Simdi bunu takarsam satamıyorum değil mi?Bir de akara'da fiyatını bilen yardımcı olursa sevinirim
Satamıyosun valla satılabilen old bronze belt 120m e gördüm ona göre hesapla
1 gb'den satsam kardır ya
Ben olsam kullanırdım
satarsan akarada 90m veririm D:
Ben Roc Dizcem Ske Belt Wp We Alcam Vallahi Old Takılcam Ugrasamam
Ya uydurmayın böyle hurafeler takınca satamıyosun filan gibi bendede var bir sürü old takı arada bi kullanıyorum istediğim zamanda tradeye yada merchant'a koyabiliyorum öyle bişey yok yani
Ya uydurmayın böyle hurafeler takınca satamıyosun filan gibi bendede var bir sürü old takı arada bi kullanıyorum istediğim zamanda tradeye yada merchant'a koyabiliyorum öyle bişey yok yani
Soluk olanlar da var diye biliyorum.Eğer old takınız soluksa takarken uyarı veriyor sanırım ben denemedim.Old Imir düşmüştü takmadan sattım.Eğer soluk değilse zaten hem takılıp hem de satılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: WySerie
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Stif
Soluk olanlar da var diye biliyorum.Eğer old takınız soluksa takarken uyarı veriyor sanırım ben denemedim.Old Imir düşmüştü takmadan sattım.Eğer soluk değilse zaten hem takılıp hem de satılıyor
hmm doğru olabilir bendekiler soluk değil ama arkadaşın "takarsam satamam dimi" dediği glass belt'de soluk değil ben onun üzerinden söyledim..
Bilmiyorum fakat 100m icin satma bence degmez yani paraya cok ihtiyacın vardır belki o zaman ayrı. Bide silincekler fln deniyodu silinmicekse kullan derim (iron belt fln yoksa tabi)
Kaca koysam bunuServer Akara?
Kira item işi çıkınca gene lamerler kink olmuştu,old takılar çıkınca damage de yemecekler +8 cleaver'lılar.İyi ki bırakmışım oyunu,durup durup şükrediyorum arkadaş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme