Şimdi Ara

OLED Birliği, Samsung Galaxy S III'ün ekranını detaylandırdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
11.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tasarımda olacağını zannetmiyorum bu bir sonraki neslin tasarımı olur ancak çünkü uçtan uca ekran ilk kez s3 ile denenecek. Bu kadar uçtan uca koymaları sıkıntı yaratabilir. S4 bu tasarımda olabilir ama
  • uctan uca tasarım ile ekranın kırılacağını düşünüyorsanız bu videoyu bi izleyin
    S IV e ancak yetişir

Samsung Flexible AMOLED link
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul2007

ŞU SAYFANIN SAG TARAFINDA CIKAN IGRENC SELILUT REKLAMINI KALDIRIN AYIP YAHU MYNET GIBI OLDUNUZ

AdBlock kullanmaya alışın artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biramıçokgördüler

quote:

ŞU SAYFANIN SAG TARAFINDA CIKAN IGRENC SELILUT REKLAMINI KALDIRIN AYIP YAHU MYNET GIBI OLDUNUZ

ne reklamı ad block denen birşey var adminin beni banlamadan önce yabancı ip ile bile reklamlara tıklardım türk şirketine para gelsin diye ama şimdi videoların başındaki reklamları bile izlememek için idm ile indiriyorum öyle izliyorum arkadaşlarımada böyle yaptırıyorum insan bir açıklar şundan dolayı banlandın diye ona bile tenezzül etmiyolar 3 kere süresiz ban yedim

sizin gib bir nick kullananı ben bu ulkeye bile almazdım.

Sizene insanlarin nicklerinden şu salak saçma zihniyetinizi değiştirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi çıksın artık yaaa
  • çerçeve yapısı ve dizaynı beni pek çekmedi fakat seramik oluşu, 310 kusur ppi değer ! ile muazzam.. 4.6" ise bana göre çok büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatc

keşke sıfır tuşlu yapılsa..yani home tuşu, tuş kilidi tuşu, kamera tuşu gibi tuşlarda olmasa..açma kapamada ekran üzerinde belli bir hareketi yapmaya bağlı olsa..ekranın belli bir noktasına basınç yapınca filan açılsa..teknoloji bunu kalıracak düzeyde..zaten sonunda olacakta bu hiç tuş kalmayacak..

o tuşlar işlevsellik kazandırıyor. önemli olan görüntü mü yoksa işlevsellik mi? zaten yan yüzeyde olan ses açma, kapama veya tuş kilidi tuşu yan yüzeyde oldukları için çok da görsellik sıkıntısı yaratmıyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

ne reklamı ad block denen birşey var adminin beni banlamadan önce yabancı ip ile bile reklamlara tıklardım türk şirketine para gelsin diye ama şimdi videoların başındaki reklamları bile izlememek için idm ile indiriyorum öyle izliyorum arkadaşlarımada böyle yaptırıyorum insan bir açıklar şundan dolayı banlandın diye ona bile tenezzül etmiyolar 3 kere süresiz ban yedim

böyle nicki olanlar banlamıyor konu dışında oranı buranı gösterdiğinde sorun yok

• Ekran boyutu v ekalitelis hatsafhada yüksek olucağı kesin! ayrıca kamera ve işlemci aynı şekilde.. MAyısı bekkliyicez.. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

"Samsung üretimi 1.5GHz hızında dört çekirdekli Exynos 5 işlemcisinden güç alması"

Bu tarif Exynos 5450, 4 çekirdekli 5 seri başka Exynos 5 yok, 2 çekirdekli 5250 var. Umarım doğrudur ve T658 GPU ile rakipsiz bir ikili olurlar ve alınası bir cihaz olur.

Kolay Gelsin

exynos 5450 2.0 ghz olmayacak mıydı? zannetmiyorum 5450 ile geleceğini ama gelirse süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

"Samsung üretimi 1.5GHz hızında dört çekirdekli Exynos 5 işlemcisinden güç alması"

Bu tarif Exynos 5450, 4 çekirdekli 5 seri başka Exynos 5 yok, 2 çekirdekli 5250 var. Umarım doğrudur ve T658 GPU ile rakipsiz bir ikili olurlar ve alınası bir cihaz olur.

Kolay Gelsin

exynos 5450 2.0 ghz olmayacak mıydı? zannetmiyorum 5450 ile geleceğini ama gelirse süper olur.

Exynos serisinde 1.rakam seri numarasıdır , 2.rakam çekirdek sayısıdır.

5250, 5 serisi 2 çekirdek
    5450, 5 serisi 4 çekirdek

Hızlarla belirli aralıklarda oynamak mümkün,

Kolay gelsin

• SIII çıksa da SIV ü beklemeye başlasak artık
  • Okudukça heyecan ciddi ciddi artıyor,biraz da param artsa...
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanbul2007 ŞU SAYFANIN SAG TARAFINDA CIKAN IGRENC SELILUT REKLAMINI KALDIRIN AYIP YAHU MYNET GIBI OLDUNUZ
    ne reklamı ad block denen birşey var adminin beni banlamadan önce yabancı ip ile bile reklamlara tıklardım türk şirketine para gelsin diye ama şimdi videoların başındaki reklamları bile izlememek için idm ile indiriyorum öyle izliyorum arkadaşlarımada böyle yaptırıyorum insan bir açıklar şundan dolayı banlandın diye ona bile tenezzül etmiyolar 3 kere süresiz ban yedim [:]

Iyi ki size kalmiyor.

• bilen birisi hesaplasın şu 319ppi 4.6 inch de kaç pixel çözünürlük yapıyor bize o lazım...
  • 4.6 inç nedir yahu... elbette seveni çok olur ama yok hocam kalsın ben almayayım, mobilite'den bahsediyoruz,mobil cihaz diyoruz adamlar tablet yapıyor var mı böyle bir şey... tamam fıstık gibi cihaz seveni de alanı da çok olur ama 4.0, 4.3 arası güzel cihazlar da çıkar arada,ayıptır yahu hangi cebe sığacak bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp0007

quote:

Orijinalden alıntı: infinite

ACIL TAVSIYE GEREK ! Sony X10i mi Samsung Wave 2 mi ? Her iki cihazıda 400TLye sıfır olarak mal edeceğim, (yurtdışı) Wave1 kullanmıştım zorunlu halde sattım aklım kaldı gerçi bada hakkında hoş şeyler söylenmiyor ama çok app kullanan biri değilim, X10ide android oduğu için (4.0 dahi çalışıyor) aklım karıştı HELP

Samsung Wave 2 kullanıyorum. Pili 4 gün civarı gidiyor. Metalik kısımları soyuluyor (siyah renginde bu sorun yok), BADA kullanıcıları tatmin etmeyen bir işletim sistemi. Ben olsam Sony X10i alırdım.

• valla artık öyle bir ayarlamışlarki cesss te sony tanıtıyor wmc de htc ve lg tanıtıyor mayıs haziran gibi samsung eylül ekim gibi i phone ,,bu ne yaaa değişik bir piyasa oldu artıkkk bu işte ekmek varrrr
  • Ancak bir çekilişten falan kazanırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcelik21 -- 13 Nisan 2012; 23:12:09 >
  • cidden albenisi var iostan androide geçmek için iyi bi neden olabilecekmi bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.