Şimdi Ara

Oldu bu iş :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Buselfa

hemen hemen o sisteme yakın yaptım şuanda. herhalde uygundur şuanda.

Oldu bu iş :)

Laptop hard diski seçmişsin, sistemin boşu boşuna yavaş çalışır. Yine WD Blue'nun 3,5" olanını tercih et.

Dark kasa da tavsiye etmem ama muhtemelen sorun çıkarmadan işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Orijinalden alıntı: Buselfa

hemen hemen o sisteme yakın yaptım şuanda. herhalde uygundur şuanda.

Laptop hard diski seçmişsin, sistemin boşu boşuna yavaş çalışır. Yine WD Blue'nun 3,5" olanını tercih et.

Dark kasa da tavsiye etmem ama muhtemelen sorun çıkarmadan işini görür.

Başka harddisk öneriniz var mı. Kasa önerinizide alabilirmiyim, psusuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahte Kabadayı

Onu koyan durumu düzelten benim zaten angut iyi bak kim önermiş o sistemi forum bunaklardan geçilmyo la :D

Adam 250 watt everest kasa
    3250 işlemci
    1 T. Wd green hdd yazms

Senin bana iyi oku dediğn zaten bana ait benim önerdiğigm gazma

Senin gibi armutlar yüzünden soğudum şu forum'dan . Sana hakaret edip de kendi üyeliğimi yakmıcam merak etme .

Senin koyduğun fotoğrafa bakmadım zaten , konuyu açan kişinin koyduğu fotoğrafta 500W psu var zaten . Aynı PSU'yu sen önermişsin, hem de adama hakaret etmişsin . Milleti rencide edip , kendi fikirlerini veya önerilerini Boost'lama . Adam akıllı otur önerini yap . Konu sahibi arkadaşın donanımla çok bir bilgisi yok ki fikir istemek için konuyu açmış, yoksa bu konuyu açıp da , senin gibi egosu patlak insanların bağırıp çağırmasına katlanmaz ...

Edit : Fotoğraf !!! Senin koyduğun fotoğraf bu ise işlemci ve anakart uyumsuz koçum, ki senin koyduğun fotoğraf bu değil . Bu konu sahibi arkadaşın . 500W psu en altta bak Görme engelli arkadaşım benim . Nick'inden dolayı heyecanlanma bu kadar . ↓↓↓↓ Fotoğraf altta ↓↓↓↓

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 8 Mayıs 2015; 23:40:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

o ekran kartı o bellek boyutu ile 256bit değere ulaşamaz 2GB ekran kartının ulaşacağı maksimum veri yolu 128 bitdir.

Tamamen yanlış bir bilgi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

angut adam resmi değiştirdi resmi sildi sonradan 500 watt psu ekledi güncelledi şimdi olay bana kaldı asıl sen bilmeden burda boş boş konuşma zeytin yağı kılıklı herif

OLUM SENİ GÖMERİM ADAM AKILLI KONUŞ LAN !!

ADİ HERİF YALAN YANLIŞ KONUŞUP KENDİNİ HAKLI ÇIKARMAYA ÇALIŞMA. YALANCI PİSLİK HERİF . ADAM RESMİ DEĞİŞTİRMİŞ OLSA "konu düzenlendi" GİBİ BİR ŞEY YAZAR ALTTA . KONUNUN ALTINDA HİÇ BİR ŞEY YAZMIYOR . BİR B*K YEDİN , ERGEN AKLININ EGOSUNA KAPILDIN ATAR KOYDUN, HAKSIZSIN , SIRF KENDİNE YEDİREMEDİĞİN İÇİN HALA ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞIYOSUN, HALA UZATIYOSUN ... ZEYTİN YAĞLI KILIKLI OLAN SENSİN ASIL BURDA . ADAM RESMİ FELAN DEĞİŞTİRMEMİŞ . İŞKEMBEDEN ATIP ONA BUNA ATAR KOYMA ! ADMİNLER YOK DİYE SENİN GİBİ BACAKSIZLAR DOLDU BURAYA . DAHA FAZLA ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞMA YALANCI PİSLİK !!

FOTOĞRAF AŞAĞIDA BAK BAKAYIM KONU DÜZENLENMİŞ Mİ . YALANCI PİSLİK !!!

• quote:

sen beni gömer misin la sen kimsin armut asıl sen boş boş konuşma düzenleme yazıyor yazmıyor ben bilmem o resimde nagas psu yoktu diyorum salak salak konuşuyosun beyinsiz

memlekette puşt aramaya gerek yok senin gibiler varken. birde utanmadan yalan söylemişin.

öncelikle gelelim ki donanım hakkımda pek bilgim yok. o fotoğraf, baştan sona ilk koyduğum fotoğraf. ama senin gibi karakteri yerde sürünen insanlar sırf birilerini karalamak için yalan yanlış şeyler söyleyerek kendini haklı çıkarmaya çalışmaktadır.

şu bi gerçek ki senin klavyede yaptığın atarı, biz senin gibi oç'lara her vakit, yerinde, yanında yapıyoruz. şimdi konudan git sana zahmet.

Not;

Oç ne demek? Cvp: Osmanlı çocuğu.

Yersen.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.