Şimdi Ara

OLD WOLVES (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok yok üzülme inanılmaz eğleniyorum, bu fırsat insanın eline 7 yılda bir geçer iyi değerlendirmek lazım :)
  • ban yemiyceğimi bilsem neler diyeceğim de

neyse konumuza dönelim artık saat saymaya başladım buda bir gelişme :D
  • CANLI "Chine Rising DLC"

• @p_r_o_t ilk defa smaw ın böyle kullanıldığını görüyorum
  • igla'nın kara aracı olanı için gerçi bu hava aracına da sıkıyor ya neyse :)
  • @p_r_o_t hemde kitlenmiş bir şekilde gidiyor izlemiycem izlememem lazım izlememeliyim :D
  • Geldi mi Beyazıt? Hanıma açtırayım makineyi :)
  • stand by da iken açılmasına gerek yok sanırım dl yapması için
  • Evet yok Tuckerr ama makine stand by da değil ve çok fazla da bırakmaya gelmiyor, bayağı ısınıyor makine stand by da iken bile. (ps3 teki stand by değil bu, aslında makine açık gibi birşey)
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Aynı ağda olmadığım için app ile bakamıyorum, akşam 18:30 gibi evde olurum ancak o zaman görebilirim.
  • aynı ağda olmadığım için hımmmmmmm hey kurban oldugum Allah biz bu duruma nasıl düştük yarabbim

bu arada videonun sonundaki ormanlık haritaya bayıldım
  • Bu ormanlık arazili, pirinç tarlalarının olduğu haritayı çok beğendim. Hafif cod havası var.
  • Tuckerr birşeyi yanlış biliyormuşum sanırım. Sana stand by modunda makine ısınıyor dedikten sonra bir deneyeyim dedim, eve gelip makineyi stand by a alıp dışarı çıktım. Geldiğimde cihaz buz gibi idi. Şu fark vardı daha önceki deneyimlerimde, makine stand by modunda download yapıyordu önceden. Şu an hiçbirşey yapmamış.

Sonuç : Makine bekleme modunda hiçbir işlem yapmıyorken ısınmıyor ama download vs yaparken epey ısınıyor sanırım. Deneyeceğim bunu biraz daha.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Oyun bildirimleri kısmında bir uyarı yok ama oyunda yeni haritalar eklenmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan bir durum var ortada o zaman Şahin bir dene bakalım ne olacak
    bu arada ps4 pal cihaz için update dosyasını bulamadım link verebilecek olan varmı
  • Denedim tekrar, evet update yapmıyorken veya kolu şarj etmiyorken veya download yapmıyorken makine stand by da ısınmıyor. Ama bunları yaparken neredeyse çalışıyor gibi ısınıyor.

http://duk01.ps4.update.playstation.net/update/ps4/image/2013_1117/sys_ed49d42a08a0927f0692a2372d9e9e6e/PS4UPDATE.PUP
    pal update
    http://uk.playstation.com/home/news/articles/detail/item663044/
    kaynak burası

• Beyazıt, china rising otomatik update olarak gelmiyor. store da bf4 ekranına geliyorsun, orada add-ons altında şu anda. Manuel indiriyorsun. Kaçırdıysan söylemiş olayım.
  • Günaydın ağalar.

Sağol Şahin, evden çıktım artık keşke bir mesajımı alıntılasaydın o zaman görürdüm mesajını :) Neyse iyi oldu akşam o dl ederken soloyu bitiririm belki.
  • günaydın beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic aklima gelmedi abi alinti yapmak. Bu sayfaya bakacagini dusunmustum ama evden cikmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.