< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 17 Kasım 2020; 22:24:20 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
OLED TV 'Yİ YILLARCA SIKINTISIZ KULLANMAK VE LOGO YANIĞI YAŞAMAK İSTEMEYENLER BUYRUN İÇERİ (11. sayfa)
-
-
ben 2018 den beri oled tv kullanıyorum. playstation xbox ve pc takılı. ışık en sonda herhangi bir problem yaşamadım anlık ufak izler kalabiliyor.(özellikle xbox ui de) ama yeni görüntü geldiğinde geçiyor. Piksel temizleme teknolojisi de mevcut artık.
Yanlış anlamayın oled geleneksel tv kanallarını falan seyretmek biraz anlamsız kaçıyor. Tv 8 falan seyredecekseniz ağırlıkla, oled almanın bir mantığı yok çünkü oled deneyiminize birşey katmayacak.
Oled tv oyun ve film izlemek için ideal 4k HDR li film izleyin tru motion ı falan da açarsanız benim gibi sürekli sinemaya giden biri bile artık sinemaya uğramaz oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam konu takibimde en kısa sürede gereken ne varsa yapılacak,panel değişimi veya ürün değişimi
Alıntıları GösterBurak hocam burada yaptığınız büyük ve önemli bir iş gerçekten , tebrik ediyorum sizi 👍 Ciddi bir sorunu çözmüşsünüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam herzaman elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Since1903Burak hocam burada yaptığınız büyük ve önemli bir iş gerçekten , tebrik ediyorum sizi 👍 Ciddi bir sorunu çözmüşsünüz.
Alıntıları Göster -
quote:
Hocam herzaman elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.
Alıntıları GösterAsıl merak ettiğim ; Bu arkadaş tv’yi sizden mi almıştı yoksa farklı yerden almış olmasına rağmen siz devreye girip mi çözdünüz ? Hoş iki ihtimalde de büyük iş yapmış oluyorsunuz , o bir gerçek :)
Hocam evet benden almamış sorunu çözdük yardımcı olduk.quote:
Orijinalden alıntı: Since1903Asıl merak ettiğim ; Bu arkadaş tv’yi sizden mi almıştı yoksa farklı yerden almış olmasına rağmen siz devreye girip mi çözdünüz ? Hoş iki ihtimalde de büyük iş yapmış oluyorsunuz , o bir gerçek :)
Alıntıları Göster -
quote:
Hocam evet benden almamış sorunu çözdük yardımcı olduk.
Alıntıları GösterValla helal olsun diyorum hocam, ne denir
Konu sahibi olarak şu an kullanmakta olduğum lg55b7v model tv yi de Burak beyden almış biri olarak kendisi bu konuda satış öncesi satış sonrası ve arıza gibi durumlarda her türlü desteği veren nadide insanlardan biridir.
hocam konu için teşekkür ederim elinize sağlık. powercom upsler satılmıyor artık sanki. peki şu model nasıldır?
Schneider Ls1000-rs Voltaj Regülatör 1000va
https://www.trendyol.com/schneider/ls1000-rs-voltaj-regulator-1000va-p-72598271
-
Hocam ups iyi iş görür ama 1000va 600w güce denk geliyor sizin tv de aşağı yukarı 500 w falan güç çekeceği için ilave olarak konsol vs bişe de takınca güç sınırını aşacağından kaş yapayım derken göz çıkarma durumu olabiliyor ne yazıkki.
Şöyle söyliyim kısaca1000va ups sınır tv den başka bişe takmamak lazım ups tam kapasite sınırda çalışır. Ama dersenizki benim kafam rahat olsun ben konsoluda, ses siteminide bağlar kullanırım o zaman 2000va derim. Sizden önce bi arkadaş ta aynı şeyi danıştı ona 2000va aldık.
İlla sıfır olacak diye bişe yok bu upsler öyle kolay bozulan cihazlar değil ikinci el bakın. Diğer arkadaşa 2. El bulmuştuk. Powercomdu oda 2000va lık bi cihaz en fazla aküsünü yeniletirsiniz 5 sene gözünüz kapalıyken kullanırsınız. 5 sene sonra bi akü değişimi daha sonra bi 5 sene daha sizi beni yaşlandırır bu cihazlar merak etmeyin -
anladım hocam, sadece oled tvyi bağlayacaktım. televizyon da lg 55cx6, yeni geldi daha kurulum yapmadım ne kadar güç çeker bilmiyorum. dediğiniz gibi 2.ele de bakayım
teşekkür ederim
-
Hocam bakınca teknik manada kurtarıyor ama işin şöyle bi boyutu var. Gerilim ile akım ters orantılıdır. Bu ne demek.
Evinize gelen elektrik voltajı düştüğü zaman cihazlar daha fazla akım çekecektir. Yani sizin 500w lık tv 600 w çekecek misal veriyorum. Zaten elektronik eşyalar hep bu yüzden bozulur. Bunlar kimsenin bilmediği ince detaylar ama can yakıyor malesef. -
Yalnız bu cihaz ups değil, bilginiz olsun.quote:
Orijinalden alıntı: moustapha129hocam konu için teşekkür ederim elinize sağlık. powercom upsler satılmıyor artık sanki. peki şu model nasıldır?
Schneider Ls1000-rs Voltaj Regülatör 1000va
https://www.trendyol.com/schneider/ls1000-rs-voltaj-regulator-1000va-p-72598271
Ayrıca tv niz 109 W. çekiyor teknik özellikleri aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. .
https://www.lg.com/tr/tv/lg-OLED55CX6LA
-
Bu tv nin standby modunda çektiği güç sesle,hdr özelliklerinin on/of olma durumları bu gücü değiştiriyor ona aldanmayın -
Gerilim düşse bile tv enerjiyi ups ten alıyorsa çektiği akım değişmez.quote:
Orijinalden alıntı: AlphaKnight
Hocam bakınca teknik manada kurtarıyor ama işin şöyle bi boyutu var. Gerilim ile akım ters orantılıdır. Bu ne demek.
Evinize gelen elektrik voltajı düştüğü zaman cihazlar daha fazla akım çekecektir. Yani sizin 500w lık tv 600 w çekecek misal veriyorum. Zaten elektronik eşyalar hep bu yüzden bozulur. Bunlar kimsenin bilmediği ince detaylar ama can yakıyor malesef.
Çünkü ups regüle edilmiş voltajı tv ye verir.
O yüzden tv nin çekeceği güç değişmez. -
Hocam ben aldanmam. Bence siz iyice araştırmadan insanları yanlış yönlendirmeyin.quote:
Orijinalden alıntı: AlphaKnight
Bu tv nin standby modunda çektiği güç sesle,hdr özelliklerinin on/of olma durumları bu gücü değiştiriyor ona aldanmayın
Tv nin standby modunda çektiği güç 0,5 W.
@AlphaKnight Tv ler standby modunda o gücü çekse vay dünyanın haline. -
Hocam ne yönlendirmesi ben fikrimi söylüyorum ben işi sağlama alırım siz gidin 1000 va alın alla alla sizi zorlayanmı var. -
Ayrıca yazdıklarımı iyice anlayarak oku sizin bahsettiğiniz 106 w ı ben diyorum standby modu için anlamadan etmeden yörüm yapmayın sizde yanlış yönlendirmeyin -
değerli fikirleriniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim çok faydalandım
güzel bir cihaz bulurum inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 3 Ocak 2021; 2:58:30 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X