Şimdi Ara

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
443
Cevap
7
Favori
170.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: juti34

slm güzel oldu ekleyen arkadaşlara teşekkür ler bi sorum olcak samsung stardaki zar ouyunu varmı acaba ?

Şuan işteyim hocam ancak akşam eve gittiğimde biraz araştırma yaparak bulmaya çalışırım lakin bulursam neden olmasın onuda ekleriz
  • çok teşekkür ederim alakanıza hayırlı işler dilerim takip edicem konuyuu
  • emegine saglık kardes super paylasımlar devamını beklıyoruz bi de bişey soracaktım nimbuzz un sertifika istemeyeni varmı ya da msn nin ben bulamadım da bulabılırsen ekler misin tekrar emegıne saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_m_x

emegine saglık kardes super paylasımlar devamını beklıyoruz bi de bişey soracaktım nimbuzz un sertifika istemeyeni varmı ya da msn nin ben bulamadım da bulabılırsen ekler misin tekrar emegıne saglık

Akşama kontrol edip buraya koyarım dostum,konuyu aslında oyun olarak açtım ama yardımı dokunucaksa neden olması tabikide elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Şuan piyasada zaten microsoft un kendi live messenger ı 5800 larımız için mevcut linki yayınlarım nimbuzz'a da bir bakmam gerek.
    Biraz zaman istiyorum sadece; affola

• Teşekkürler hocam...Gerçi benim 5800üm yok ama :) Yinede birilerinin paylaşmayı tekrar hatırlaması çok hoş... ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaydin79

Teşekkürler hocam...Gerçi benim 5800üm yok ama :) Yinede birilerinin paylaşmayı tekrar hatırlaması çok hoş... ;)

• kardeş teşekkürler. i8910 da çalışıyor hepsi.
  • manageri açamadım takımları vs görüyorum ama oyun kısmına geçemiyorum :D 1 kere girir gibi oldum binalar vardı ama 10dkdır uğraşıyorum açamadım , yardımcı olur musun ingilizcem kötü :s
  • ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leca

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

5800 için bir paylaşım topiği vardı zaten. tekrardan konu açılması biraz gereksiz olmuş.

bu arada oyunların çoğu symbian değil dolayısıyla sing istemez zaten.

1- Gerekli veya gereksiz bu tartışılır, burası bir forum sitesi burada paylaşım sonsuz tutupta 300-500 sayfanın içinde bu konunun kaybolmasını istemediğim için yeni bi başlık açma gereği duydum ve bu konuyu niçin açtığımıda konunun başinda yazdım.
    2-Oyunların symbian olmadığı kanaatine ne şekilde vardın acaba ? Kurup deneyerekmi bunu söylüyorsun yoksa oyunların uzantılarının .jar olmasına mı bağlıyorsun sevgili dostum. Konunun açılısında yazdıklarımı bi oku istersen, ne dersin.

1. gereksiz oluşunun nedeni aynı uygulamaları başka bi topiktede yapılmış olmasıdır. hepsi olmasada bir kısmı var dı. orayı zaten takip ediyoruz birde burayı takip etmek durumunda kalacağız. şayet paylaşımlarını ordan yaparsan iki ayrı yeri kontrol etmek durumunda kalmayız. symbian s60 v5 için oyun uygulama topiği 24 sayfa.

2. oyunların symbian olduğunu anlamak çok kolay. şayet jar uzantılı ise oyun java dır ve sertifika istemez. şayet oyun sis ise hepsi olmasada bir kısmı sertifika isteyebilir. burdaki uygulamalardan çok daha fazlasını kurup kaldırdım cihaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 23 Aralık 2009; 23:28:58 >

• adam vaktini ayırıp bişeyler paylaşmış , ne abartıyosun küstürmeyin insanları
  • Eline sağlık teşekkürler..
    Birde şarjı çabuk bitmese yolculukta çok güzel olacakta..
  • Teşekkürler paylaşım için.

Ancak 3D Brick Breaker Revolution oyunu güzel ama full ekran değil.Dokunmatikde değil ayrıca

LAbyrinth ,dj mix,midnight ta sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 24 Aralık 2009; 2:13:58 >
  • en kıyak paylaşım buna derim ben imza derdi yok :D tşkler
  • Beyler kusura bakmayın dün ekleme sözü verdiğim programlar vardı ancak akşam evde olmadığım için konu ile ilgilenemedim bugun söz verdiklerimi ve daha fazlasını ( başka sayfalarda bu ve dahası var denildiği için ) buraya sertifika istemeyen oyunları koymaya devam,dediğim gibi isteyen alır kullanır kimseye al yükle demiyoruz, jar olmuş sis olmuş haticeye değil neticeye bakalım
    Akşama görüşürüz.
  • önceikle oyunlar için tşkler.ben manager oyununu yüklemek istedim fakat teliniz için güvenli olmayabilir gibi bir uyarı geldi sizdede oluyormu? tırstım yükleyemedim ya:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerizmir

önceikle oyunlar için tşkler.ben manager oyununu yüklemek istedim fakat teliniz için güvenli olmayabilir gibi bir uyarı geldi sizdede oluyormu? tırstım yükleyemedim ya:(

Hocam kesinlikle korkulucak bişey yok, kefili benim burdayım.Gönül rahatlığı ile kurabilirsin.Aksi bir durum söz konusu olsa ben kendi telefonuma kurupta burda paylaşıma açmam
  • haklısın tabiki.. özellikle sizin telinizde oluyormu diye sormamın sebebi telimle alakalı bir durummu var yüklemede mi sorun yaşıyorum pcimde virüs var vs. diye merak ettim.yani herşey olabilir:)) tşk ederim sağol
  • bowling oyunu ve sensör oyununu indirdim şu topu yuvalattığımız problemsiz teşekkürler :)

hocam bana poker ve satranç oyunu bulabilirmisin ya :S

sağolasın güzel paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leca

Beyler kusura bakmayın dün ekleme sözü verdiğim programlar vardı ancak akşam evde olmadığım için konu ile ilgilenemedim bugun söz verdiklerimi ve daha fazlasını ( başka sayfalarda bu ve dahası var denildiği için ) buraya sertifika istemeyen oyunları koymaya devam,dediğim gibi isteyen alır kullanır kimseye al yükle demiyoruz, jar olmuş sis olmuş haticeye değil neticeye bakalım
    Akşama görüşürüz.

emeğine sağlık ilgi göstermen bile yeter başkada bişi demiyorum siz ekleyin benim gibi telini hek mek istemeyen çok kişi vardır eminim işine mutlak yarıcak vardırr

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.