmadan önce digimon yakalamayı deneyemezsin. "
    saol kardeş alıntı yapamadım rehbere ekleyelim bu bilgileride yaf

• quote:

Orijinalden alıntı: tyux89

"Karışık bir olay değil. Savaşta c tuşuna bastıktan sonra digimonun üstüne tıklıyorsun. Tabii ilk denemede yakalaman çok zor. Onlarca kez deniyorsun. Sürekli C+Digimon'a tık. 1 Savaşta 3 kere yakalamayı deneyebilirsin. Her denemenden sonra yakalama ihtimalinin arttığı söyleniyor. Bir benzetme vardı foruma. 1000 tane kart varmış gibi düşün. Her denemede kartlardan birini açıp dışarı atıyorsun ve doğru kartı bulma olasılığın sürekli artıyor.

Digimonun canını 1 hp'de bırakmak yakalama ihtimalini arttırır diye bir söylenti var. Gerçek diyemem ama ben inanıyorum Belki de sadece psikolojik bir şeydir, 1 hp kalınca insan yakalayabileceğini düşünüp daha uzun süre deniyordur ve sonuçta yakalıyordur falan filan. Neyse işte öyle.

Bir de net olayı var. Yakalamak istediğin digimonun yanına gidiyorsun. Savaşa girmeyeceksin. Nete sağ tıkla, ardından digimonun üstüne tıkla. Digimonu yakalamış oluyorsun. Net 1 kullanımlıktır.

Bir de başlangıç digimonun 11 level olmadan önce digimon yakalamayı deneyemezsin. "
    saol kardeş alıntı yapamadım rehbere ekleyelim bu bilgileride yaf

Eyvallah.. Kardeşim çok yararlı bilgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: F-G

laf dalaşına gerek yok barış. adam ''komik bir anım'' die adlandırdığı mesajında yabancıları nasıl dolandırdıgını anlatıyor. fazla söze gerek yok bence o kendine yetiyor

Kimsin Sen?(Ciddiyim)Oyunda varmıydın hatırlayamıyorum? Beni tanıyormusun?Tanımıyor isen nasıl hakkımda yorum yapabiliyorsun ?
  • quote:

quote:

laf dalaşına gerek yok barış. adam ''komik bir anım'' die adlandırdığı mesajında yabancıları nasıl dolandırdıgını anlatıyor. fazla söze gerek yok bence o kendine yetiyor

Kimsin Sen?(Ciddiyim)Oyunda varmıydın hatırlayamıyorum? Beni tanıyormusun?Tanımıyor isen nasıl hakkımda yorum yapabiliyorsun ?

Ronaldinho1 vardıya Furkan o işte. Yanlış değilim dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

quote:

quote:

Ronaldinho1 vardıya Furkan o işte. Yanlış değilim dimi ?

Furkansa en yakın camdan atlasın zaten msn de topluya alıp küfür yağmuru yapan ş.siz
    Beni eleştirmeden yaptığın *** likleri düşün istersen.

• doğrusun kaan. ben klon olduğu dönem yoktum oyunda. hakkımla emeğimle hilesiz kasanlardanım. sen tanımayabilirsin doğaldır. yılmaza sor beni o iyi bilir

oyuna ilk başlayanlardan olduğum için evet seni tanıyorum. tanımamın sebebi de Yılmazın kuzeni olman. yılmaz olmasa yani fark etmezdim bile seni
  • Bu sıralar Yılmaz'a karşı bi yağcılık seziyorum hadi hayırlısı
  • yılmazla beni bi görüştürün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

aboww baya zamanımızı alır yaw bunlar neyse yapcaz artık sanada başarılar dostum

İmzan kural dışı değiştirirsen iyi olur aksi takdirde ceza alabilirsin

Editleme nedeni:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDeaN -- 16 Mart 2010; 21:22:01 >
  • quote:

Hiç unutmam babaslandda aldığımız hp-mp kartlarının üzerinde farklı şekiller vardı babaslanda ışınlanamayanlara net diye satardık(Yabancılara)

Yılmaızn türke sattığının ssleri var.Neyse sende söylemiş oldun en azından kabullenmiş oldunuz.
  • quote:

Bu sıralar Yılmaz'a karşı bi yağcılık seziyorum hadi hayırlısı

benim bu tip yağcılıklara ihtiyacım yok çok şükür. ki ben burda yılmazı övmedim. geçmişte yılmazı nasıl andığımızı bilirsin.
  • quote:

quote:

Bu sıralar Yılmaz'a karşı bi yağcılık seziyorum hadi hayırlısı

benim bu tip yağcılıklara ihtiyacım yok çok şükür. ki ben burda yılmazı övmedim. geçmişte yılmazı nasıl andığımızı bilirsin.

Kubilay hala neyini savunuyo ben anlamıyorum
  • iyi şanslar oks de tabii össden sonra oksye farklı bakmaya başladımda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kem733

iyi şanslar oks de tabii össden sonra oksye farklı bakmaya başladımda :D

Oks mi kaldı hacı
  • Yeni açılmış bir oyundu ve hakkında hiçbirimizin bilgisi yoktu. Yardımcı olmak amacıyla verdiğim çabayı ve paylaşımımı dalgaya almanız hoş değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.