ben anlatayım bir gün futbool oynuyordum yanlışlıkla topa bastım yere düştüm KÜÜTT kafamı tam ortasından kaldırıma vurmuştum her taraf kan olmuştu çok korkmuştum bayılmıştım kafamın şekli bozuldu başım döndü
önce beyaz bi ışık geldi...
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
quote:
Orjinalden alıntı: KKM
hakemdir o hakem
quote:
Orijinalden alıntı: novalgine_plus
quote:
Orjinalden alıntı: KKM
hakemdir o hakem
Alıntıları Göster
M23 minibüsün ön koltuğunda oturuyordum. salak şöför kaza yaptı. çok aptalca bir hareket yaptığı için salak şöför diyorum. yoksa kaza herkesin başına gelebilir. neyse. ben ön camdan fırladım. toprak zemine düştüm. resmen öldüm sandım bi süre. sonra baktım yaşıyom hala. hiç bişey de olmamıştı. sonra eve gittim. ceplerden ve iç çamaşırdan yaprak, çimen, toprak bi de topkek kağıdı çıktı. nası girdiyse içime artık. çok güldü arkadaşlarım. "uğraşamıycam şimdi sizinle" deyip yatıp uyumuştum. biz ölümlerden dönmüşüz millet gece yarısı hahaha hihihi gülüyo.
quote:
Orijinalden alıntı: C4_1400
M23 minibüsün ön koltuğunda oturuyordum. salak şöför kaza yaptı. çok aptalca bir hareket yaptığı için salak şöför diyorum. yoksa kaza herkesin başına gelebilir. neyse. ben ön camdan fırladım. toprak zemine düştüm. resmen öldüm sandım bi süre. sonra baktım yaşıyom hala. hiç bişey de olmamıştı. sonra eve gittim. ceplerden ve iç çamaşırdan yaprak, çimen, toprak bi de topkek kağıdı çıktı. nası girdiyse içime artık. çok güldü arkadaşlarım. "uğraşamıycam şimdi sizinle" deyip yatıp uyumuştum. biz ölümlerden dönmüşüz millet gece yarısı hahaha hihihi gülüyo.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: C4_1400
evet minibuslerle ilgili çok da isabetli bi tahmin yapmıştın bugun...sanırım kaynağı anlaşıldı
quote:
Orijinalden alıntı: baytar
quote:
Orjinalden alıntı: C4_1400
evet minibuslerle ilgili çok da isabetli bi tahmin yapmıştın bugun...sanırım kaynağı anlaşıldı
Alıntıları Göster
5 yaşımda 5. kattan düştüm. Uzun bi süre hastenede yattım.
quote:
Orijinalden alıntı: oktrates
5 yaşımda 5. kattan düştüm. Uzun bi süre hastenede yattım.
Alıntıları Göster
defalarca kalbim durdu. her defasında doktorlar kurtarmışlar.
kaba bi hesap yaparsak aşağı yukarı 70-80 defa öldüm diyebilirim. tam sayıyı babama sormak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: silent scream
defalarca kalbim durdu. her defasında doktorlar kurtarmışlar.
kaba bi hesap yaparsak aşağı yukarı 70-80 defa öldüm diyebilirim. tam sayıyı babama sormak lazım
Alıntıları Göster
yaşayan ölülerin dönüşü olarak deişmesi lazım bu başlıın
quote:
Alıntıları Göster
Valla henüz dönmedim yani o sınıra gelmedim. Korkarım o sınıra gelirsem geri göndermeyecekler
quote:
Orijinalden alıntı: çinporseleni
Valla henüz dönmedim yani o sınıra gelmedim. Korkarım o sınıra gelirsem geri göndermeyecekler
Alıntıları Göster
Bir keresinden önümden kara kedi geçmişti, o günü hiç unutamıyorum öbür tarafa gittim geldim desem yeridir
quote:
Orijinalden alıntı: Vejetaryen Kasap
Bir keresinden önümden kara kedi geçmişti, o günü hiç unutamıyorum öbür tarafa gittim geldim desem yeridir
Alıntıları Göster
1 Kez ford transit minibusun altında kaldım. Sağ kol bacak kırıldı. Bayılmışım. Harbiden öldüm sanmıştım
1 Kez rövaşota yapayım dedim daha yazamıyorum bile Kolumun altımda kalmış kırıldı
1 Kez Kanepeden kanepeye atlarken sol kolumu kırdım düşüp
Kırılmayan kemik yok
quote:
Alıntıları Göster
sobadan zehirlnmistim kac sene önce. kisa süreli bi saarlik yasadim ama gecti..
bu arada
quote:
ÖLDÜMDEN DÖNEN...
quote:
Alıntıları Göster
yoksa o siyah kedi
Bu caddy miydi
quote:
Alıntıları Göster
Yer Antalya/Olimpos.Akşam altı olmuş, takı tezgahımı toplamış eve dönüyorum.Manavdan biraz kayısı almış yiyerek yürüyorum neşeli neşeli.Derken kayısının çekirdeği boğazıma kaçtı.Önce fazla korkmadım, ileri ittim çıkmadı, yutmaya çalıştım olmadı."Yok canım boğuluyo olamam!" diye düşünürken nefesimin tükenmeye başladığını farkettim, hiç ama hiç nefes alamıyorum ama.Panik başladı...Yolun kenarına geçip yere çöktüm.Yol da epey kalabalık, denize gidenler, denizden dönenler...Bi allahın kulu da noluyo bu herife diye bakmıyo.Bir de panik halinde olduğum için nefesim daha çabuk tükeniyo.Tam hatırlayamıyorum ama etraftaki sesleri duymamaya başlamıştım sanki.O an insanın aklından tonla ilgisiz şey geçiyo, tarif etmesi çok zor.Derken ne olduysa çekirdek çıkıverdi boğazımdan.Girip bi yerden su aldım, artık yüzüm nası bi haldeydiyse bakkaldaki adam suratıma garip garip baktı.Sonra gökyüzüne baktım, insanlara baktım, kendime baktım...Hayata yeniden gelmiş gibi hissettim.Mutlu mutlu eve döndüm.
quote:
Orijinalden alıntı: YalnızßirOpera
1 Kez ford transit minibusun altında kaldım. Sağ kol bacak kırıldı. Bayılmışım. Harbiden öldüm sanmıştım
1 Kez rövaşota yapayım dedim daha yazamıyorum bile Kolumun altımda kalmış kırıldı
1 Kez Kanepeden kanepeye atlarken sol kolumu kırdım düşüp
Kırılmayan kemik yok
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera 1 Kez rövaşota yapayım dedim daha yazamıyorum bile Kolumun altımda kalmış kırıldı
çinporseleni; yok o diildi
quote:
Alıntıları Göster
Karadenizde boğulmamaya çalışan adam benım ayaktan yakalayınca gözümü açtığımda ayaklarımdan sallıyorlardı.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera 1 Kez rövaşota yapayım dedim daha yazamıyorum bile Kolumun altımda kalmış kırıldı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Vejetaryen Kasap
quote:
eee hangi kediymiş bu yoksa kedikadın mı
quote:
Orijinalden alıntı: çinporseleni
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: çinporseleni
bilmem ki
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
La bana artizlik yapma anladın sen onu
quote:
Orijinalden alıntı: YalnızßirOpera
quote:
quote: