Bildirim
OLAY : GM NİN TOWNDAKİ FOTOSU VE BANA VURDUĞU DAMAGE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
az vurmus gel o damage i bende vurayım sana -
güzelmiş party kurmuş bi de gm ler ne güzel ya -
yaw resimi böyle forum da göstermek için ne yapıyosunuz yani ekranda nasıl gözüküyor böyle -
ewt gm -
Bencede Baya Bi Az Vurmuş Hemde Str Priest sin -
eğer gm ise bence çok az vurmuş bir gm ye göre -
az vurmuş baya yaw -
cok az vurmus normalde 2.5 dan asaı vurmaz -
sen olimpia da oynuyon çünkü dün gm koxp kullanmış cz deonu kesemessiniz adı drogon shell mi öle shell giyiyo -
xigenon..... -
Rüzgarı es geçmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ætilla -- 17 Eylül 2006; 6:39:16 > -
arkadaşlar ben böle bi adamı bugün ares2 el morad ta gördüm gm dir dedim ama nick i tükçeydi -
Sana Z-r yapmıs :=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
az wurmuş yaa -
yawas lan siz kimsin -
çoq eziqmiş gm ben şahsen lwl 64 roguemle warriorlara spike ile 1k vuruyom birde str priest olsa oooo 1.5k dmg veriyom ben bunla arena yaparım:P -
quote:
Orjinalden alıntı: maligs
arkadaşlar ben böle bi adamı bugün ares2 el morad ta gördüm gm dir dedim ama nick i tükçeydi
Bende Xigenonda gördüm adam Türk'tü ama giysisi aynen böyleydi.Galiba premiumların yararlanabildiği bişey bu npc kılığına giriyolar -
Öyle gmmi olur 1400 damage ben vuriym sana -
quote:
Orjinalden alıntı: 4Revenge
quote:
Orjinalden alıntı: maligs
arkadaşlar ben böle bi adamı bugün ares2 el morad ta gördüm gm dir dedim ama nick i tükçeydi
Bende Xigenonda gördüm adam Türk'tü ama giysisi aynen böyleydi.Galiba premiumların yararlanabildiği bişey bu npc kılığına giriyolar
bencede öle bişe elinde wood+8 vardı giysisi böleydi benim gördüğümün
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X