Şimdi Ara

Olaylar bu noktaya gelir miydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aziz Yıldırım Cezaevinden çıktıktan sonra mahkeme sonuçlanana kadar başkanlıktan ayrılsaydı veya Fenerbahçe başkanlığını tamamen bıraksaydı. İddianamede adı geçenlerin kulüple ilişiği kesilseydi. Olaylar bu noktaya gelir miydi? Yani Uefa nın tavrı yine böyle olur muydu?

Hiç zannetmiyorum. Suçlular öyle ya da böyle bir şekilde cezalandırılmış olarak görünürdü. Aziz Yıldırım Fenerbahçe benim. Ben Fenerbahçeyim. Ben yaptıysam Fenerbahçe için yaptım moduna girerek olayların bu noktaya gelmesinde en büyük pay sahibi oldu.

Fenerbahçeye değilde Aziz Yıldırım' a hep destek tam destekçiler hala hep destek tam destekçi mi bu saatten sonra?

• Bu saatten sonra demeyeyim de,"Ben yaptıysam Fenerbahçe için yaptım" söyleminden sonra ve Alex mevzusundan beri hep destek tam destekçi değilim.
  • Federasyon eksi puan,kupanın geri verilmesi ve yöneticilere ömür boyu men cezası verseydi,şu anda sorun kapanmış olurdu.Federasyonun ve yönetmimizin basiretsiz ve sorunları halının altına süpürme anlayışı Uefa'dan geri döndü ve iş iyice büyüdü.
  • Bu noktaya gelmezdi,daha önce de burada Aziz Yıldırım'ı savunan kişilere bunu biçok kez anlatmaya çalıştım,eğer ki gerçekten haklıysa bile zamanında bırakmalıydı dedim,eğer ki gerçekten Fenerbahçe'yi seviyorsa ''Çok sevdiğim Fenerbahçe benim yüzümden zarar görüyor,dava sonuçlanana kadar başkanlığı bırakıyorum,aklandıktan sonra tekrar aday olacağım'' deseydi kimse karşı çıkamazdı ve Fenerbahçe'ye daha az zarar vermiş olurdu.Yok ama istifa etseydi şike yaptığnı kabul etmiş olurdu diyorlar,yahu madem o kadar eminsin şike yapmadığına,er ya da geç aklanacaksın zaten, o zaman sana şikeci diyenlere de cevabını verirsin diye biçok kez anlattım. Ama onlar Fenerbahçe'yi desteklemek yerine Aziz Yıldırım'ı desteklediler.Aynı Aziz beyin Fenerbahçe'yi kendisinin zannetmesi gibi.

Adam Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünseydi zamanında bırakırdı.Ama o 3 temmuz sürecinden beri belki de daha öncesinden beri, Fenerbahçe'nin gücünü arkasına almak için didindi,arkamda böyle bir güç varken daha fazla zaman kazanırım diye düşündü,bir nevi Fenerbahçe'yi kullandı.Kendi egolarını da alet etti buna.
    Dikkatli izleyin ne zaman bi yerde röportaj veya toplantı falan yapsa hep birinci tekil şahıs adıyla konuşur.''Yönetim kurulu olarak şunu şunu yaptık,şöyle olmasını istiyoruz'' falan değil de hep ''ben yaptım,ben ettim şunları ben getirdim'' falan diye konuşuyor.

Halâ Büyük başkan Aziz Yıldırım triplerinde gezenler var ne yazık ki,twitterda bolca mevcut bunlardan, şuanda adı geçen başkan adaylarının ismini yazın twitterda,hepsine bir kulp bulup ''şu geleceğine Aziz Yıldırım ölene kadar kalsın'',''hep arkadanyız ne olursa olsun'',''Dünya'da adalet yok,biz sana inanıyoruz büyük başkan,bi yerlerini yiyeyim'' gibi akla mantığa sığmayan anca beyinleri yıkanmış insanların söyleyebileceği cümleler var.Malesef bir kısım taraftarımızın beynini çok güzel yıkamış Aziz bey,hayali düşmanlar yaratarak,kendi düşüncesinde olmayan herkesi Fenerbahçe'yi bitirmek isteyen kişiler olarak göstererek bunu başardı ne yazık ki.

Halâ ''bunlar bir oyun,UEFA,Cas,polis,cemaat,mahkemeler,rakip takımlar vs vs.birleşti bizi bitirmeye çalışıyor ve sonucunda istedikleri oluyor Fenerbahçe'nin başına istedikleri kişileri geçirecekler'' diyen kişiler var.Herkes suçlu fakat Aziz bey suçsuz onlara göre.Yahu bu adam peygamber mi ? Ermiş mi ? 15-16 snedir birçok defa bize yalan söylemedi mi,gerçekleşmeyen vaatler vermedi mi ?

O sene izlediğim maçlarda şike olduğuna inanmıyorum(sahada) en azından dosyada adı geçen bazı maçlarda şike olmadığını düşünüyorum,ama sahaya yansımış bir şike olduğuna inanmıyorum,demek ki bazı girişimler olmuş fakat sahada olmamış bence.Ama bu sonucu değiştirmez,gerçekleşmediyse de şikedir.Ki Aziz Yıldırım girişimde bulunmuştur kardeşim,hiçkimse kalpten inanarak,kendini kandırmadan;o adam şike yapmaz,öyle bir adam değil di-ye-mez.

• aynı olurdu çünkü uefa başkanı ile platini konuştuğunda başbakan kişilere ceza verin kurumlara değil dedi platini bende aynı fikirdeyim fakat kurallarımız böyle demişti gazete yazıyordu, yani aziz yıldırım ben yaptım fener yapmadı dese de birşey farketmeyecekti

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

aynı olurdu çünkü uefa başkanı ile platini konuştuğunda başbakan kişilere ceza verin kurumlara değil dedi platini bende aynı fikirdeyim fakat kurallarımız böyle demişti gazete yazıyordu, yani aziz yıldırım ben yaptım fener yapmadı dese de birşey farketmeyecekti

Kulüp ceza almış olacaktı zaten. O yıl şl ye gidemedik hatırlarsan. Uefanın bu cezayıda vermesinin nedeni kişilerin hala kulübün başında olmaları. O yıl gidemediğimiz için herhangi bir indirimde olmadı cezada o yılı hiç saymadılar yani. Ceza ütüne ceza yemiş olduk.

• Eğer klübler ayrı kişiler ayrı deseydi bi daha hapisten çıksmazdı.Bu işten yırtması için fenere ihtiyacı var gidip adliye önünde protesto edip polise saldıran taraftara daha çok ihtiyacı var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne Olacak Bu Ülkenin Hali
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kupa trabzona verilip eksi puanla lige başlamayı teklif eden MAA'yı hain ilan ettik ne oldu elimize ne geçti şampiyon mu olduk,avrupada kupa mı kaldırdık,2 yıl men yedik rezil olduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.