Şimdi Ara

OLD WOLVES (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: p_r_o_t
    Abone oldum ama kim video koyacak oraya. Mesela benim videoyu oraya koymak istiyorum ama nasıl
    Bu arada tag olarak ben [OldW] kullanıyorum, ne kullanıcaz onada karar vermek lazım.

giriş bişgilerini üyelerimize verelim. isteyen girip koysun videoyu. yolluyorum sana.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Youtube'dan ziyade Facebook oluşturup herkes üye olsun, tüm üyeler makinalarına o facebook hesabını tanımlasın. Üyelerin oyun içi resim ve videolarını oradan takip edelim.
  • o şifre hepimizde olacak dün yüklediğin video yu buraya yükliyeceği
    dışardan baktığımda hoş duruyor ben kalsın derim siz ne dersiniz bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 11 Aralık 2013; 16:58:48 >
  • zahmetli iş

youtube kullanılırsa
    ps4'ten face'e yükle
    face'den download et
    youtube'a yükle

facebook kullanılırsa
    ps4'ten facebook'a yükle
  • o zaman acıyuorum ben old wolf adında bir uyelik
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    aç ama güzel bf4 fifa vb oyunlarının wallpaper'ları ile süsle
    şifreyide yolla ki akşam ps4'e entegre edelim

pek anlamam ama güvenlik ayarlarını filan yap cep tel no yaz güvenlik için vs vs
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    müsait olunca twitter da aç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogorock

gece satışınamı gitsek yarın gece, fifa, killzone oyunlarını bedava verecekmiş teknosa.

gökmen güzel diyorsunda bu karda nasıl olucak gece gece :) internet üzerinden de satış olacakmış stok kalırsa ordan da alınabilir tabi o oyunları satışında hediye verirmi !
  • garrote kullanıcısına yanıt
    Asıl olursa karda olur o iş zaten, herkes gitmemeyi düşüneceği için :)
  • vallaha önüme çıkanı tencere tava reyonu na yapıştırırım :D
  • abiler yarın gece 12'de teknoSA Cevahir'de 1399 tl'ye ps4+fifa+killzone paket verecekler 75 tane, benimle gelip şansını denemek isteyen var mı :D

edit: zaten yazılmış :D ben kesin giderim, zala reyiz gel gidelim beraber hem bayağıdır da görüşemedik özlettin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamyonlu34 -- 11 Aralık 2013; 20:28:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

abiler yarın gece 12'de teknoSA Cevahir'de 1399 tl'ye ps4+fifa+killzone paket verecekler 75 tane, benimle gelip şansını denemek isteyen var mı :D

edit: zaten yazılmış :D ben kesin giderim, zala reyiz gel gidelim beraber hem bayağıdır da görüşemedik özlettin :)

Gitmesine gidelim de biz orda birilerini kesin döveriz öyle bi durum var Hele bu forumdan 3-5 adı lazım değil orda olsa tadından yenmez. 1000 kişi gelir lan nasıl alcaz 75 tane makinadan birini... Barbar 10 kişi alsa reyonlara fırlatsa safdışı etse.. biz Mert Orçun falan 20-25 kişiyi raflarda kafa kafaya tokuştursak 35 kişiyi eledik diyelim hadi. geri kalan 965 kişi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 11 Aralık 2013; 21:10:52 >

• gamyonlu34 kullanıcısına yanıt
    ben gelmeyi isterimde arabada kar kastiği yok gecede don yapar rezillik çekmiyelim sonra oralarda birde alamadan dönersek
    o sinirle vevahiri ateşe veririrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

vallaha önüme çıkanı tencere tava reyonu na yapıştırırım :D

Abi videoları izleyip güldüğümüz hale biz düşeriz ertesi gün haberlerde gösterirler bizi valla ps4 için kavga eden eşşek kadar adamlar diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

abiler yarın gece 12'de teknoSA Cevahir'de 1399 tl'ye ps4+fifa+killzone paket verecekler 75 tane, benimle gelip şansını denemek isteyen var mı :D

Gitmesine gidelim de biz orda birilerini kesin döveriz öyle bi durum var Hele bu forumdan 3-5 adı lazım değil orda olsa tadından yenmez. 1000 kişi gelir lan nasıl alcaz 75 tane makinadan birini... Barbar 10 kişi alsa reyonlara fırlatsa safdışı etse.. biz Mert Orçun falan 20-25 kişiyi raflarda kafa kafaya tokuştursak 35 kişiyi eledik diyelim hadi. geri kalan 965 kişi ?

abi 900'ünü ben alırım sorun değil bence şansımızı denemeye değer diyorum. gideriz 11 gibi baktık çok kalabalık döneriz. baktık 100 kişi falan var deneriz şansımızı.

@garrote: abi valla yakınlardaysan taksi maksi atla gel. ben yakınım cevoya yürüyerek bile giderim yeter ki insan sayısı az olsun

• çok sağlam kar kış kıyamet olursa güzel olur.Kimse gelemez
    Gerçi o zaman Harun hiç gelemez.
  • Hani face de kimse yok yanliz hissettim kendimi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamyonlu34 kullanıcısına yanıt
    Gebzede yim ben birde trafik ekle buna gel sonra çık işin içinden :)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.