olum anlamadın mı o mavi yazan karus arkası dönük dikkatli bak adam stealt la girmiş elini kolunu sallaya sallaya kulelerde bi bok yapmıo ne güsel aq amaç neydi yani bu foto yu çekmek mi?
quote:
Orijinalden alıntı: qwerttytuopas
adam buff'sız defans'sız dalmış town'dan geçiyo
Alıntıları Göster
hmm güzel.ordaki elmoradlar da kek yani bir tanesi bir cats bassa bile makbule geçer.oeahh yani
quote:
Orijinalden alıntı: MasterWindu
hmm güzel.ordaki elmoradlar da kek yani bir tanesi bir cats bassa bile makbule geçer.oeahh yani
Alıntıları Göster
elmorad'ları kek yerine koymuş adam
quote:
Alıntıları Göster
o konumda o bünyeler için uygun bir tabir olasıdır.yine de sizin beyin kıvrımlarınızdan baqşka tabirler geçebilir qwerty efendi.
quote:
o konumda o bünyeler için uygun bir tabir olasıdır.yine de sizin beyin kıvrımlarınızdan baqşka tabirler geçebilir qwerty efendi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MasterWindu
quote:
quote:
Alıntıları Göster
insan 5-6 kişi keser town çeker
quote:
quote:
Alıntıları Göster
karizmatik insan smileyi adam dalmış eline ne geçmiş anlamadım.yeseydi orayı temizler öyle ss alırdı ama.ben de atillanın yanında iken ss alam ne oldu :D atilla beni görüyor hiç olmazsa
quote:
Orijinalden alıntı: Gnardal
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: haskir
orda 1 kişiye 1 fiske vursa canlı çıkabileceğini zannetmiyorum
belki thrust:town yapabilirdi ama zor
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: qwerttytuopas
+1907
quote:
Orijinalden alıntı: SiLiCi___
quote:
+1907
Alıntıları Göster
mesela 57 yapcan paper asas olcan üstün +8 plate olcak takılar +9 dex olcak elinde +8 dark vane olcak
arkadan girip önden çıkcan direk
quote:
Orijinalden alıntı: Gnardal
Alıntıları Göster
ya adam alamaz o spike yok da
o bikere 55 olması lazım ama spike koymamış + yalan o çok saçmaa
quote:
Orijinalden alıntı: SiLiCi___
quote:
+1907
Alıntıları Göster
attilla'nın lupin basması gerekmiyo. Ama şurdaki insanlara bak 1 tanesinde lupin yada cats eyes yok
quote:
attilla'nın lupin basması gerekmiyo. Ama şurdaki insanlara bak 1 tanesinde lupin yada cats eyes yok
Alıntıları Göster
ayrıca adamın lvl 54. benim adamla bende denicem ama korkuyorum guard kuleleri öldürürse %7 gidicek
quote:
Orijinalden alıntı: ulas_zeze
ya adam alamaz o spike yok da
o bikere 55 olması lazım ama spike koymamış + yalan o çok saçmaa
Alıntıları Göster
orda ezp gittiğine öldüğüne eminim :) tabi 1 vuruşta öleceğin için kule vuramamış olabilir cz de lupini townda bile açık tutarım her zaman, hosstesin arkasında birileri olabiliyo :D
quote:
Alıntıları Göster
quote:
e bi okusan biz ne dedik bir kişi bile cats basmamış bu durumda czde varlığını sürdüren ve cats basmamış assassin kişisine oyunu bırak derim.klas olanlar lupine bassa makbule geçerdi.
quote:
quote:
e bi okusan biz ne dedik bir kişi bile cats basmamış bu durumda czde varlığını sürdüren ve cats basmamış assassin kişisine oyunu bırak derim.klas olanlar lupine bassa makbule geçerdi.
Alıntıları Göster
bence adamın daldığı felan yok bug olmuş, bizimki cz ye gidince insan townundan doğmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: by_ram
bence adamın daldığı felan yok bug olmuş, bizimki cz ye gidince insan townundan doğmuş...
Alıntıları Göster
bencede DC olmak üzereyken ekran donarya, öyle gitmis