Şimdi Ara

olayı ne oluyo?Sample(örnek) PIC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir ücret ödemek gerekiyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoboy -- 27 Şubat 2007; 23:21:15 >

• gerekmıyor dostum istediğin urunun uretıcısının internet adresıne gir eğer sample olayı varsa ne için kullanacağını kısa bi şekilde ozetlıyorsun eger hikayen onlara ınandırıcı gelırse yolluyorlar normal posta seçersen kargo ucretı yok herhangi bir bedel odemıyorsun kesınlıkle ucretsız ama normal posta ile iste.
  • microchip v texas instruments hariç diğer üreticiler netten sipariş kabul ediyolar.yani firmayı v hikayeyi sıksanız bile olur.ama yapmayın yazık olur.bunlar haricinde national kargo parası alıyo.diğerleri tamamen parasız
  • evet microchip te italya ya başvurun diyo
    niye yazık olur ben onu anlayamadım
  • Türkiye microchip texas instruments fairchild gibi üreticilerin kara listesinde bulunuyor. zamanında sample olayını suistimal eden saygıdeğer vatandaşlarımız sayesinde bizde bu nimetten yararlanamıyoruz. daha doğrusu doğrudan üreticiden sample isteyemiyorsunuz fakat distribütörlerinden isteyebilirsiniz. tabi verirlermi bilemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: r2d2droids

Türkiye microchip texas instruments fairchild gibi üreticilerin kara listesinde bulunuyor. zamanında sample olayını suistimal eden saygıdeğer vatandaşlarımız sayesinde bizde bu nimetten yararlanamıyoruz. daha doğrusu doğrudan üreticiden sample isteyemiyorsunuz fakat distribütörlerinden isteyebilirsiniz. tabi verirlermi bilemem...

evet haklısın kardeş. insanımız bu olayın da suyunu çıkarmış durumda. adamlar haklı.
    bizimkiler kendisine lazım olmayan malzemeyi bile nasıl olsa beleş yolluyorlar diye istiyor. olacağı buydu.

• Millet yabancı sitelerden alış-verişe de razı.Biraz pahalı da olsa para verip almaya da hazır.
    Mesela Futurlec gibi siteler gayet uygun.Ama...
    Türkiye'nin gümrükleri rezalet.
    Herşeyi para kapısı yapmışlar.Gümrük kapısı değil sanki gelir kapısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Postegro Nedir, Ne İşe Yarar?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: silicon

Millet yabancı sitelerden alış-verişe de razı.Biraz pahalı da olsa para verip almaya da hazır.

Kesinlikle katılıyorum. Ama son öğrendiğime göre 100 Euro veya 130 doların aşağısında bir alışveriş yapılmışsa gümrüğe takılmıyormuş. Allah Türkiye'deki distribitörlerin eline düşürmesin ne diyim..

• zaten microchip ve bir firma daha var ismini hatırlamıyorum onlar sample göndermeyi kesti. sanırım tek bildiğim maxim var oda yakında Türkiyeye sample göndermeyi keser...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Liu Kang

quote:

Orjinalden alıntı: silicon

Millet yabancı sitelerden alış-verişe de razı.Biraz pahalı da olsa para verip almaya da hazır.

Kesinlikle katılıyorum. Ama son öğrendiğime göre 100 Euro veya 130 doların aşağısında bir alışveriş yapılmışsa gümrüğe takılmıyormuş. Allah Türkiye'deki distribitörlerin eline düşürmesin ne diyim..

keşke limit olsa 9.5 dolarlık malı gümrükten çekmek için 350ytl istediler ne adalet ama...

• peki lm ve ısd serisi hangi firmanın
    sample yolluyolarmı?
  • isd hiç yabancı gelmiyor ama lm national olsa gerek. national dan sample alabilmeniz için ya bir şirket mailine yada üni mail adreslerinden birine sahip olmanız gerek. yinede bunlarla bitmiyor sample sipariş ettiğinizde verileriniz inceleniyor ve ahiret soruları sorulduktan sonra sample isteğiniz kabul edilip adrsinize gönderiliyor. arasırada bu kadar sampleyi ne yapıyorsunuz diye soruyorlar. eksik olmasınlar...
  • tamam, ben bu yazılardan sample=bela para=yan-gel-yat anlamı çıkardım
    ayrıca national şirketini çok meraklı bir şirket olduğu ve r2d2droids in ilgili firmayla çok yakın ilişkileri oluduğunu düşünmekteyim.hatta bunun çok fazla sample istemesi yüzünden olabileceği gibi bir düşünce var aklımda

hiç öğle bişey olmasada
  • gerçi teşhisi koymuşsunuz ama ben yinede savunmamı yapayım şirket içi bir anlaşmazlıktan dolayı aynı entegreyi bir kaç kez sample olarak isteme gafletinde bulunduk hal böyle olunca fikir verme yardımcı olma amaçlı olarak istediğiniz sample larla ne yapmaya çalışıyorsunuz diye sordular. haklı olarak. rezil olduk orası ayrı bir konu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.