Şimdi Ara

OLD WOLVES (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya varya ben cılkını çıkarana kadar oynadım yalnız bu oyunu senle oynamak isterdim çok isterdim.. ah bi co op olaydı :(

p_r_o_t ve büyükbaba arkadaşımız su anda bf4 oynamakta izlemek isteyenhttp://www.twitch.tv/mr_beyaz

adit sayfa başı ödülüm nerdeee :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 2 Aralık 2013; 23:44:14 >
  • ben de oynadım ama cılkını asla çıkaramadım kanka. ben RPG'den çok anlamam ama benim oynadıklarımın arasında direkt 1 numaradır . bak yine gaza geldim maymun iştahlılığım coştu
  • yeni çıkacak oyun hakkında bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuckerr

yeni çıkacak oyun hakkında bilgin varmı

Seriye yeni oyun duyurulmadı. Yakında zaten Elder Scrolls Online çıkacak. o da 2014'ün ilk çeyreğinde. Bakalım hangi platforma önce çıkacak merak içindeyim ben de :)
  • İyi geceler ahali.

Yaw kafama takıldı, Bu BF4 ün single ını Xbox tan oynasam mı? Yoksa PS4 ümü beklemek lazım?

Hatta aynısını COD:Ghosts için de sorabilirim.
  • BF4 nasıl olsa PS4'e almayacak mısın Samet? alcan.. PS4'te oyna tabii ki. Aynı şey COD:GHOST için de geçerli.

Alper ve Ulaş , gelin bakayım buraya siz de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 3 Aralık 2013; 1:56:48 >
  • beyaz sana squad arkadaşı bulduk @p_r_o_t

tanıştırayım ulaş @ulascayanoglu arkadaşımız yıldırım @p_r_o_t

Samet bence bekle çünkü online için alman gereken iyi silahlar ya oyunu bitirdiğinde yada bölüm sonlarında iyi silahlar veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 3 Aralık 2013; 1:32:03 >
  • Single da 3-4 silah veriyor, diğer açılan silahların tümü single içindeki silah kutun için açılmış oluyor :/

M412 REX
    Shank
    Machete
    P90
    M249
    QBZ-95-1

Sadece bunları veriyor, 2 si bıçak sınıfı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 3 Aralık 2013; 0:41:50 >
  • Selam arkadaşlar, iyi geceler. Nasılsınız?

Ben Alper, tanımayanlarla tanıştığıma memnun oldum şimdiden :))

Bu hafta itibariyle ben de eski konsollarla ilişkimi tamamen bitirdim ;) yeni konsolda beraber güzel vakit geçirmeyi umuyorum. Görüşürüz... ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgeldin Alper cim

Şahin mtar yokmu ?
  • Alcam tabi PS4 e de. Ok bekleyelim madem. Tam da attıydım 2 oyunu da HDD ye.

Ben Batman , Farcry 3 falan oynayım madem.
  • kanka yanlış mention yapmışım
  • @Zala_ :D

@ ulaş tc kimlik no ile cilt no da yazsaydın nick ine :D
  • quote:

@Zala_ :D

hahahhahahahah
    adamın gizlisi saklısı yok. Beyaz'ın en yakın dostu olmaya aday.
  • Hayır Tuckerr yok, china rising ile geliyor o.
  • günaydin arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

@Zala_ :D

hahahhahahahah
    adamın gizlisi saklısı yok. Beyaz'ın en yakın dostu olmaya aday.

Yok be olm facebook'tan alıyor dataları, her ne kadar fake olsada temel 1-2 şey yazmıştım. Neyse kapatıp yeni fake face aldım şimdi daha iyi oldu :)

• Bu arada bugün gelecek olan yamada stream esnasında ki video ses sıkıntısınıda gideriyormuş.

PS4 December 3 Game Update (Expected in the afternoon of 03/12/13)
    -Fixed the "one-hit kill" bug where bullets were sometimes applying their damage multiple times to a character. This could lead to firefights where normal rifles sometimes dealt one-shot kills, which is not as designed.
    -Fixed a crash that could occur when having a very large amounts of Friends
    -Enabled audio in PS4 video captures
  • Dün akşam BF4 online denedim, hiç kasma,lag v.s. olmadı, baya düzgün bir şekilde oynayabildim.

İyi günler cümleten...
  • Şu çökme yüzünden kaç oyun gitti, bir de eksi yazıyor hanene çıktın diye peeh
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.