Şimdi Ara

Old Elf Belt?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi bunu takarsam satamıyorum değil mi?Bir de akara'da fiyatını bilen yardımcı olursa sevinirim
     Old Elf Belt?

• Satamıyosun valla satılabilen old bronze belt 120m e gördüm ona göre hesapla
  • 1 gb'den satsam kardır ya
  • Ben olsam kullanırdım
  • satarsan akarada 90m veririm D:
  • Ben Roc Dizcem Ske Belt Wp We Alcam Vallahi Old Takılcam Ugrasamam
  • Ya uydurmayın böyle hurafeler takınca satamıyosun filan gibi bendede var bir sürü old takı arada bi kullanıyorum istediğim zamanda tradeye yada merchant'a koyabiliyorum öyle bişey yok yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TİTANİUM BELT VE NECKLACE
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stif

Ya uydurmayın böyle hurafeler takınca satamıyosun filan gibi bendede var bir sürü old takı arada bi kullanıyorum istediğim zamanda tradeye yada merchant'a koyabiliyorum öyle bişey yok yani

Soluk olanlar da var diye biliyorum.Eğer old takınız soluksa takarken uyarı veriyor sanırım ben denemedim.Old Imir düşmüştü takmadan sattım.Eğer soluk değilse zaten hem takılıp hem de satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WySerie

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stif

Ya uydurmayın böyle hurafeler takınca satamıyosun filan gibi bendede var bir sürü old takı arada bi kullanıyorum istediğim zamanda tradeye yada merchant'a koyabiliyorum öyle bişey yok yani

Soluk olanlar da var diye biliyorum.Eğer old takınız soluksa takarken uyarı veriyor sanırım ben denemedim.Old Imir düşmüştü takmadan sattım.Eğer soluk değilse zaten hem takılıp hem de satılıyor

hmm doğru olabilir bendekiler soluk değil ama arkadaşın "takarsam satamam dimi" dediği glass belt'de soluk değil ben onun üzerinden söyledim..

• Bilmiyorum fakat 100m icin satma bence degmez yani paraya cok ihtiyacın vardır belki o zaman ayrı. Bide silincekler fln deniyodu silinmicekse kullan derim (iron belt fln yoksa tabi)
  • Kaca koysam bunuServer Akara?
  • Kira item işi çıkınca gene lamerler kink olmuştu,old takılar çıkınca damage de yemecekler +8 cleaver'lılar.İyi ki bırakmışım oyunu,durup durup şükrediyorum arkadaş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.