< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu ülkede Suriyeli değilsen hiç değerin yok. Öğrenin artık bunu.
|
dinledim de konu neden tokiye geldi anlayamadım
|
Tabii ki suriyeli suçlayacağız? Başka kimi suçlayacağız? Buna vesile olanlar da var tabii...
Bunlara 50 60 milyar DOLAR para harcandı.. Bu para Türk insanına ve ülkeme harcanmadı. Bu yüzden başımıza taş da düşse suriyeli suçlayacağız. Devlet benden daha az vergi alsaydı belki başımı koruyacak bir kask alabilirdim... |
Görünen o ki yok.Ne yazıkki yok o yüzden üreyin çoğalınki iyice değersizleşin diyor sisteme köle olun diyor zatı şahaneleri sonu yakın ama şurda 2-3 vakte kadar.Ha bıraktığı enkaz ise onu seçen ve destekleyenlerin eseri giriştiği savaş katliam ve daha bir çok şeyde o vebalde o seçenlerin ellerinde sebebi sizsiniz.
|
Galiba iddialar doğru zihinsel bir rahatsızlığı olabilir soyledigi cumlede mantikli değil bana garip geldi açıkçası
|
Yok.
En ucuz şey insan |
suriyeli duyarı kasma bize burda ya öfff Bi de bu çıktı başımıza.... ırkçılık nedir bilmeyenler, insancıllığı (hümanizm ) tersten anlayanlar gelmiş "ırkçılık yapmayın" ağızları yapmaya başladı
|
Ateş düştüğü yeri yakıyor artık. O kadar uzaklaştık ki birbirimizden. Siyasiler yüzünden ne hallere düştük. Eğitim farkının açılması da önemli bu konuda....
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 6 Şubat 2020; 2:48:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 6 Şubat 2020; 15:18:48 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 7 Şubat 2020; 19:55:54 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|