Ellerinize sağlık beyler, hakikaten çok güzel paylaşımlar. Ben de yeni aldım telefonu, özellikle Solitaire paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim en sevdiğim oyunlardan biridir.
Arkadaşlar bu oyunu yüklemeye çalışmtım ancak geçersiz .jar dosyası diye hata mesajı verdi. var mı bunun bir çözümü?
emek icin tesekkurler cok guzel paylasimlar.
oyunlarda bazen yön okşarının olduğu ekranı kaplyann klavye çıkıyor bu nasıl kapanır?
arkadaşlar bu oyundar 5230 da da sorunsuz çalışır değilmi oda s60 v5
Blackjack , Solo Noble oyunlarını eklermisiniz??
Marble Maze topla sensör oyunu , dice throwing i de uploadlarmısınız..
quote:
Orijinalden alıntı: caköp
oyunlarda bazen yön okşarının olduğu ekranı kaplyann klavye çıkıyor bu nasıl kapanır?
Uygluama yöneticisi yüklü uygulamalr uygulamanın üstüne gel seçenekler süit ayarları ekran üstü klavye kapalı
Bazı uygulamaların işareti mavi bazılarınınki kırmızı uygulama yöneticisinde. Mavilerde süit ayarları var kırmızılarda yok o kırmızı oyunlar tam ekran olmuyo çok sinir bozucu...
Worms arıyorum 5800 için. Burada buldum bir önceki sayfada yükledim ama içinden yükleme dosyası çıkmadı, ben mi hata yapıyorum bir yerde?
Bende Combo yapabileceğimiz tarz bir oyun arıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: gyradel
Worms arıyorum 5800 için. Burada buldum bir önceki sayfada yükledim ama içinden yükleme dosyası çıkmadı, ben mi hata yapıyorum bir yerde?
İndirdiğin dosyayı direk tlefona atıcaksın.
Eyvallah Kardeşim Çok Teşekkürler
nede bir yavaşlama söz konusu :D
ne zamandır hiç oyun eklenmiyor isteklere de cevap gelmedi...