Şimdi Ara

OLD WOLVES (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darksideofthemoon kullanıcısına yanıt
    murat geçmiş olsun dostum milleti nehale düşürdüler. şimdi küfrü sony mi hakediyor yoksa buişten çıkar sağlamaya çalışan kurnazlarmı :)
    soğudum ben yarın teknosa yada gitmiycem bu uyanıkların oyununa gelmiycem gerekirse ocağa kadar beklerim.
  • http://www.arcelikmagazam.com/urun/playstation4-500gb/#!Recommedation

Sony PlayStation4 500GB

ÖN SİPARİŞ ALIYORUZ.FİYATA DUALSHOCK DAHİL DEĞİLDİR.İLGİLİ ÜRÜNLER SEKMESİNDEN DUALSHOCK'U SEPETİNİZE EKLEYEBİLİRSİNİZ.

daha neler göreceğiz bakalım
  • Taksim MM satışına gittim abiler, malesef alamadım
  • gamyonlu34 kullanıcısına yanıt
    Dalsaydınız.ensar spotçulara

• yalan oldu ps4.

vatan dan alıcaktım yiğen orda çalıştığı için erkenden de içeri girdi ama nafile.

18 ürün gelmiş, 1 tanesi teşhire. Geri kalan zaten satılamadan 1-2 gün evvel müdürler vs tarafından alınmış bile.
  • Selam arkadaşlar. Hafta sonu geldi çattı. Kimisi için haftanın en güzel günü

• sabah tepem atti gittim gebze centera 9 da baktim güvenlik tek girdim yanina selam verdim biraz muhabbet ahbap oldum dedi 5 kala alirimseni iceri sagolsun aldida .girdim tek ben varim magazanin onunde getirdiler makinayi kasanin yanina dizdiler 10 tane acilis oldu ilk makinayi aldim oyun mecburiyetide yok dedi kasada biiraktim oyunu odemeyi yaparken arkadan gelenler bagirisigordu alamadim 9 da geldim filan :)

• Alan tum arkadaşlara hayırlı olsun
    @huso bı arastır bakalım sagı solu
    Dun bırcok arkadasımız edındı ona sevındım alamıyanlar da bir an once alır inşallah

Hafta sonu uykusuz uz desenıze

• Harun aldınmı onu de bana

• quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Harun aldınmı onu de bana

Almış kanka . Aldım diyo orda.

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Kanka aynı zamanda tepeside atmış cok fena ıkıkemde kaldım

• Alamadık ya ufff çok gerildim.
    Çalışasım yok.

Çok pis sövesim var vatan computerrrr
  • Biraz önce MM müşteri hizmetlerinden aradılar. Paranız 24 saat içerisinde iade edilecek dediler.
    Stok açılınca tekrar haber veririz size öncelikli olarak dediler. Gerek yok haber vermenize zira bir daha mağazanızın önünden geçmem dedim.
    Paramı tek seferde iade edin yoksa yasal haklarımı kullanırım dedim, birde utanmadan sizin isteğiniz üzerine siparişinizi iptal ettik diye mail atıyorsunuz e efendim işte o otomatik mesaj
    ulan o zaman otomatik mesajınıza talebinizi karşılayamıyoruz ondan siparişinizi iptal ettik deyin dedim. Bakalım ne olacak.

amma çok dedim dedi demişim dimi
  • darksideofthemoon kullanıcısına yanıt
    Az demişin daha çok diyeydin .....

Ben ilgimi dağıtıp sinirlenmemeye çalışıyorum. Sabah şirkette büyük toplantı yapıldı sene sonu bıdı bıdısı. Patron anlatırken benim kafamın içinde hala ps4 vardı.....
  • quote:

Harun aldınmı onu de bana

aldim cok sükür abi

• quote:

Kanka aynı zamanda tepeside atmış cok fena ıkıkemde kaldım

makinayi alip direk işe gittim msjida aceleyle yazdim tel ufak klavyeye parmaklar sigmiyor idare edin :)

• quote:

Levent ne yaptın kardesım alabıldın mı

Yok patron, evden çıkamadım ki alayım...Ocak partisine artık..Ya da Amerika'dan kardeşle beraber getirtebilirim de??
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

abi peşin ister o ben bir kısmını kartla ödiyeceğim ben almıyayım sağolasın.

buarada media mark sitesinde şuan satış var alsak gelirmi acep hemen şüphe içersindeyim.

MM, merkezde satınalma'da yakın bir arkadaşım var. Ocak'da internet sitesinden satışa başlayacaklarını söylediler, sadece Taksim MM'de satışa çıktı ki hepimiz biliyoruz zaten :(
  • A.L.B. A kullanıcısına yanıt
    Dun aradım seni 1550 tr garantılı vardı kalmısmıdır bılmıyorum

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.