Şimdi Ara

OLED yolcusu kalmasın! Sony de OLED panele geçiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lg g4 teki ekranın canlılığı oled lerde bile yok ama ne yazıkki od problemli ekran dan dolayı lg başı arıdı.samsun 2016 a5 te amoled ekran var lg g4 le yanyana koyuyorum lg g4 daha parlak daha renkli daha canlı duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Samsung un geleceği ne kadar iyi gördüğünün kanıtı. Yıllardır yatırım yapıyorlar oled ekrana.. Lg sabıkalı olduğu için samsung dünyanın ekranını satar artık.

Aynen aynen TV'lerinin hiç biri OLED değil ama ismini QLED diye değiştirip Quantum Dot lcd'nin oled gibi pazarlıyor çok vizyonerler valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve lakin Yakışır Sony'ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Samsung un geleceği ne kadar iyi gördüğünün kanıtı. Yıllardır yatırım yapıyorlar oled ekrana.. Lg sabıkalı olduğu için samsung dünyanın ekranını satar artık.

Sony'nin Samsung'dan oled panel almayacağı kesin. Kendi şirketi var. Bknz: JDI

LG den alır bkz Sony oled tv

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony xz premiumu bile 100 tl ye satsa asla almam bi daha oyle bi hatayi yapmam herkesede anlatacam anlatiyorumda z5 premiumu bataryasi dayanmiyor dige garantiye gonderdim kullanici hatasi dige geri dondu kasada cizik varmis adamlarin bahanesi bu oldu lutfen herkese duyurun onume gelen her yerde paylasacam

• lcd ıps candır. amoledde siyaha yakın renklerde siyah gibi görünüyor detay kayboluyor. amoledde göz kuruluğu oluyor. amoledde renkler sulu boya gibi gözüküyor. amoledde beyaz renkler beyazdan uzak görünüyor. amoled ekranlar kullandıkça bozuluyor. sony ips 120 hz 600 nit maks ve 1 nit min parlaklik iki kat optik panel baskıya duyarlı dokunmatik. hdr 10 ve dolby vison destekli 4 k ekran yemede yaninda yat .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.