senin gibi marka düşmanları ve satıcılar bu forumun en büyük sıkıntısı insanları yanış yönlendirmekten başka hiçbir işe yaramazsınız ancak boş laf ne bi bilgi ne başka bişey o konuya gir marka kötüle ordan çık başka konuya gel yine marka kötüle bilmediğin konularda gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan şeyler yaz sonra gel bide utanmadan bi bitmediler öylemi :))) aynen siz birbirinizi ağırlamaya devam... |
OLED TV 'Yİ YILLARCA SIKINTISIZ KULLANMAK VE LOGO YANIĞI YAŞAMAK İSTEMEYENLER BUYRUN İÇERİ (13. sayfa)
-
-
2018 yılında aldığım lg c7 oled tv'imde, nadir görülen altyazı yanığı ile karşılaştım. Sarı ve kırmızı tonlamalı tek renklerde belirgin oluyor. Diğer renklerde belli olmuyor. Normal içeriklerde zaten hiçbir problem yaşamıyorsun. Yani ben bunu bile bile aldığım için, hiç problem etmiyorum. Gelecekte microled gibi oled kalitesinde bir tv çıkarsa onu alırım. Onun haricinde şimdi yeni tv alacak olsam yine tereddütsüz oled tv alırım.Herhangi bir marka ayırımı yapmıyorum. Mağazalara gidin bakın, oled panellerdeki görüntü kalitesi gördükten sonra diğerleri yapay geliyor.Sadece siyah kalitesi değil, renklerin doğallığıda, derinliğide kendini belli ediyor. Mesela oled bir panelde, bir elmaya gerçekte baktığın haline yakın görüyorsun. Yani güneş ışığı elmaya vurur, ordan yansıyan ışık gözüne gelir, gerçek doğal rengini görürsün. Diğer panellerde ise elmaya dışardan değilde, elmanın içinde bir florens yardımı ile aydınlatıyormuş gibi görüyorsun. Bu da doğallığı , gerçekciliği törpülüyor. Yani sadece siyah kalitesi değil olay.
-
Hocam bunlar bitmez biri bitmeden biri türer farklı nick ile aynı kişi yola devam eder, delikanlıca çıkıp Samsung elamayım dese kimse bir şey demeyecekquote:
Orijinalden alıntı: popturceyn
samsung taparlar her yerde hocam,bi bitmediler. -
Merhaba bende oled tv aldım fakat sizin yazınızda tv nin fişten cekilmemesini okudum tv kapalı olsa bile akım korumalı priz de takılı kalması gerekiyor doğru mu anladım. Ayrıca ups hangisini almalıyım link paylaşırsanız aliyim o modeli. 55oledcx6la modeli için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sevgili arkadaşlar bu konu “o marka bu markadan daha iyi” tartışması yapılacak konu değil :) lütfen tartısmayın boş muhabbete gerek yok. Bu konu sadece LG oled tv yi sağlıklı bir şekilde çalıştırmak için tavsiye vermek amaçlı açılmış bir konu yoksa ona bakarsak sony de samsungda harika cihazlar yapıyor yani hepsinin birbirinden üstün olduğu yanlar var.Bunlar dünya devi markalar hiçbiri insanı üzmez o yüzden bu omu bumu iyi tartışması bi yere varmamakla birlikte zaten yeride değil lütfen kirletmeyelim konuyu hepinize sevgiler saygılar -
Fişten çekme olayı aslında en temizi. Fakat oled tv de tv kapandıktan sonra piksel temizliği adı verilen bir uygulama otomatik olarak devreye giriyor. Bu işlem bi nevi her piksele uyarı voltajı vererek bi nevi takılı kalanları uyandırıp tekrar kapatma eylemi. Böylelikle kendi statik enerjisiyle yanık kalıp zamanla yanık olma durumu olmuyor. Tv yi kapattıktan 10 dk sonra fişten çekebilirsiniz. Hatta bu eylemin seside var.Belki duyan olmuştur tv yi kapattıktan bi 10 dk sonra içinden tık diye bi ses geliyor :) ha işte o ses işlemin bitme sesi tabiri caizse fişi çekebilirsin sesi :) -
Dostum geç cevap için kusura bakma. Ben bu konuda 2-3 arkadaşı yönlendirdim tavsiyem Powercom markasıdır. 10 küsür senedir kullanıp sadece 2 akü değiştirerek canavar gibi devam edece cihazlar . Bulabilirmisiniz bilemem ama powercom ımd2000 AP bulabilirseniz öpüp başınıza koyun torununuz bile kullanır öyle güzel cihaz benim tavsiyem odur. -
Karanlık odada sizdeki samsungun ne gibi dezavantajları var
Uzun süre tv izlemeyin demiş. Evet gerçekten demiş bunu. Yani bir kupa finali izliyoruz maç uzatmaya gitti diyelim. Tv yanmasın diye uzatmaları radyodan dinleyecez artık. Oled alana radyo hediye kampanyası yapılsın en iyisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz olayı çok yanlış anlamışsınız. :) Uzun süreden kasıt 48 saatten fazla aynı kanalda sürekli açık kalma durumu. Maç tabiki izleyebilirsiniz hatta 1 değil 3 değil tam tamına 5 maçı arka arkaya izleyin :) Baktınız yorulmaya başladınız radyodan devam :) -
Anladım teşekkür ederim. 48 saate kadarsa tamam ama bu sizin tahmininiz mi yoksa üretici firmaların önerisimi. Ben yinede uzak duruyorum oledden
Hocam oled üreticileri sizin oledden uzak durmanızı aman diyim duymasın LG olarak bu duruma çok üzülürler :( -
teşekkürler hocam 2.el powercom aldım zaten, akü de aldım
-
-
Yüksek
Sen onları dert etme kendine oled olmayan tvlerini alıp gönüllerini alırım ben:)
Tv bakıyorum yazınki turnuva öncesi almayı düşünüyorum oledlere bakmıyordum başlığın ilgimi çekti sabit fikirli değilim değiştirebilirim ama okudum ve fikrim değişmedi bunu belirttim atağa çıkmana gerek yok relax👍
Yok hocam ne atağı aslında sizin gibi zihniyetlerin almaması hoşuma gidiyor teknolojiden ve kaliteden mahrum kalmak size çok dokunmaz çünkü 480 p ile 4k farkını idrak ettirme eğitimi verilmeye çalışan bir güruhla gözümde çok farkınız yok o yüzden bence gidip tüplü bi tv alın paranız cebinizde kalsın sevgiler ❤️ -
Haklısın siz oled kullanıcıları üstün ırksınız ya biz zavallılar ne anlarız
Marka fanboy lardan sonra panel fanboylar çıktı. Sırada ne var boyut fanboylar mı. En iyi xx inchdir gerisi çöp konuları yakındır.
Neyse uzatmaya gerek yok seviyeyi gittikçe düşürüyorsun. Kendini oled kullanmayanlardan üstün gören birini ciddiye alacak değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X