Şimdi Ara

oldschoolko hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar uskodaki hilelerden buglardan o kadar sıkıldım ki yeni bir oyun ararken oldschoolko hakkındaki yazıları okudum bugün oraya başladım. beni yıllar öncesine götürdü eski maradon zamanı millete baktım üzerlerinde chitinler var ellerinde md falan.

siz ne düşünüyorsunuz orada oynanabilirmi ? araştırdım uzun zamandırda açıkmış o server. günlük kullanıcısı da yüksek. eğer uskodaki saçmalıklar yoksa uskoya daha da para vermem. hileye bug a para vereceğime temiz bir oyuna veririm daha iyi

orada oynayan arkadaşlar varsa fikirlerini yazabilirlermi.

şimdiden teşekkürler .

• O server her sene sıfırlanıyor haziran gibi muhtemelen gene yenilencek db sıfırlanacak ve serverda exp kasarken koxp kullananlar var pk da koxp var mı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara oynamıştım ve db sıfırlayıp yeni isimle server açtıkları için bıraktım. Şu anda kadar 3 yılda 4 ya da 5 tane server kapatıp açmışlar. 6 ay filan açık kalıyormuş sonra kapanıp başka isimle yeni server açılıyormuş.

Ayın 25 inde açılacak olan bir myko server var onu bekliyorum ben.

Ayrıca team kurduk şartları taşıyorsan aramıza katılabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_90722688/tm.htm
  • oynadım ben oldscholko da sonra sıfırlanı bir daha açıldı ama pk sı zevklidir yani. Eski tadı veriyor kalabalık olduğu sürece iyi gidiyor server sonra mecbur sıfırlıyorlar user kazanmak için.
  • TEşekkür ederim arakdaşlar cevaplar için. bu DB sıfırlama olayı gerçekten varmı ? bu konuda bir yazı bulamadım. haziranda sıfırlanacağına dair resmi bir yazı da yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.