Şimdi Ara

OLD WOLVES (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuckerr

Hobìt?

cumaya geliyor merakla beklemedeyim

• Raskol R kullanıcısına yanıt
    aleyküm selam hocam

• Selamlar beyler..

@Zala'nın dediği gibi Telltale inanılmaz işler çıkarıyor. Bir de kesinlikle denemeniz gereken Back to The Future mevcut. Yine 5 bölüm oyun, yine anlık kararlar ile oyunun akışına direk etki ediyorsunuz. Grafikler diğer Telltale oyunlarında olduğu gibi çizgi roman tadında ama çok keyifli. Hele bir de geleceğe dönüş serisini seviyorsanız (ki sevmeyen muhtemelen yoktur ) denemenizi öneririm hazır henüz ortada PS4 yokken

PS4'ü beklerken PSN Plus'tan iki adet ücretsiz oyun indirdim. Biri Grid 2, diğeri de Dragon's Dogma. İkisi de acayip güzel vakit geçirtiyor. Hele Dragon's Dogma dipsiz kuyu gibi Quest'leri hepsine sulanırsanız. Grid 2 ise direksiyon ile keyifli. Full arcade ama zorlamıyor, sinir etmiyor ve oldukça keyifli. Eğer PS3'ünüz duruyorsa ve PSN Plus'ınız varsa kaçırmayın derim

• Arkadaşlar imza için en kısa zamanda bir çalışma hazırlarım merak etmeyiniz =)
  • Walking dead ilk bolumu dun itibari ile bitirdim muthis gercekten

• Bende oynayamıyorum, hafta sonu xbox ta single bir şeyler bakayım dedim açıp açıp kapadım ne hikmetse...
  • BF4 'ün single'ı "Total Eclipse" ile başlıyormuş. gece 1 gibi (karanlık ve sessiz bir ortamda) hiç beklemediğim için ürperdim yeminlen :)
    iyi haftalar herkese...
  • Kimlerde PS4 var ? Cuma inşallah alabilirim bir tane.

Bu arada Ben Hüseyin, namı diğer Kel ivan /Kel Rambo
  • Raskol R kullanıcısına yanıt
    Hüseyin hoşgeldin.

• ivanım nbr yaw, ben abin beyazıt :)
  • Sağolun arkadaşlar,

Sizleri görmek öyle güzel ki.

Görüşmeyeli ciddi değişiklikler varmı hayatta.
  • Ado seni seviyorum cnm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 9 Aralık 2013; 17:01:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: garrote

the witcher 2 oynadinmi zala turkce yamasiyla pc de her yaptigin secime gòre senaryo degisiyor ve benim oynadigim en iyi rpg idi

Ya , aslında başladım. İlk training mision'u yaptım ama sonra bıraktım. Çünkü PS4 gelecek napim lan PC'yi diye PC'yi sattım. tabi sattım ama şimdi evde ne ps3,ne xbox , ne pc kaldı. Ufaklık da artık oyun oynuyor epey. Yani demem odur ki satmış olduğum PC'yi baştan kurcam bi ekran kartı arttırcam tabi.

zala büyük hata yammışsın o oyun yarıda bırakılırmı 3. oyunu beklediğim oyunların başında geliyor harika olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 9 Aralık 2013; 17:04:26 >

• Nıhaha
    Gt6 aldım ps4 ocak ayında da gelse umrumda değil eskileştikçe güzelleşen gençken tanıdık tanımadıklarda kullandığım kullanmasam bile her bokunu bildiğim atmosferik basınçlı turbosuz arabaların zamanındayım...

Hele bir de nurburgring de mercedes 190 2,5 ile gezmeye başlarsam.....
    E36 larla gazlarsarsam değmeyin keyfime...
    4 çekerlilerde frenleri ve çekişi biraz öne alıp asfalt tarmac karışık pistlerde yol çizgisiz gittiğim gün gelsin istiyorum....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Hayırlı akşamlar Arkadaşlar.

Lansmanı seyrediyorum da sönük geçse de Ülkemizde bunun olması bile süper bir olay daha önceden konsol oyun ekran kartı vs oyun turnuvaları dışında öyle bir tanıtım yapılmamıştı değilmi ?

@Harun şu the witcher i bi ben sevemedim sanırım konu müthiş ama oynanış ve oyun yapısı çocuk oyunu gibi geliyor bana
    @Hüseyin hoşgeldin yavrum
    @Mert o değilde Fifaya ettiğimiz tüm o küfürleri yutucağız gibi dağlar kadar fark var
    @Levent daha fazla seyretme yavrum sabırsızlanırsın

Kimler aldı alıyor veya alma girişimi içinde şimdi
  • İyi hadi sende oyalanıcak yol buldun
    bizim içinde şafak az kaldı sanırım
    benim de yeni hedefim g27 ve driver clup eski garajdan rally zamanından kalma karnesi bitmiş sparco koltuk buldum götürdüm biizim demirci bekir abiye bekialdım playseat yaptırıyorum birtane nasıl bişey cıkıcak ortaya merak içindeyim

bunun olmasını beklıyoruz bakalım ne cıkıcak ortaya :D @fbbatir
     OLD WOLVES

• p_r_o_t la bf4 keyfi
    http://www.twitch.tv/mr_beyaz
  • Hoşbulduk sağolasınız arkadaşlar,

Dün akşam beyaz aradım, beni tanımadı sinan diye konuştu bir süre :)))

Ben cuma bir aksilik olmazsa PS4 alıyorum. Sözde ayırttık ama bakalım ne olucak.

Yeni bir PSN hesabı almayı planlıyorum nick önerisinde bulunun :)
  • Günaydın arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.