Şimdi Ara

OLD WOLVES (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: terapati

Yorumsuz

Eski günler tam gaz geri gelecek inşallah

• quote:

Yorumsuz

http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-SOCOM_Devam_Oyunu_HHourdan_ilk_Goruntu-46659.htm

bu haber iyi oldu mert inşallah fazla bekletmezler bizi

• SOCOM 4'te yaşadığımız hayal kırıklığı olmasın da ben beklemeye razıyım

Bu arada karşınızda 2013'ün en iyi game teaser trailer'ı;

http://youtu.be/P99qJGrPNLs

Not: Mobil üzerinden embed yapabiliyor muyuz post atarken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 6 Aralık 2013; 14:13:57 >
  • Oyunun teaser gerçekten ilgi çekiciymiş. Ama işin içine 2077 girince biraz önyargı oluştu bende ciyuvvv ciyuvv lazer silahı olmasın da Halo gibi.
  • Abicim Allah çaresiz dert vermesin inşallah. Gelir geçer senin derdin.

Beyazıt yoktun akşam, bekledim gelirsin diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Oyunun teaser gerçekten ilgi çekiciymiş. Ama işin içine 2077 girince biraz önyargı oluştu bende ciyuvvv ciyuvv lazer silahı olmasın da Halo gibi.

Kanka dikkat ettiysen teaser'da ablaya ateş ettikleri silahlar bildiğimiz assault tüfeği gibi, mermiler bildiğin mermi; öyle civcivli ördekli bir ateş olayı yok gibi

Geçen sene de Dead Island'ın trailer'ına bayılmıştım. Ama bu seferkini daha çok beğendim. Teaser, trailer dediğin böyle olur arkadaş. Film gibi olur, için cız eder izlerken, gözlerin yuvalarından oynar, kulakların bayram eder, yüreğin titrer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 6 Aralık 2013; 14:59:56 >

• O oyunun "SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation" tadında olacağını sanmıyorum, keşke olsa ama sanmıyorum :(

Şahin, dün rakıyı biraz fazla kaçırmışım saat 22 gibi sızmışım , ama akşama çok gazlıyım Operation Locker'da ya pompalıyı alıp devamlı rush yapıcam ya da ağır makinalıyla kordiorun bir ucuna yatıp bipodu açıp rush yapanları karşılayacağım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Oyunun teaser gerçekten ilgi çekiciymiş. Ama işin içine 2077 girince biraz önyargı oluştu bende ciyuvvv ciyuvv lazer silahı olmasın da Halo gibi.

Kanka dikkat ettiysen teaser'da ablaya ateş ettikleri silahlar bildiğimiz assault tüfeği gibi, mermiler bildiğin mermi; öyle civcivli ördekli bir ateş olayı yok gibi

Geçen sene de Dead Island'ın trailer'ına bayılmıştım. Ama bu seferkini daha çok beğendim. Teaser, trailer dediğin böyle olur arkadaş. Film gibi olur, için cız eder izlerken, gözlerin yuvalarından oynar, kulakların bayram eder, yüreğin titrer

Soundtrack'i de çok güzel ama şimdiye kadar dinlediğim en iyi oyun soundtrack Linkin Park'ın MOH'a yaptığı müziktir

• Offff ne guzel bir haber dır bu
    @zala Kanka Halil Usta gibi mesela dimi :)
    Evet onumuzdekı hafta herkes ps4 ıle meşgul olacağından dolayı şimdiden klan tagımızı vs belirleyelim açıkçası [Turk] klan tagını kullanmayalım derim old olabilir wolf olabilir ne yapalım sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FYAOT olabilir aslında ama 4 karakter olmalı dimığ, o zaman [OW] olsun mu?
  • ow ingilizcede canı yananın çıkardığı sesin yazımı Beyazıt, siz bilirsiniz tabii ama dillere düşmek olası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 6 Aralık 2013; 15:37:27 >
  • [OWTR] veya [OW] olabilir mi sanki ?

@Tuckerr, Halil usta deme bana..Halil ve ardından Koçak hiç deme . Salı günü kankalarım beni Ankara'da aspava,oltu kebap vs yemeye götürecek zaten dimi ama dimi he ?
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    ow2u yaparız bizde
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    +tereyağında işkembe
  • Türkçeye çeviriyorum ;

AhSana ehehehehe
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    iyi tamam tamam

[1881] olabilir hmmm [BALL] olabilir () [OLDW] olabilir ne biliyim yaw bulun bir şey işte
  • Ben de birkaç öneride bulunayım;

OLWO
    OLDW
    OWOL
    OLDY :)
  • oldw guzel gıbı

• Wolf eyi delim yav :)

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Salı günü Ankara'da yenilsin içilsin

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.