Şimdi Ara

Öldüresiye dövülen Tiktok fenomeni genç yaşamını yitirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öldürülmesini neden savunayım ama benım kızımı taciz etse kollarını bacaklarını kırarım öldürüp başımı belay sokmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Keyfine göre kolunu bacağını kıramazsın kimsenin işte. Alırsın biber gazı veya şok aleti güvenlik ekipmanı satan bir yerden. Veya bu olay özelinde zaten abisi varmış kızın, rahatsız ediyorsa abisini dikersin kızın başına olay bitene kadar, okulundaki hocalarına da söylersin durumu kızı mümkün olduğunca korumalarını istersin ve en önemlisi polise ve savcılığa gidersin onlar bir şey yapmazsa da devletin ayıbı olur sen yine haklılığını da kaybetmemiş olursun. Herifler başka şehirden gelip planlayarak adam öldürmüşler . Sen hâlâ benim kızım olsa hede hodo yapıyorsun burda. Senin kızın olsa da böyle bir şey ya pa maz sın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 17 Şubat 2020; 14:22:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Kızını şantaj ediyormuş elinde çıplak fotoğrafları varmış kimse kimseyi durduk yerde bu hale getirinceye kadar dövmez saldırmaz,

Alıntıları Göster
    Bu ülkede herkes herkesi durup dururken bu hale getirebilir. İstanbul'da güpe gündüz sırf "ben bu herife bıçak takarım" ,"hadi lan takamazsın" muhabbetine insan bıcaklıyorlar .

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Hocam dövmezsen akıllanmaz olurda kızı kandırıp eyleme geçer veya tecavüz ederse ne olacak ?=

Yaşı küçük diye polis vs pek bir şey yapamıyor.

Ben önceden güzelce döverim olayı kapatırım. Testi kırıldıktan sonra bir önemi olmaz

merak ettiğim neden öldürene kadar dövmüşler ?
    Belki asıl sebebi bambaşka bir şeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Hocam dövmezsen akıllanmaz olurda kızı kandırıp eyleme geçer veya tecavüz ederse ne olacak ?=

Yaşı küçük diye polis vs pek bir şey yapamıyor.

Ben önceden güzelce döverim olayı kapatırım. Testi kırıldıktan sonra bir önemi olmaz

merak ettiğim neden öldürene kadar dövmüşler ?
    Belki asıl sebebi bambaşka bir şeydir
    Ölen genç 20 yaşında imiş, pek ala polis alır, bir gece nezarette bir güzel incirtir bir taraflarını verir dersini zaten. Burda küçük olan kız galiba zaten.
    Muhtemelen öldürmek için dovmuyorlar zaten , öldürmek niyetinde olsalar bıçakla falan keseler bir yerlerini veya takıp kaçalar. Dayağın ayarını tutturamayıp kafasına çok vuruyorlar ve hastanede beyin ölümü gerçekleşiyor şeklinde yazmış bazı kaynaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 17 Şubat 2020; 14:33:43 >

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Ben 16-17 diye biliyordum ama olay daha garip az önce birisi şantaj dedi 12-14 yaşındaki kızın çıplak fotoğrafları ile tehdit edip ilişki istemiş galiba bir kaç yorum üstte öyle bir şey yazmışlar tam ne olduğu belli olmadığı için bir şey diyemiyorum
  • @Leipold

Bence hak etmiş,

@U Mad BRO

Tamam,

@U Mad BRO

Ben hiç denk gelmedim duymadım öyle şeyler fazla hostel izleme,
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bu olayda kesin olan 2 şey ve kesin olmayan bir sürü şey var.
    Kesin olan ilk şey bir gencin öldürülmesi ve ikinci şey de öldürenlerin başka bir şehirden gelip, bu genci tasarlayarak ve canavarca hisle ve ayrıca zorla alıkoyarak öldürmesi.

Kesin olmayan iddialar ise pek çok. Bunlarda senin de bahsettiğin çıplak foto iddiası gerçek olsa dahi fotolar kız tarafından yollanmış olarak biliniyor, yani kayıt edilen ilk cihaz kızın telefonu yine. Bu ve diğer pek iddia ölen gencin telefon ve sosyal medya hesapları ile kızın telefon ve hesapları incelenerek gün yüzüne çıkarılabilir şeyler.
    Ancak gün yüzünde olan maalesef 2 katil ve bir maktul olmasıdır bu olayda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 17 Şubat 2020; 14:42:39 >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Emine Bulut'un arkasından bu ve benzeri yorumları yapanlardan bir farkın yokmuş belli ettin iyice.
    Onedio
    Bu Nasıl Zihniyet? Eski Eşi Tarafından Katledilen Emine Bulut'un Ardından Yapılan Kan Dondurucu Yorumlar
    https://onedio.com/haber/bu-nasil-zihniyet-eski-esi-tarafindan-katledilen-emine-bulut-un-ardindan-yapilan-kan-dondurucu-yorumlar-883393

umrunda olmaz bana ben blokluyorum seni. Daha da yazacağım bir kelimeyi kaldırmaz midem de sinirlerim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 17 Şubat 2020; 14:53:31 >

• sissil S kullanıcısına yanıt
    artık önce donör olur sonra da kadavra.
  • Çocuk galiba nude fotolarla şantaj yapmış, bu çok olası. Böyle olaylar çok oluyor. Benim de bir kız arkadaşım vardi, öyle şantaj yapmış çocuk buna, dedim mahkemeye versene, bi tarafından kan alırlar, yok dedi. Sonra da tekrar onunla sevgili oldu, manyak ya. Kızların %80 i ya aptal ya da manyaktir. Tip olarak tekinsiz, gereksiz bir tipe benziyor ama bilemem tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 17 Şubat 2020; 16:22:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Emine Bulut'un arkasından bu ve benzeri yorumları yapanlardan bir farkın yokmuş belli ettin iyice.
    https://onedio.com/haber/bu-nasil-zihniyet-eski-esi-tarafindan-katledilen-emine-bulut-un-ardindan-yapilan-kan-dondurucu-yorumlar-883393

umrunda olmaz bana ben blokluyorum seni. Daha da yazacağım bir kelimeyi kaldırmaz midem de sinirlerim de
    Yallah başka yere yallah,

• Bugün adamın biri palyaçoluk yapan bir insana tipini beğenmedim diye girişti. Ya da dün olabilir, memleket iyice açık hava tımarhanesine döndü.
  • Hep devir kötü lafını duyardık da hiç bu kadar kötü olmamıştı. Ifsalar, tehditler... çoluğunuza çocuğunuza sahip cikin diyince yobaz oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

beyin ölümü gerçekleşmiş daha ölmemiş çocuk.
    Sağlıkçılık yaptığım yıllarda ''komadan'' bile uyananların oranı %5-%6 oranındaydı. Beyin ölümünden dönmek sanırım imkansız tanımına çok yakın. Tıpın o kadar gelişmesi yüz binlerce yıl alır. (o kadar imkansız).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED6D34AAB -- 17 Şubat 2020; 23:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bugün adamın biri palyaçoluk yapan bir insana tipini beğenmedim diye girişti. Ya da dün olabilir, memleket iyice açık hava tımarhanesine döndü.
    Açık hava işlerinde çalışmayı ben de düşünmüyorum. Öğretmen olmak istiyorum ama bazı liseleri görünce korkuyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

bu gün taciz eden yarın tecavüz edebilir..
    biraz olayı abartmışlar kolunu bacağını kırsalardı ona ders olurdu da öldürmek nedemek ?
    Kol bacak kirinca hapis yatmayacak mısın?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Kızımı çıplal fotoğrafları ile tehdit ediyorsa hapis yatmam tahliye edilirim muhtemelen ama o çocuk hapis yatabilir

• Adamın beyin ölümü gerçekleşmiş.Dün arkadaşları video çekip,ares ölmedi,beyin ölümü gerçekleşti çok iyi doktor bulunmali,heryere yayın bu videoyu tekrar uyandiracaz diyorlar.Bu tiktokcularda akil yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 18 Şubat 2020; 10:54:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kahkaha attım adamların derdi prim, hepsi ne kadar mutlu gülüyor farkında mısın ?

prim kasıyorlar beyin cerrahı aradıkları kadar ne kadar aptal olduklarınıda gösterdiler ama kızlar da çok tatlıymış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.