EDGE oyununu sensörle oynayamıyorum options da sensör ayarları yok ekrandan hareket ediyor sensörle nasıl hareket ettirebilirim bulamadım.
piano da da süit ayarları çıkmıyor ondan ekran klavyesini kapatamadım yardımcı olurmusunuz.
pusula varmı acaba arkadaşlar kimsede . bir tane buldum sertifika sorunu çıkardı ..
arkadaşım carnival land oyununda tıklayarak atıyorsun ben sürükleyerek atılandan bahsetmiştim , oyunu özetleyecek olursak bi yerden rüzgar esiyo ve sen topu çöpe basket atmaya çalışıyosun ekrandaki topu elinle 1 kere sürükleyerek.
Ferrari GT: Evolution oyununu da verirmisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: demirci_115
EDGE oyununu sensörle oynayamıyorum options da sensör ayarları yok ekrandan hareket ediyor sensörle nasıl hareket ettirebilirim bulamadım.
piano da da süit ayarları çıkmıyor ondan ekran klavyesini kapatamadım yardımcı olurmusunuz.
Oyunu ilk açarken sensör olsun mu olmasın mı diye şekilli olarak veriyor.
quote:
pusula varmı acaba arkadaşlar kimsede . bir tane buldum sertifika sorunu çıkardı ..
Dostum pusula programı sadece N97de çalışıyor, 5530 ve ya 5800 için pusula programı mevcut değil malesef.
EDGE oyunu ilk açınca dilini ve sesi açıp açmayacağını soruyor, yeni oyun deyince de direk oyun başlıyor ama dokunarak ilerletiyorsun. hiç sensör aç gibi bi ifade göremedim..
quote:
EDGE oyunu ilk açınca dilini ve sesi açıp açmayacağını soruyor, yeni oyun deyince de direk oyun başlıyor ama dokunarak ilerletiyorsun. hiç sensör aç gibi bi ifade göremedim..
En başta Yukarıda "Sensor calıbratıon " yazısı çıkıyor, ve hemen aşağısında 2 kutucuk var. Bu kutucuklar içerisinde O olan kutuyu seçiyoruz. Eğer çıkmıyorsa Optionstan sensor seçeneğini on yapıyoruz. Bu seferde olmadıysa yapabileceğim bişey yok
arkadaşlar XpressBeer uygulaması varmış olan varsa paylaşırsa iyi olur..
quote:
arkadaşlar XpressBeer uygulaması varmış olan varsa paylaşırsa iyi olur..
Hocam bu konu oyun konusu olduğundan yardım gecikebilir. Eğer program paylaşımı yapılan bir konuya yazarsan bunu daha çabuk cevap alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Leca
İsteklere istinaden birkaç paylaşım daha yapmak farz oldu Beyler cuma adetini bozdum affola ama elimden gelidğince ve fırsat buldukça birşeyler eklemeye devam
Ve son olarakta işinize çok yarayacağini düşündüğüm (hernekadar oyun olmasada ) YOUTUBE Mobile son sürümüde paylaşmak isityorum elim değmişken buda çiksin aradan.
YouTube Mobile; Burdan YouTube Mobile ı kurduktan sonra telefonunun DNS inin değiştirmeyen arkadaşların DNS ayarlarını değiştirmesi gerektiğini tekrar hatırlatırım (Tavsiye DNS adresi bizzat bende bunu kullanıyorum: Birincil DNS: 208.67.222.222 İkincil DNS: 208.67.220.220 ) Güle güle kullanın beyler.
tekrar tekrar teşekkürler arkadaşım
istekler;
1. Need For Speed Prostreet (grafikleri fln güzel oşduğunu sölüyorlar)
2. Ferrari GT: Evolution
3. xpressbear uygulaması
warcraft tarzı bir oyun yok mu arkadaşlar? ben bulamadım. kılıçlı bir strateji oyunu olsun.
upload.to da 3 indirmeden sonra indirme limiti doluyor sorununa bir çözüm sunmuştun ama ne yapmam gerektiğini anlayamadım. anonymous.com bireşeyler yapıyorduk o nasıl oluyor ne yapacağız
Konu çok güzel gidiyor teşekkürler sonuna kadar
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
upload.to da 3 indirmeden sonra indirme limiti doluyor sorununa bir çözüm sunmuştun ama ne yapmam gerektiğini anlayamadım. anonymous.com bireşeyler yapıyorduk o nasıl oluyor ne yapacağız
Anonymouse gir bu adrese hocam yapıştır buna linki tamamdır
quote:
Orijinalden alıntı: Leca
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
Anonymouse gir bu adrese hocam yapıştır buna linki tamamdır
oooo çok sağol kardeşim bu çok işime yaradı tekrar bu güzel oyunlar ve bu yardımın için teşekkürler Tabi ra hmetli yede teşekkürler.
ya birşey soracağım, bu uzantıları .sis veyahutta .sisx olanlar nasıl oluyor, benim bildiğim .jar olmuyor mu bu oyunlar? baya bir süredir nokiadan uzaktımda. açıklayana çok teşşekür edeceğim.
Leca ve ra hmetli arkadaşlar yeni paylaşımlarınızı bekliyorumm..