Şimdi Ara

OLED Birliği, Samsung Galaxy S III'ün ekranını detaylandırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
11.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zamanki gibi haber aynı.. tek fark ihtimali olmayan tasarım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 13 Nisan 2012; 11:43:05 >
  • Doğrusu Iphane 4S hayal kırıklığından sonra beni bir nebzede olsa SGSIII heyecanlandırıyor...Ümit ederim ki o da hayal kırıklığına neden olmaz..
  • bir cep telefonu için çok fazla, gereğinden fazla özellik içeriyor öyle ki zaten bunu ilk çıktığında alan kesin işi gücü olan kesin olduğu için bir çok özelliğini bile kullanmayacak !

anca forum ortamındaki boş zamanı olan teknoloji geyiği yapan tipler bunun özelliklerini bilecek olması kötü !

şu özellikleri katlanabilen tablet şeklinde çıkartında, daha genel bir kitle bunu kullansın. yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 13 Nisan 2012; 11:43:35 >
  • Sağda solda konsept tasarımlar görmekten elimizde telefonlardan midemiz bulanmaya başladı iyice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

Kim ne Derse Desin Android

Ben de android kullanıcısıyım ama "Kim ne Derse Desin bilmemne" yorumları da gerçekten bayıyor...

Ayrıca hakikaten yeter yaw, meraktan çatladık çıkartsınlar şunu da rahatlayalım :) Klasik daha hızlı! daha büyük! daha güçlü!'nün üzerinde ne yenilik getirecek çok merak ediyorum.
  • İnternette gezinmek bu cihazla mükemmel olur
  • peşin hukumlu v sadece ekran boyutuna bakarak karar vermemek lazım....onemlı olan telefonun genel boyutu s2 kullanıyorum ve boyutları beni rahatsız etmiyor...aynı boyutlara 4.6" ekranı sıgdırabileceklerse neden olmasın....
  • SIII çıksa da SIV ü beklemeye başlasak artık
  • Ekran tam istediğim gibi kasada seramik olursa hemen alırım.
    Samsung duy bizi kaliteli kasa istiyoruz artık.
  • Tasarımda arka kapağa dikkat edin xenon flash 'olcak' galiba SIII'te

çıksın 2 hafta beklerim fiyat iner azcık alırım :)
  • ŞU SAYFANIN SAG TARAFINDA CIKAN IGRENC SELILUT REKLAMINI KALDIRIN AYIP YAHU MYNET GIBI OLDUNUZ
  • Hakikatten o widget neymiş öyle!
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul2007

ŞU SAYFANIN SAG TARAFINDA CIKAN IGRENC SELILUT REKLAMINI KALDIRIN AYIP YAHU MYNET GIBI OLDUNUZ

Reklamın iyisi kötüsü iğrenci olmaz demişler :) ama sayende reklam amacına ulaşmış olucak gibi gözüküyor hatta benim sayemde de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverJames

Tasarımda arka kapağa dikkat edin xenon flash olcak galiba SIIIte çıksın 2 hafta beklerim fiyat iner azcık alırım :)
    İmkansız çok kalın olur telefon...Bunuda Samsung yapmaz.Yapsa yapsa Nokia yapar:)
  • S2 yi aldığım zamanlar büyük geliyordu ancak, internette gezinirken gerçekten küçük olduğunu hissediyorsunuz. :)
  • "Samsung üretimi 1.5GHz hızında dört çekirdekli Exynos 5 işlemcisinden güç alması"

Bu tarif Exynos 5450, 4 çekirdekli 5 seri başka Exynos 5 yok, 2 çekirdekli 5250 var. Umarım doğrudur ve T658 GPU ile rakipsiz bir ikili olurlar ve alınası bir cihaz olur.

Kolay Gelsin
  • Samsung duy sesimizi...
  • yukarıdaki örnek resimde ki gibi bide xenon fllash koysalar varya ilk alacaklardan biri olurum
  • 4 çekirdekli a15 tabanlı işlemci 5450 var olursa süper ötesi olur ama şu da olabilir. Big title mimari ise yapılmış 2 a15 + 2 tane de düşük güç harcayan aX mimari işlemci birleşimi. Bu şekildeki işlemci %70 pil tasarufu sağlayabiliyordu. Tabi bunlar yine söylenti olduğu için bekleyip göreceğiz...
  • zenginin malı züğürdün çenesini yorar.mecbur olmasam telefon bile kullanmam.düşmanlarım para kazanmasın diye.fanatiklik yapanları anlamıyorum.apple google kazansa

size ne yararı var.Amerika kazanıyor.demekki doğru yolda bizi içten bölmek o kadarda zor değil.telefonlar için birbirinizi döveceksiniz.Bu milleti anlamıyorum.herşeye katlanır.birbirine katlananaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.