ülkenin borçları çok yüksek buyüzden direk devlet tarafından satılığa çıkarılmış....
ülke batmış yani
diye biliyorum
Ülke batmış arkadaşlar...Kim alır ABD alır sanırsam.Gerçi ABD'nin bu kriz içinde böyle birşey yapması olası mı? Onu da bilemiyorum.
muhaha yorumlardan birine bak If I win, can the national anthem be changed to: Yo ice let's kick it Ice ice land (x2) inş.bizim ülkeyide satmazlar ebayde falan..
Türkiye alsın oraya gidelim
Konuyu açan arkadas nickini tersten bi okudum ...
gümrüğe takılır kesin.
quote:
Orjinalden alıntı: PaşaTuning
Babama söyleyimde alsın bana.
alıcam izlandayı binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
quote:
Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye
quote:
Orjinalden alıntı: Askaray
quote:
Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye
Sabanci almis bu arkadasi,y...SA
kullanılmış diyor ya resmen
Kıyamet alameti.
Aziz abiye söyleyelim alsın orayı adını da republic of FENERBAHÇE koyarız bizim dedeyide göndeririz oraya hayatının son yıllarını mutlu yaşar
BOĞAZ KÖPRÜSÜNÜ de eBAY'dan satalım.
This listing (320308801162) has been removed or is no longer available. Please make sure you entered the right item number. If the listing was removed by eBay, consider it cancelled. Note: Listings that have ended more than 90 days ago will no longer appear on eBay
Şimdi bu ülkeyi alınca cumhurbaşkanları ve ya herneyse gel lan buraya dingil gel ayaamı yıka kızlarına gel bana şöle yap gel böle yap diyebiliyoz mu?
Paramm olsa alırdım hemen
Büyük ihtimalle SAHTE İLANDI.
quote:
Orjinalden alıntı: Hekim18
This listing (320308801162) has been removed or is no longer available. Please make sure you entered the right item number. If the listing was removed by eBay, consider it cancelled. Note: Listings that have ended more than 90 days ago will no longer appear on eBay
ICELAND
eee ben tıklıyom bişey çıkmıo sayfada.doğru link versenize.
Peki Ben Alsam Gümrükten Geçerken Bi sorun Olur Mu ?