Şimdi Ara

OLD WOLVES (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sene 2014 olmus hala lag'la pingle urasicaz desene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cihazı dmz ye aldım her iki modemde de ama işte biri lag lıyken, diğerinin alakası yok.
  • Dmz fayda etmesse direk port aç faydanısını gçrüceksindir.

OLD WOLVES

Sizce bu bağlantı bana yeterli olurmu upgrade düşüneyimmi ping im genelde tek hanelerde upload ım düşük ne dersiniz ?

ps4 de mkv desteği yokmuş bu kötü oldu yoksa pc yide çıkartıyodum elden perşembeye kadar pc de single yarım bıraktığım oyunları bitireyim bari diablo 3 beni bekler batman arkham beni bekler perşembeye kadar nasıl oyalanırım bilmem

• Serveri ya Londra ya da Dublin seç, öyle dene. 80-100 arası çıkarsa gayet iyi demektir.

PS3'te de mkv desteği yoktu ki zaten, hatırlarsan m2ts formatına çevirip, 4gb+4gb... partlar halinde seyredebilirdik. Kaldı ki mp3 desteği sunmayan bir platform mkv desteği sunar mı hiç :)
  • 84 çıktı ping hem londra hem dublin iyimidir yavrum
  • on numero
  • İlk Aşama cepte gel perşembe geellll......
     OLD WOLVES
  • bar sandalyesini alan ve barı sonra açacağım diyen Cem Yılmaz gibisin kanka

Ben Canada'dan gelme ihtimalini seviyorum ve bekliyorum. Gel 11 Aralık geeel
  • Nedir bu sony'nin bizlere ettiği eziyet. çıkış tari ayrı dert stok durumu ayrı dert
  • Gel akşam 22:00 geeel, küfür yok küfür yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 2 Aralık 2013; 18:22:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayfa başı?

edit : olamadım ya la :(

Sony TR'den ps4 bekleyip satın alabilme şansımız yerine gidip süper loto oynayalım daha çok şansımız olur. Yok 700 makina var yok 1000 var yok 1700 var diyor herkes ama bildiğim tek şey bazı sony bayilerine bile anca 3'er adet verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 2 Aralık 2013; 18:24:57 >
  • zala
    harun tüm dünyada durum aynı
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    çıkmadık candan ümit kesilmez bakarsın bize gelene kadar dünyadaki ps4 stoklarında artma filan olur.

beyaz abi etme
  • barbar buarada hayırlı olsun oyunun tr denmi aldın dışardanmı geldi
  • tr den aldım Harun ps3 zamanından kalma gt5, fifa13 bir birkaçtane daha abidik gubidik oyun buldum çekmecede gittim sattım forumdan bir arkadaştan aldım mario128 den bile 130 liraya geliyo oyun http://forum.donanimhaber.com/m_84036808/f_//tm.htm#84036808
    bu arkadaştan aldım fiyatları gayet makul

70 liraya ps3 ilanı var forumda onu alıp 10 dolar karşılığı upgrade de edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 2 Aralık 2013; 19:41:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuckerr

tr den aldım Harun ps3 zamanından kalma gt5, fifa13 bir birkaçtane daha abidik gubidik oyun buldum çekmecede gittim sattım forumdan bir arkadaştan aldım mario128 den bile 130 liraya geliyo oyun http://forum.donanimhaber.com/m_84036808/f_//tm.htm#84036808
    bu arkadaştan aldım fiyatları gayet makul

70 liraya ps3 ilanı var forumda onu alıp 10 dolar karşılığı upgrade de edebilirsin

şu upgrade işi kafamı kurcalıyor abi mantıklımı sence çok uyguna geliyor ama bulgura giderken eldeki pirinçten olmıyalım

• yo niye öyle olsunki ve bu bazı oyunlarda değil her oyunda varmış şu anda he çok kurcalıyor dersen 149 lira işte fiyatı yada bekleyip kardeşlikle alırsın guruptan biri ile oylede adam başı 60 liraya gelir
  • Ben bekliyeyim en iyisi
  • ps dedeleri kadar organize çalışan başka grup yoktur şu forumda
  • Başkan . yazık ettik şu oyuna yazıkkk.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.