Şimdi Ara

ÖLDÜMDEN DÖNEN... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şşşşşşşş YanlızBirOpera abime artizlik yapmayın alaırm ifadenizi ona göre demi abi anlıyon sen beni
  • opera 9 canlıymış vallaa helal olsun
  • 1. sınıfa gidiyordum araba çarpmıştı, 2 hafta Çapa'da yattım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

opera 9 canlıymış vallaa helal olsun

Opera değil Cehennemden_Cennete naber errayn

@Vejetaryen Kasap pirzola yediririm sana

@_OsmaN_

• quote:

Orjinalden alıntı: _vanilin_

sobadan zehirlnmistim kac sene önce. kisa süreli bi saarlik yasadim ama gecti..

bu arada
    quote:

ÖLDÜMDEN DÖNEN...

boş ver
    ahh öldüm derken dönenler
  • quote:

Orjinalden alıntı: törot

Yer Antalya/Olimpos.Akşam altı olmuş, takı tezgahımı toplamış eve dönüyorum.Manavdan biraz kayısı almış yiyerek yürüyorum neşeli neşeli.Derken kayısının çekirdeği boğazıma kaçtı.Önce fazla korkmadım, ileri ittim çıkmadı, yutmaya çalıştım olmadı."Yok canım boğuluyo olamam!" diye düşünürken nefesimin tükenmeye başladığını farkettim, hiç ama hiç nefes alamıyorum ama.Panik başladı...Yolun kenarına geçip yere çöktüm.Yol da epey kalabalık, denize gidenler, denizden dönenler...Bi allahın kulu da noluyo bu herife diye bakmıyo.Bir de panik halinde olduğum için nefesim daha çabuk tükeniyo.Tam hatırlayamıyorum ama etraftaki sesleri duymamaya başlamıştım sanki.O an insanın aklından tonla ilgisiz şey geçiyo, tarif etmesi çok zor.Derken ne olduysa çekirdek çıkıverdi boğazımdan.Girip bi yerden su aldım, artık yüzüm nası bi haldeydiyse bakkaldaki adam suratıma garip garip baktı.Sonra gökyüzüne baktım, insanlara baktım, kendime baktım...Hayata yeniden gelmiş gibi hissettim.Mutlu mutlu eve döndüm.

way bea işte en güzel anlatım bu

ama o ilgisiz şey geçio yerleri biraz daha açsan süper olacak merak ettim

• paraşütle atlıyoduk ailecek
    benim paraşüt açılmadı alttan bi F 16 geçti tamda üstüne düştüm new york a kadar gittim sora bi binanın paratonerine düştüm yıldırım düştü o sırada yere doğru düşüom ben derken bi tır tam düşecekken çarptı bana kafam bi binanın duvarına girdi nası hayatta kaldım bilmiyorum
  • Biz ailecek sadece pikniğe gideriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: noobhunter

paraşütle atlıyoduk ailecek
    benim paraşüt açılmadı alttan bi F 16 geçti tamda üstüne düştüm new york a kadar gittim sora bi binanın paratonerine düştüm yıldırım düştü o sırada yere doğru düşüom ben derken bi tır tam düşecekken çarptı bana kafam bi binanın duvarına girdi nası hayatta kaldım bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.