Şimdi Ara

Oldeuboi | Oldboy (2003) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
7.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wolderon

bi daha izleyebiliceğimi sanmıyorum iki gün mal gibi dolaştırıyo adamı

• eğer öyleyse yuh yani.bi daha izlettireceksiniz zorla filmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

izlemediğim için sormak istiyorum. sapıkça dediğiniz şeyler neydi. yani cinayet falanmı yoksa sex vs. gibi mi

filmin insana ohaa dedirten bir finali var gercekten insanı rahatsız ediyor
    ensest bir son var
  • ensest degil enfes bir son var
  • evet KESİNLİKLE İZLENMESİNİ TAVSİYE ETMİYORUM. berbat ötesi bir konusu , gerçekten insanın aklından bile geçicek oha dedirticek. iranç lik ötesinden başka bir şey olmayan bir konusu var. FİLMİN o kadar ödül almasında milletin kafasına böyle en olmadık fikirleri getirmek için bence.
    tek kelimeyle irenç bir senarjo ve berbat bir film.

• igrenc ve berbat zirvalari haric katilmamak elde degil. bu filme alternatif olarak kucuk ev dizisini oneriyorum
  • Olumsuz cevap yazanların cevaplarını şaşkınlıkla okudum
  • orjinal vcd buldum.kassam dvd bile bulcam galiba.ama izlemedim daha.requiemden kafayı alıp başka şeye kanalize olamıomki.
  • Orjinal dvd si de var rahatlıkla bulman lazım.
  • film senaryosu ve şaşırtıcı ayrıntılarıyla ele alınınca cidden rahatsız edici, ensest ilişki kavramının normal insanlarca basit karşılanması mümkün değil işte bu yüzden rahatsız edici, ama şöyle bir şey var film aynı zamanda etkileyici de sonuçta eleştiririz, kınarız senaryodan dolayı ama etkilendiğimiz de bir gerçek ve bence bir filmi başarılı kılan da onun 'etkileyiciliği'dir bu yüzden ben filmi gerçekten başarılı buldum psikolojisi zayıf olanlar izlemesin tabi ama 'film' olduğunun farkında olanların izlemesinde sakınca yok bence
  • Mükemmel bir filmdi

Hele son 20 dakikası ve flashbackler mükemmeldi

Seyretmeyenler mutlaka seyretsin

Ama midesi hassas olanlar seyretmesin

• Oldboy kesinlikle mükemmel bir film.Filmi izlediğinizde bir intikam ancak bu kadar acı alınabilir diyorsunuz.Kesinlikle izlemiyen kalmamalı
  • Birazdan izleyeceğim
  • evet filmin sonunda ortaya çıkan gerçek miğde bulandırıcı ama film mükemmel

ayrıntılı bilgi için:http://mmcakir.blogspot.com/2008/02/oldboy.html
  • En iyilerimden biridir hakkaten usta işi
    ayrıca Kim Ki-Duk ustanın Dolls(Bebekler) ve Time(Zaman) adlı filmlerini tavsiye derim uzak doğu sinemasının önde gelen yapımlarındandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 22 Şubat 2008; 20:25:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhsycoMantis

Olumsuz cevap yazanların cevaplarını şaşkınlıkla okudum

Ben de şaşırmadım desem yalan olmaz.Tabi sinemayla öyle pek içli dışlı olmayanların rahatsızlık duyabileceği bir film.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

............Ayrıca bu uzakdoğu sinemasına bakışımı da değiştirdi.(olumlu anlamda) bildiğiniz böyle kaliteli film var mı?

TIKLA --> sadece ve sadece UZAKDOĞU filmleri köşesi (resimli ve yorumlu)
  • Kusursuz bir filmmiş sadece bunu diyebildim..
  • Uzakdoğu sinemasına bu filmle başlamak yanlış olur bence ama gerçekten izlenmeye değer güzel bir film.
  • Bir de aklıma geldi bizim Polis filmiyle bu Oldboy çok benziyor birçok sahne bir düşünün bana hak vereceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.