Şimdi Ara

OLED TV 'Yİ YILLARCA SIKINTISIZ KULLANMAK VE LOGO YANIĞI YAŞAMAK İSTEMEYENLER BUYRUN İÇERİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
44
Favori
50.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahsettiğiniz ups 1kva=1000w ediyor ki Buda tv de belirtilen 178 kW ile ups yi neredeyse 5/1 gücüyle kullanmak demek o 2 bin küsürlü rakam aşırı yüksek ve gereksiz bir rakam ups ye o kadar para verilmesine karşıyım 2 el de alınabilir en kötü aküsü yenilenir 30-40 TL ye.Powercomun 2.el ürünlerine bakın derim 300-400 temizi 500 e harika cihazlar var o şekilde alın derim hem sadece tv değil ses sistemi konsol tv kullanırsınız sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 17 Kasım 2020; 22:24:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben 2018 den beri oled tv kullanıyorum. playstation xbox ve pc takılı. ışık en sonda herhangi bir problem yaşamadım anlık ufak izler kalabiliyor.(özellikle xbox ui de) ama yeni görüntü geldiğinde geçiyor. Piksel temizleme teknolojisi de mevcut artık.

Yanlış anlamayın oled geleneksel tv kanallarını falan seyretmek biraz anlamsız kaçıyor. Tv 8 falan seyredecekseniz ağırlıkla, oled almanın bir mantığı yok çünkü oled deneyiminize birşey katmayacak.

Oled tv oyun ve film izlemek için ideal 4k HDR li film izleyin tru motion ı falan da açarsanız benim gibi sürekli sinemaya giden biri bile artık sinemaya uğramaz oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam konu takibimde en kısa sürede gereken ne varsa yapılacak,panel değişimi veya ürün değişimi

Alıntıları Göster

Burak hocam burada yaptığınız büyük ve önemli bir iş gerçekten , tebrik ediyorum sizi 👍 Ciddi bir sorunu çözmüşsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Burak hocam burada yaptığınız büyük ve önemli bir iş gerçekten , tebrik ediyorum sizi 👍 Ciddi bir sorunu çözmüşsünüz.

Alıntıları Göster
    Hocam herzaman elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.
  • quote:

Hocam herzaman elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.

Alıntıları Göster

Asıl merak ettiğim ; Bu arkadaş tv’yi sizden mi almıştı yoksa farklı yerden almış olmasına rağmen siz devreye girip mi çözdünüz ? Hoş iki ihtimalde de büyük iş yapmış oluyorsunuz , o bir gerçek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Asıl merak ettiğim ; Bu arkadaş tv’yi sizden mi almıştı yoksa farklı yerden almış olmasına rağmen siz devreye girip mi çözdünüz ? Hoş iki ihtimalde de büyük iş yapmış oluyorsunuz , o bir gerçek :)

Alıntıları Göster
    Hocam evet benden almamış sorunu çözdük yardımcı olduk.
  • quote:

Hocam evet benden almamış sorunu çözdük yardımcı olduk.

Alıntıları Göster

Valla helal olsun diyorum hocam, ne denir OLED TV 'Yİ YILLARCA SIKINTISIZ KULLANMAK VE LOGO YANIĞI YAŞAMAK İSTEMEYENLER BUYRUN İÇERİ 

• Konu sahibi olarak şu an kullanmakta olduğum lg55b7v model tv yi de Burak beyden almış biri olarak kendisi bu konuda satış öncesi satış sonrası ve arıza gibi durumlarda her türlü desteği veren nadide insanlardan biridir.

• AlphaKnight kullanıcısına yanıt

hocam konu için teşekkür ederim elinize sağlık. powercom upsler satılmıyor artık sanki. peki şu model nasıldır?

Schneider Ls1000-rs Voltaj Regülatör 1000va

https://www.trendyol.com/schneider/ls1000-rs-voltaj-regulator-1000va-p-72598271

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ups iyi iş görür ama 1000va 600w güce denk geliyor sizin tv de aşağı yukarı 500 w falan güç çekeceği için ilave olarak konsol vs bişe de takınca güç sınırını aşacağından kaş yapayım derken göz çıkarma durumu olabiliyor ne yazıkki.
    Şöyle söyliyim kısaca1000va ups sınır tv den başka bişe takmamak lazım ups tam kapasite sınırda çalışır. Ama dersenizki benim kafam rahat olsun ben konsoluda, ses siteminide bağlar kullanırım o zaman 2000va derim. Sizden önce bi arkadaş ta aynı şeyi danıştı ona 2000va aldık.
    İlla sıfır olacak diye bişe yok bu upsler öyle kolay bozulan cihazlar değil ikinci el bakın. Diğer arkadaşa 2. El bulmuştuk. Powercomdu oda 2000va lık bi cihaz en fazla aküsünü yeniletirsiniz 5 sene gözünüz kapalıyken kullanırsınız. 5 sene sonra bi akü değişimi daha sonra bi 5 sene daha sizi beni yaşlandırır bu cihazlar merak etmeyin
  • AlphaKnight kullanıcısına yanıt

anladım hocam, sadece oled tvyi bağlayacaktım. televizyon da lg 55cx6, yeni geldi daha kurulum yapmadım ne kadar güç çeker bilmiyorum. dediğiniz gibi 2.ele de bakayım

teşekkür ederimOLED TV 'Yİ YILLARCA SIKINTISIZ KULLANMAK VE LOGO YANIĞI YAŞAMAK İSTEMEYENLER BUYRUN İÇERİ 

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bakınca teknik manada kurtarıyor ama işin şöyle bi boyutu var. Gerilim ile akım ters orantılıdır. Bu ne demek.
    Evinize gelen elektrik voltajı düştüğü zaman cihazlar daha fazla akım çekecektir. Yani sizin 500w lık tv 600 w çekecek misal veriyorum. Zaten elektronik eşyalar hep bu yüzden bozulur. Bunlar kimsenin bilmediği ince detaylar ama can yakıyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moustapha129

hocam konu için teşekkür ederim elinize sağlık. powercom upsler satılmıyor artık sanki. peki şu model nasıldır?

Schneider Ls1000-rs Voltaj Regülatör 1000va

https://www.trendyol.com/schneider/ls1000-rs-voltaj-regulator-1000va-p-72598271

Yalnız bu cihaz ups değil, bilginiz olsun.

Ayrıca tv niz 109 W. çekiyor teknik özellikleri aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. .

https://www.lg.com/tr/tv/lg-OLED55CX6LA

• scorpman kullanıcısına yanıt
    Bu tv nin standby modunda çektiği güç sesle,hdr özelliklerinin on/of olma durumları bu gücü değiştiriyor ona aldanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaKnight

Hocam bakınca teknik manada kurtarıyor ama işin şöyle bi boyutu var. Gerilim ile akım ters orantılıdır. Bu ne demek.
    Evinize gelen elektrik voltajı düştüğü zaman cihazlar daha fazla akım çekecektir. Yani sizin 500w lık tv 600 w çekecek misal veriyorum. Zaten elektronik eşyalar hep bu yüzden bozulur. Bunlar kimsenin bilmediği ince detaylar ama can yakıyor malesef.
    Gerilim düşse bile tv enerjiyi ups ten alıyorsa çektiği akım değişmez.
    Çünkü ups regüle edilmiş voltajı tv ye verir.
    O yüzden tv nin çekeceği güç değişmez.
  • quote:

Bu tv nin standby modunda çektiği güç sesle,hdr özelliklerinin on/of olma durumları bu gücü değiştiriyor ona aldanmayın
    Hocam ben aldanmam. Bence siz iyice araştırmadan insanları yanlış yönlendirmeyin.

Tv nin standby modunda çektiği güç 0,5 W.
    @AlphaKnight Tv ler standby modunda o gücü çekse vay dünyanın haline.
    Hocam ne yönlendirmesi ben fikrimi söylüyorum ben işi sağlama alırım siz gidin 1000 va alın alla alla sizi zorlayanmı var.
    Ayrıca yazdıklarımı iyice anlayarak oku sizin bahsettiğiniz 106 w ı ben diyorum standby modu için anlamadan etmeden yörüm yapmayın sizde yanlış yönlendirmeyin
  • değerli fikirleriniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim çok faydalandım

güzel bir cihaz bulurum inşallah OLED TV 'Yİ YILLARCA SIKINTISIZ KULLANMAK VE LOGO YANIĞI YAŞAMAK İSTEMEYENLER BUYRUN İÇERİ 

@AlphaKnight @scorpman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 3 Ocak 2021; 2:58:30 >
  • quote:

Ayrıca yazdıklarımı iyice anlayarak oku sizin bahsettiğiniz 106 w ı ben diyorum standby modu için anlamadan etmeden yörüm yapmayın sizde yanlış yönlendirmeyin
    Hocam öncelikle sizi kırmak istemedim.

Yalnız insanaların tam bilmediği konularda net yorum yapması diğer insanları yanlışa götürecektir.

Teknik bilgiler aşağıdaki resimde yer almaktadır.

OLED TV 'Yİ YILLARCA SIKINTISIZ KULLANMAK VE LOGO YANIĞI YAŞAMAK İSTEMEYENLER BUYRUN İÇERİ

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.