Şimdi Ara

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
170.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim hocam
  • Eğerki ayarlayabilirsem yeni yıl hediyesi olarak bir iki bomba oyundaha geliyor
  • dostum ellerine sağlık..süper paylaşım..devamını bekliyoruz:)
  • Oyunlar için teşekkür ederim ilk fırsatta bende paylaşıcam inş
  • mrb.herkese iyi seneler.
    Oyunların hiç birini indiremedim.Acaba altarnatif link koyabilirmisiniz. Tabi rapid dısında.
    tşk
    kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayyaatt

mrb.herkese iyi seneler.
    Oyunların hiç birini indiremedim.Acaba altarnatif link koyabilirmisiniz. Tabi rapid dısında.
    tşk
    kolay gelsin

Hocam en kısa zaman da yardımcı olmaya çalişicam ama malum bugün yılbaşı bu hafta sonu biraz yalan olur pazar akşamına en kötü yardım edebilirim, aslında bu uploaded iyidir indirememenin sebebi nedir hocam olmadı o konuda yardımcı olim.
  • 3 kere download yapınca limit doluyor .. bunları tek klasöre alıp zipleyip upload edersek çok makbule geçecek ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

3 kere download yapınca limit doluyor .. bunları tek klasöre alıp zipleyip upload edersek çok makbule geçecek ..

Hocam burdaki tüm oyunları tek biryere zipleyip atıp hadi indirin desem ayıp olur hem insanların kotasını indirmek istemeyeceği şeylerle bosuna yemeyelim,seçip beğenip hoşuna gideni indirsin millet maksat paylaşım ama önerin için çok teşekkür ederim hocam.Bu arada 3 kere indirince limit bitio diyosun onada çağre var aslındawww.proxy.org -www.k*tunnel.com vs. (yıldızları kaldırın) bu tarz sitelerden girince olay tamamdir

Birde bir arkadaş tüm oyunları üstte topla demiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leca -- 3 Ocak 2010; 2:09:18 >

• Yapılan istekler doğrultusunda eklemeler geliyor beyler, samsung stardaki zar oyunu gibi bir oyun isteği gelmişti işte buyrun tadını çıkartın hadi çalkalayın, şeytanınız bol olsun

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! )

Motion Dice Box; Burdan

Diğer oyunlar ilk sayfada daha devamıda gelicek ilerleyen sayfalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leca -- 3 Ocak 2010; 2:22:57 >

• emeğine sağlık leca
  • Çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crime

emeğinize teşekkürler ama şu india saçmalığı beni deli ediyor bir oyun yüklüyorsun bu uygulama sadece india da yada india dilinde yada india simcard ile çalışır diyor...lütfen paylaşım yaparken de bunu göz ardı etmeyelim...ayrıca 5800 için özellikle şu oyunları çok sitiyorum...

1. prince of persia
    2. mario
    3. mortal kombat
    4. street fighter
    5. sonic
    6. monopoly
    7. snake
    8. tetris

ve daha birçok unutlmaz oyun istiyorum...teşekkürler...

Hocam istemiş olduğun oyunlardan çoğu eklenecekler listemde merak etme bu gece onlarıda burada görebilirsiniz.Bu arada farklı lokasyonlara ait oyunları burada paylaşmıyorum, çünkü çalişmaz gözümden kaçan varsa da eğer uyarın beni uyumlusu ile değiştiririm,merak etmeyin..

• Selamlar...
    iyi geceler herkese
    hocam paylaşım harika olmuş ellerine sağlık ALLAH şu forumda senin gibileri başımızdan eksik etmesin
    tabi birde sorum var şimdi oyunlardan 3 tane kotamız var fazlasını indiremiyoruz ve iki tane site vermişsin ip yi gizleme maksatlı ama genede indiremiyorum free download görüyorum ama tıklanmıyo yardımcı olrsan sevinirim umarım bu özürlü anlatımımdan birşeyler anlamışsındır...
    kolay gele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoreco -- 2 Ocak 2010; 23:42:45 >
  • Arkadaşım harikasın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crime

teşekkür ederim arkadaşım ilgilendiğin için...farklı lokasyon derken ama n india uyumlu oyunlar yükleme de :D...bu arad bişi soracam ben yüklü oyunları veya programları nasıl nerden kaldıraiblirim telefonu yeni aldığım için bilmiyorum tabi...mesela fexplorer gibi programlar ile mi kaldırılıyor yoksa 3. parrti yazılımlara gerek yok mu? eğer varsa fexplorer örneğin bunun linkini verriseniz sevinirim...

arkadşaım emeğinin devamı dileğiyle...eline, klavyene sağlık :D

Rica ederim hocam,
    Bu aradada kısaca sana yüklü uygulamaları nasıl kaldıracağını anlatim:
    1-Menü
    2-Ayarlar
    3-Uyg. Yöneticisi
    4-YÜklü Uygulamalar

İŞte karşında telefonun da yüklü olan uygulamalar kaldırmak istediklerine tıklayıp ŞEÇENEKLER-KALDIR yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: adoreco

Selamlar...
    iyi geceler herkese
    hocam paylaşım harika olmuş ellerine sağlık ALLAH şu forumda senin gibileri başımızdan eksik etmesin
    tabi birde sorum var şimdi oyunlardan 3 tane kotamız var fazlasını indiremiyoruz ve iki tane site vermişsin ip yi gizleme maksatlı ama genede indiremiyorum free download görüyorum ama tıklanmıyo yardımcı olrsan sevinirim umarım bu özürlü anlatımımdan birşeyler anlamışsındır...
    kolay gele...

Paylaşmak güzel şey,güzel şey paylaşmak reklam hesabı oldu biraz, beyler sizler böyle taktir ettikçe ben daha bir istekli oluyorum açikçası sizlerin teşekkürleri daha bi gaz veriyor kısaca.
    Bu dosyaları indirme olayına gelince maksat ben orda örnek olsun diye vermiştim onları.Şöylede yapabilirsin hocam modemini aç kapa ip ni sıfırla ayni şey.Bide onu dene olmadı baktık çok şikayet var linkleri sil baştan yapıcaz artık ama oda gözümde çok büyüyor vakit bulmam zor o iş için.Ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalişicam hocam hatta şuan bu ola hakkında nası bişey yapabilir diye araştırmaya başlıyorum

• Evet beyler 3 indirmeden sonra limit bitiyo diyen arkadaşlara çözüm.

http://anony*mouse.org/anonwww.html (* kaldırın) Buradan indirme linkini tıklayın okaydir.Denedim çalişiyor
  • ellerine sağlık.. devamını 4 gözle beklıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.