Şimdi Ara

OLD WOLVES (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu anki hali tek kelimeyle felaket. Ne lobby var ne de sıraya girme. Battlelog forumunda squad halinde oyuna girme olayı olmayacak diye bir konu başlığı görmüştüm. Umarım öyle bir hata yapmazlar. Hayır alfa değil beta değil full sürümde böyle bir özellik neden baştan çıkmaz onuda anlamış değilim ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inşallah düzelir

• Bir iki Update sonra düzelir inşallah.

Çok güzel oyunlar çıkacak.BF ve FİFA çok vaktini alcak insanın ama gelecek oyunlar müthiş. The Division ise BF4'u ikinci plana attıracak tek oyun.

Dark Souls 2 çıktığında ise bir sure ps4'te salterleri kapatırım.xbox ve ps3 olmadığı icin, ayrıca Dark Souls 2 henüz PS4'e duyrulmadigi için yine PC toplatacak bana.

Umarım aranızdan 2-3 kişi RPG zehirlenmesi geçirir de benle beraber Elder Scrolls Online oynar :)

• Zala. Senı o zehre mahrum bırakan kım acaba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuckerr

Zala. Senı o zehre mahrum bırakan kım acaba :)

Beyaz .

Şaka bi yana öyle biri var mi emin değilim.Varsa bile sensindir galiba Skyrim'e beni bulaştıran her ne veya kim ise , zenri akıtan odur :)

• O zaman sana Dovakın adlı eseri hediye ediyorum

• Aranızda çoğu kişi bilmez ; Telltale Games firmasının bölüm bölüm ilerleyen ve genelde QTE tabanlı diyebileceğimiz (bazı anlarda belirgin) oyunları var. Bunlar Walking Dead ve Wolf Among Us. Oynanış olarak çok ağır. Ancak oyun esnasında kararları siz veriyorsunuz ve oyun bu kararlara göre ilerliyor. Ancak Walking Dead serisinde bu kararlar anlık olarak senaryoyu değiştirse de oyunun sonuna etkisi hiç yok denecek kadar az. Neyse işte bu adamlar Game of Thrones oyununa el attı . Eğer seçimler sonucu direkt etkileyecek ise dört gözle bekleyeceğim oyunların arasına girer.

Yukarıda bahsettiğin anlık kararların oyunun gidişatını tamamen etkilemesi olayı için adamların yüzlerce farklı senaryo yazması lazım. Her olasılığa göre bir senaryo. En basitinden cümlelerle madde madde anlatmaya çalışayım.

Oyunun baş kahramanı sizsiniz. Bir sahne geliyor :

* Ahmet'e yardım et veya Mehmet'e yardım et.
    * Mehmet'i seçerseniz Ahmet ölecek. siz yine de Mehmet'i seçiyorsunuz misal
    * Peki bu Mehmet oyunun ilerleyen dönemlerinde size ne kadar yardımcı olacak veya sizi satacak bir adam olarak mı karşımıza çıkacak ?
    * Ahmet'i kurtarsak Mehmet'i ölüme terk etsek ne olurdu ?

* Ayşe kişisi bize bi yamuk yaptı. Onu zombilere bırakalım mı yoksa affedip yanımıza mı alalım.
    * Ayşe'yi affedersek bize yine ilerde yamuk yapar mı?
    * velev ki Ayşe ikinci kez yamuk yaptı. Bunun sonucunda biri öldü..
    * Ayşe'yi kurtarmasak ve ölen kişi şu an yaşasaydı keşke ne olurdu ?

Gece gece kafanızı epey ütüledim ama öyle işte.. Bu Telltale Games bu tarz oyunlar yapıyor. Mert'in söylemesi ile ben Walking Dead Season 1'i pc'de Türkçe çeviri ile oynadım çok büyük keyif aldım. Çok yakında sezon 2 çıkıyor.

Dediğim gibi kararlar sona etki etse oyun müthiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 8 Aralık 2013; 3:20:34 >

• Nasıl :D

OLD WOLVES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 8 Aralık 2013; 18:53:23 >
  • Ps4 ler gelince bf4 mu takilacagiz genel olarak ona gore ayarlayim kendimi , mesela suanda Ps3 icin bf4 alsam mi diyorum emin olamadim yoksa ps4 u mu bekleyim

• Fps olarak bf4 oynanır birde fifa turnuvalarımız meşhurdur.
    İstersen acele etme biri ile kardeşlik sayesinde ortak alırsın yarı fiyatına gelir
  • Son update ten sonra oyun oynanmaz bir hal aldı, 2 elden biri çöküyor, oynanan oyunda da bugüne kadar görmediğiniz derece lag oluyor. Oyunu iyice bozdular düzeltecekler diye.
  • Beyazın Söylemine göre bf deki Adamı işten kovmuşlar yakın zamanda düzelicektir pc de aynı sorun var en kıza zamanda düzelticeklerdir.

EA ve DİCE nin canını al parasını alma
  • Ben de düzeleceğini düşünüyorum ama biraz zaman alacaktır. dice böyle konularda elini çabuk tutan bir firma değil.
    Ayrıca makineler gelmedi diye üzülecek birşey yok da demek istiyorum :)
  • O konuya hiç girmiyelim Şahin dertliyim :D
    makine geldi gelmedi olayı değil olay bende ticaret yapıyorum bende de eksiklikler veya müşteri memnuniyetsizliği oluyor zaman zaman çoğu müşteri kaynaklı olsada yinede hoşnut tutmaya çalışıyoruz insanları geldi gelmedi bugün geldi çarşamba oldu abi cuma olcak çocuk gibi oyalanmak hoş değil. bizde işimizi gücümüzü ayarlıyoruz ona göre yoksa illaki alacağız ama oyalanmak hoş değil abi gelmiycek ama ben sana haber vereceğim dese olay bitip gidecek herşeyde bi hayır vardır diyerek önümüzdeki maçlara bakalım
  • Ozaman bekliyorum bende

• En sevmediğim şeydir satıcıların beklediğim birşeyi hergün bir gün ileri atması. O olmadı, ertesi gün, bu olmadı kesin şu gün. Bir de ileri attıkça kesinleşir nedense. Bak abi bugün olmadı ama perşembe kesin diye. O gün de olmaz. Yazık.
  • Yemin ediyorum konsol acamiyorum oyun oynayamiyorum sizin yuzunuzden ps4 gelene kadar da zor gibime geliyor

Bu amazonun gonderecegi tarihe kadar umarim bi yerde denk gelmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmza linki versene kendine müslüman.

bi de Kemal'i atalım. İmzaya bak hele

son olarak siz de gelin bakim la.
  • al kanka

]http://u1312.hizlire sim.com/1j/8/v9y2w.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 8 Aralık 2013; 21:17:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.