dh ye satsınlar ama bütün erkekler gitsin oradan , sadece kadınlar kalsın
yavaş yavaş başladı bu diğer avrupa ülkelerine de sıcrayacak gibi an meselesi kapitalizim bitiyor yeni bi dünya düzeni geliyor ve faturası çok kağır olacak kanımca
yalan haber.
olabilir
satın alan kişi o ülkenin kralı felanmı olucak
Babama söyleyimde alsın bana.
kargo nasıl olcak? Türkiye ye gönderim var mı? tahmini kaç dolar tutar
'alıcam izlandayı çıkıcam üstüne vurucam kırbacı'
quote:
Orjinalden alıntı: celalcaner2
kargo nasıl olcak? Türkiye ye gönderim var mı? tahmini kaç dolar tutar
arkadaslar öss kazandım babam bana bir ada alıcağına söz vermişti kuş adasıyla gökce adası arasında kalmıştım ama artık izlandayı istiyorum ama yine kararsınız öss kazandım ya alıcak işte babam yaw
İngilterede bir çok hayır kurumu ve beleldiye, bankaları fazla faiz veriyor diye paraları İzlanda bankalarına yatırmışlar.
Ülkede de bankalar iflas edince İngilizler ... avuçladı.... İzlanda hükümeti de bu paraları geri ödemeyeceğini söylemiş. Ya savaş çıkacak, yada İzlanda İngiltere' ye hibe edilecek...
Ahh be İzlanda, ahh...
Gitmek istediğim ülkelerden birisiydi ama ne bileyim bu hâllere düşeceğini...
ben bu konuyu açmakta 8 dk geç kalmışım
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
Ahh be İzlanda, ahh...
Gitmek istediğim ülkelerden birisiydi ama ne bileyim bu hâllere düşeceğini...
aynen bende gitmek istiyom
Yazık..
quote:
Orjinalden alıntı: TurkishFist
quote:
Orjinalden alıntı: Shuffy
Ulan adamlar orda krizle boğuşuyor lavuğun teki de çıkmış dalga geçiyor ebay da...O ülke battıktan sonra değişecek dünya dengelerin den haberi yok tabii.
o ülke batsa ne olcak en 300.000 kisinin ne yararı olur ne zararı olur
Sen avrupalıyı tanımıyorsun demekki.O ülkenin kaynaklarını sömürecek ülkeler zengileşecek.Afrika daki izlanda dan daha az nufusa sahip ama elması ve doğal kaynakları bol ülkeler var.Avrupa oraları sömüre sömüre zenginleşti.Sana etki yapmaz ama avrupalı kendi arasın da paylaştırdığı topraklar dan eurosuna değer katar.Ama bu çok yavaş olan birşeydir.Unutma ki;dünya da hiçbir devlet kendine kendine yetemez...Avrupalı ve amerikalı emperyalistlerin hep sömürgeleri var.Aynı şekil de çin de öyle asya da sınır ilhalleriyle asya Türk devletlerini tehtid ediyor.Ayrıca 300 bin kişi, 300 bin işgücü demektir.Yani dünyaya katkıları var.Üstelik amerika daki finansal krizin dünyaya yayıldığı bir dönem de,dünya ekonomisin de her savaş,kriz,darbe,devrim vs dünya'yı derin den etkileyebilir.
Harbiden kötü.Umarım bir gün Türkiye'nin başına gelmez bu olay.
Yok eşşeğin kafatası
quote:
Orjinalden alıntı: BridgeOfDestiny
Tüm Dh den 20Ytl Toplasak 20x1.000.000 =20Melyon Yetale Eder 10m Pound Biz Alırız Haci İzlandayi Sonra Yerleşiriz Yeterki TTnetten Başka İnternet Kullanalim
Ben 1000 ytl veririm başbakan olmak şartıyla
Ödemeyi kredi kartıylamı yapıcaz acaba ?
Ayrıca taksit yapabiliyormuyuz ?
Memnun kalmazsak geri iadesi varmı ?
Hiçbir bilgi verilmemiş....Nasıl güvenipte teklif vereyim