Şimdi Ara

OLD WOLVES (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Bu mesaj silindi.
    nihahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamyonlu34 -- 11 Aralık 2013; 22:16:01 >
  • gamyonlu34 kullanıcısına yanıt
    Sende sil :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Sende sil :)

o zaman şimdi onlar düşünsün demirören avm de gece satışı yapacakmış hediyesiz MM'de. demirören'e kıl olduğum için gitmem
  • Ümraniye MediaMarkt Fifa14+ps4 1,299 TL fiyattan satış yapacakmış. Bunu yayalım beyler
  • Günaydın herkese,

Dün işe gitmemiştim beylikdüzün de kar fenaydı arabayı çıkartmak istemedim otoparktan (kış lastiğide yok).
    Bugün geldim ama işe, yollar gene fena.

Ya napıcaz PS4 ü elim ayağım titriyor. Alamazsam sinir olurum.
  • alacağimiz kesin olsa ben deil arabayla otostopla bile giderim orayada verdikleri adet cok dusuk onun bir kiminida kendine ayirir isciler kaliriz ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işınlanma olaydı, iyi giderdi şimdi size :)
  • Bu anlatıklarımdan sonra nasıl dayanırsınız bılmem ama ben yınede anlatayım
    Bf4 yenı nesılde avatar fılmı eskı konsol da ıse cın alı nın macera ları gıbı
    Grafik olarak söylemiyorum o zaten aşmış durumda
    Oynanıs vs ınanılmaz farklı bır oyun harıc lag a denk gelmedık.detaylar muhtesem pıng surelerı cok ıyı bır tabanca sarjor u ıle 3 adam aldım o derece kaplamalar super fps kasması yok tek kusuru onlıne sıstem battlelog ve oyun ıcı bazen dashboard a atıyor sızı
    3 kışı online oynadık bos server bulmak cok zor
    Ama bunlara ragmen hala dun gecenın tadı damağım da
    Sımdı aksam gelmeyınde goreyım sızı

• BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Barbaros, sana alışırsın demiştim ama 3 oyun sonra alışacağın hiç aklıma gelmemişti. Benim olduğun son el epey alışmış gördüm seni :)
  • Hadi ps4 ü bulduk aldık diyelim
    BF4 PS4 için olanı nerde var nerden alırız fiyat bilen varmı?
  • Şahin evet elim iyice ısındı sanırım ama birlikte oynamanın buyuk etkisi var
    Dun aksamdan 15 dk lık bır vıdeoyu sabah cıkarken facebook a atmaya basladım bakalım ne cıkacak
    Huseyın ılla alırdın bf4 yeterkı kara kutuyu al

• Ilk 3 kısılık takım oyunumuz facebook sayfamıza yuklenmkstır 2:10-2:40 dk arasına dıkkat :)

https://m.ak.fbcdn.net/video.ak/hvideo-ak-frc3/v/742181_1378387282414191_1721254414_n.mp4?oh=d7806ab58bd19f7485287d62f414f0a4&oe=52AB6D2F&__gda__=1387038008_50a681a81f147639c3fbf4b0b02fa7c1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 12 Aralık 2013; 12:20:28 >
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    abi beyaz laf ediyordun sen onuda geçtin yapma bòle olan var olmayan var :)

• amazon almanyadan almıştım ama yarın filan biyerde bulursam alabilirim. cok sabırsızlanıyorum. hazır benim hatunla oğlan yurtdısındayken bu yalnızlıkta sabahlara kadar oyun oynarım diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Ilk 3 kısılık takım oyunumuz facebook sayfamıza yuklenmkstır 2:10-2:40 dk arasına dıkkat :)

https://m.ak.fbcdn.net/video.ak/hvideo-ak-frc3/v/742181_1378387282414191_1721254414_n.mp4?oh=d7806ab58bd19f7485287d62f414f0a4&oe=52AB6D2F&__gda__=1387038008_50a681a81f147639c3fbf4b0b02fa7c1

Barbar dikkat ettiysen squadda ki diğer elemanların sesleri geliyor, party chat kurduğumuz için bizim konuşmalarımız video kayıt esnasında pasif oluyor. Bizde zorunda kalmadığımız sürece part chat kurmadan oyun üzerinden konuşalım.

• Beyazit zaten az konusuyorsun oyunlarda, senin icin cok farketmez, bana lazim o partide olmama olayi, sirf konusmadan ibaret oldugum icin :)

• Benden başka gergin olan varmı ?
    konsolu alabilcem mi BF4 bulabilcem mi vs vs
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Sen bizim Batuyla iyi anlaşırsın :)
  • Evet bir dahaki ni öyle yapalım yalnız video kayıt 15 dk dan sonra durmuş asıl ordan sonra coşmuştum cosmustuk
    @harun.ps4 sana bir otobüs kadar yakın su anda
    @ huso 20 gun boyunca uyum adım rüyada gördüm ış zaten hak getire ne gerginliği butun gun sahıbınden sitesine baktım.

• Tanışalım, konuşalım! :)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.