Arkadaşlar merhaba, bir kaç ürün arasında gidip geliyorum 3 farklı marka var bunlar OLED LG C9 ve B9 bunun dışında da Samsung tarafından kafa kurcalayan QLED modeller de q80 ve q70 son olarakta 1000nits gerçek hdr veren Sony led xf9005.LG oled'de herkes gibi burn riskinden korkuyorum ve bu problem beni Qled ürünlere yöneltiyor fakat QLED sistemi de led'in şişirilmiş hali.Bir oled olmadığı aşikar.Gelelim Sony'e 1000 nits ve 100hz oluşu beni cezbediyor.Lütfen yardımcı olun Hdr film ve oyun konsolu için doğru tercih sizce ne olmalı.
Hocam OLED TV deki görüntü kaliteyi ayrıntı detayı hiç bir üründe alamazsınız Logo yanması v.s 2 yıl içerisinde olursa yetkili servis değişim yapıyor,isterseniz +3 yıl garanti uzatmasını yapın 5 yıl boyunca olsa bile direk panel değişimi direk ürün değişimi LG yapıyor bilginiz olsun
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim hocam.Peki sizce CX beklemekde fayda olur mu 48'' olan ürün dikkatimi çekti.
quote:
Orijinalden alıntı: Pewee
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim hocam.Peki sizce CX beklemekde fayda olur mu 48'' olan ürün dikkatimi çekti.
Hocam OLED48CX Dünya geneli yok satacak bir ürün talep çok fazla bu ürün için alternetifsiz piyasanın lideri olacak geldi an tercih sizin hocam.
Türkiye'ye ne zaman gelir hocam bir bilginiz var mı ve fiyat nedir yurtdışında cihazın
quote:
Türkiye'ye ne zaman gelir hocam bir bilginiz var mı ve fiyat nedir yurtdışında cihazın
Hocam haziran ayı sonunda gelir fiyat bilgisi henüz gelmedi,
Haziran konusunda eminmiyiz hocam
quote:
Haziran konusunda eminmiyiz hocam
Hocam evet eminim en erken geliş tarihi bu yaklaşık 400 adet sipariş geçtim, Mayıs ayı sonunda gelecekti olaylardan dolayı Haziran sonu deniliyor şuan için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme