Şimdi Ara

adamı öldürmüşler olay yeri geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saat 01:00 civarında tak diye bi ses geldi bakmadım herhangi bişeydir diye.Sonra cama çıktım bi baktım heryer polis kaynıyor sonra anladımki birisini öldürmüşler.Adamın yüzünü gösteren videolar falanda çektim hatta haber ajanslarını aradım dha geldi görüntüleri aldı gitti.Para falanda vermediler .Neyse No ss No güven için SSler Aşağıda.olay sultangazide oldu

• Yan kesici öldürmüştür. Bu saatte başka olasılık olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Yan kesici öldürmüştür. Bu saatte başka olasılık olmaz.

Orasını bilemicem ama tam şakağından vurulmuş .Polisler kovanları falan topladılar adamın kendi üzerindeki silahı aldılar gittiler.Sabah haberlerine yetişir herhalde.
  • quote:

Yan kesici o kadar ses cikarmaz bicaklar kacar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık olmuş gerkçeten :(, bu arada dostum neden önce para verin sonra size fotoları gösterim demedin o mallara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

yazık olmuş gerkçeten :(, bu arada dostum neden önce para verin sonra size fotoları gösterim demedin o mallara?

Bi anlık boşluğuma geldi zaten videoyu çekerken kötüü oldum .Flashla indirdim aşağı attı bilgisayarına orda hata yaptım atttırmıcaktım.sonra silerim falan isterseniz dedi ama .Silsede çıkartır illa gerçi hakları bende ama uğraşmazdım.
  • Tek başına dışarda ölümden çok korkarım ben ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemde genç biriymiş videoyuda koyucaktımda adamın suratı falan gözüküyor sakıncalı olabilir .Allah rahmet eylesin diyelim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Yan kesici o kadar ses cikarmaz bicaklar kacar.

Onlar boş gezmezki silahlı olanları da var belki silah kullanmayı bilmiyordu silahı doğrulttu ve fazla heyecan yaptı ve o esnada eli titremiş olabilir ve yanlışlıkla tetiğe bastı.

Edit: imla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

hemde genç biriymiş videoyuda koyucaktımda adamın suratı falan gözüküyor sakıncalı olabilir .Allah rahmet eylesin diyelim .

videoya 25. kare oalrak dh logosu ekleseydin subliminal mesaj vermiş olurdun :P
  • quote:

hemde genç biriymiş videoyuda koyucaktımda adamın suratı falan gözüküyor sakıncalı olabilir .Allah rahmet eylesin diyelim .

videoyu pm atsana merak ettim şimdi
  • Allah rahmet eylesin

o adam nerden bilirdi öleceğini, ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor
  • quote:

quote:

yazık olmuş gerkçeten :(, bu arada dostum neden önce para verin sonra size fotoları gösterim demedin o mallara?

Bi anlık boşluğuma geldi zaten videoyu çekerken kötüü oldum .Flashla indirdim aşağı attı bilgisayarına orda hata yaptım atttırmıcaktım.sonra silerim falan isterseniz dedi ama .Silsede çıkartır illa gerçi hakları bende ama uğraşmazdım.

hocam bizim ark. oyle cekmiş kaza olayının videosunu cocuk cağırdı aynı şekilde video izletti güzelmi dedi, güzel dediler. cocukda ozaman cıkarın bı 100 luk dedi , adamlar başta ıhh mıhh ettı ama sonradan aldı cocuk, o gun sabahdan , aksama kadar ondan geçinmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

quote:

quote:

hocam bizim ark. oyle cekmiş kaza olayının videosunu cocuk cağırdı aynı şekilde video izletti güzelmi dedi, güzel dediler. cocukda ozaman cıkarın bı 100 luk dedi , adamlar başta ıhh mıhh ettı ama sonradan aldı cocuk, o gun sabahdan , aksama kadar ondan geçinmiştim

vallahi hocam boşluğuma geldi .Görüntüleri çekerken bi kötü oldum zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.