Şimdi Ara

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
170.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en kısa zamanda yükleyecem oyunları
  • paylaşım için cok sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orijinalden alıntı: Bunnymn

Ellerinize sağlık beyler, hakikaten çok güzel paylaşımlar. Ben de yeni aldım telefonu, özellikle Solitaire paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim en sevdiğim oyunlardan biridir.

quote:

Tür : Eğlence
    Adı: Resco Bubbles
    Ekran: Tam Ekran 320x640 (Yan Tutun)
    Tuşlar: Tam Dokunmatik
    Desteklediği Modeller: 5800 XM, 5530 XM, N97
    Boyut: 3,529 KB
    Link :http://www.4shared.com/file/199622942/ca6a0dfa/RescoBubblesv130S60v3S60v5Symb.html

Sertifika gerektirmez

Oyundan Resimler
     Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! )

Kesinlikle telefonunuzda bulundurmanız gereken bir oyun. Ben 48. levele kadar geldim, sonra hafıza kartına format attığım için oyun silindi.

Link :http://www.4shared.com/file/199622942/ca6a0dfa/RescoBubblesv130S60v3S60v5Symb.html

Bi de bu oyun nasıl oynanıyor acaba? Amaç nedir?

Oyun nasıl Oynanır: Oyun sensör oyunudur. Telefonu dik tutarsanız top aşağı iner, yan tutarsanır yana doğru iner. Çapraz tutarsanız çapraza gider.

Oyunun amacı: Levellerde gösterilen topları 1den başlayarak toplamak. İlk leveller kolay fakat ilerleyen levellerde zorlaşıyor :)

quote:

Bnde yenı aldım telefonu wwe 2010 attım tele ama ıcınde bır suru dosya var bn bu oyunu nasıl kurabılırm yardımcı olacaklara sımdıden tesekuurler

İndirdiğin dosya .rar olarak mı geliyor, .jar olarak mı ?

.rar olarak geliyorsa ilk önce .rar dan çıkartıp telefona göndermelisin. .jar olarak geliyorsa direk telefona göndermelisin.

quote:

Kardeş bu oyundan nası kurtulcam ? 3 saattir oynuyorum işten kovulursam senin suçun :)

Aman hocam Allah korusun. Sen istedin

level 48i geçen varmı

Offf bitirmiş biri olarak söylüyorum tartışmasız en zor bölüm.

• valla ben de level 48 de kaldım bi türlü geçemedim sinir oldum bi püf noktası yokmu bunun yaww

-----------

bu arada yeni paylaşım yokmu yaw cuma günü de paylaşmadınz..
  • paylaşım için teşekkürler ..
  • Orijinalden alıntı: Danger88

Madem böyle bir konu açıldı ben daha önce program-tema-oyun başlığına attığım oyunları da buraya toplayayım. Belki gözlerden kaçıran olmuş olabilir.

_____________________________________________________________________________
     Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! )

Telefondaki araba yarışlarını beğenmem ama bu oyunu beğendim.
    EA yapımı güzel bir araba yarışı.
    Oyun tam ekran ve tam dokunmatik.
    İyi oyunlar.

http://www.file-upload.net/download-1942084/NeedforSpeedSHIFT_S60V5.jar.html

Arkadaşlar bu oyunu yüklemeye çalışmtım ancak geçersiz .jar dosyası diye hata mesajı verdi. var mı bunun bir çözümü?

• emek icin tesekkurler cok guzel paylasimlar.
  • oyunlarda bazen yön okşarının olduğu ekranı kaplyann klavye çıkıyor bu nasıl kapanır?
  • arkadaşlar bu oyundar 5230 da da sorunsuz çalışır değilmi oda s60 v5
  • Blackjack , Solo Noble oyunlarını eklermisiniz??
  • Marble Maze topla sensör oyunu , dice throwing i de uploadlarmısınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caköp

oyunlarda bazen yön okşarının olduğu ekranı kaplyann klavye çıkıyor bu nasıl kapanır?

Uygluama yöneticisi yüklü uygulamalr uygulamanın üstüne gel seçenekler süit ayarları ekran üstü klavye kapalı
  • Bazı uygulamaların işareti mavi bazılarınınki kırmızı uygulama yöneticisinde. Mavilerde süit ayarları var kırmızılarda yok o kırmızı oyunlar tam ekran olmuyo çok sinir bozucu...
  • Worms arıyorum 5800 için. Burada buldum bir önceki sayfada yükledim ama içinden yükleme dosyası çıkmadı, ben mi hata yapıyorum bir yerde?
  • Bende Combo yapabileceğimiz tarz bir oyun arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Worms arıyorum 5800 için. Burada buldum bir önceki sayfada yükledim ama içinden yükleme dosyası çıkmadı, ben mi hata yapıyorum bir yerde?

İndirdiğin dosyayı direk tlefona atıcaksın.
  • Eyvallah Kardeşim Çok Teşekkürler
  • nede bir yavaşlama söz konusu :D
  • ne zamandır hiç oyun eklenmiyor isteklere de cevap gelmedi...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.