Şimdi Ara

Ölen insanların hiç mi değeri yok ya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kadar mı insafsızsın ? Gerçi şehit cenazesinde miting yapan birisisin çok şaşırmıyorum ama , gene de kanıma dokunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabii ki suriyeli suçlayacağız? Başka kimi suçlayacağız? Buna vesile olanlar da var tabii...

Bunlara 50 60 milyar DOLAR para harcandı.. Bu para Türk insanına ve ülkeme harcanmadı.

Bu yüzden başımıza taş da düşse suriyeli suçlayacağız. Devlet benden daha az vergi alsaydı belki başımı koruyacak bir kask alabilirdim...
    Görünen o ki yok.Ne yazıkki yok o yüzden üreyin çoğalınki iyice değersizleşin diyor sisteme köle olun diyor zatı şahaneleri sonu yakın ama şurda 2-3 vakte kadar.Ha bıraktığı enkaz ise onu seçen ve destekleyenlerin eseri giriştiği savaş katliam ve daha bir çok şeyde o vebalde o seçenlerin ellerinde sebebi sizsiniz.
  • dinledim de konu neden tokiye geldi anlayamadım
  • Görünen o ki yok.Ne yazıkki yok o yüzden üreyin çoğalınki iyice değersizleşin diyor sisteme köle olun diyor zatı şahaneleri sonu yakın ama şurda 2-3 vakte kadar.Ha bıraktığı enkaz ise onu seçen ve destekleyenlerin eseri giriştiği savaş katliam ve daha bir çok şeyde o vebalde o seçenlerin ellerinde sebebi sizsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

dinledim de konu neden tokiye geldi anlayamadım
    Galiba iddialar doğru zihinsel bir rahatsızlığı olabilir soyledigi cumlede mantikli değil bana garip geldi açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 6 Şubat 2020; 2:48:20 >
  • Bu ülkede Suriyeli değilsen hiç değerin yok. Öğrenin artık bunu.
  • Yok.

En ucuz şey insan

• quote:

Orijinalden alıntı: otodr

Bu ülkede Suriyeli değilsen hiç değerin yok. Öğrenin artık bunu.
    Suriyeli konusu olsa 2 saat lafını ederlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otodr

Bu ülkede Suriyeli değilsen hiç değerin yok. Öğrenin artık bunu.
  • Her boku suriyelilere vurma huyunuzdan vazgeçin artık . Başınıza taş düşse hemen suriyeli suriyeli deyip adamlara ayrımcılık yapıyorsunuz.

Alın bakın öldüren türk öldürülen suriyeli ama gıkınız çıkmıyor ölen suriyelilere. Ölen türk olsaydı feryat figan ağlardınız burada

soL Haber Portalı
    CZN Burak'ın restoranında cinayet!
    https://haber.sol.org.tr/turkiye/czn-burakin-restoraninda-cinayet-279922

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 6 Şubat 2020; 15:18:48 >

• TIGERSHARK kullanıcısına yanıt
    Tabii ki suriyeli suçlayacağız? Başka kimi suçlayacağız? Buna vesile olanlar da var tabii...

Bunlara 50 60 milyar DOLAR para harcandı.. Bu para Türk insanına ve ülkeme harcanmadı.

Bu yüzden başımıza taş da düşse suriyeli suçlayacağız. Devlet benden daha az vergi alsaydı belki başımı koruyacak bir kask alabilirdim...

• Keşke konuyu uplamasaydınız. Bugün kendini yakarak ölüme giden adamla beraber iyice moralim bozuldu.

Her gün daha da zorlaşıyor yaşamak için gerekli motivasyonu bulmak.

Bizi ağlatanlar, bir gün bedelini öder diye umuyorum. başka çarem yok.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Aman hamza soğuktur şimdi oralar

• quote:

Orijinalden alıntı: Think-

Aman hamza soğuktur şimdi oralar
    Usta kotu bir şey demiyorum ki 63 yasinda adam bunama vs olabilir

Hasta oldugu iddia ediliyor dogru olabilir diyorum daha pek çok bu tarz soylemi var

Edit:65mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 7 Şubat 2020; 19:55:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Galiba iddialar doğru zihinsel bir rahatsızlığı olabilir soyledigi cumlede mantikli değil bana garip geldi açıkçası

Alıntıları Göster
    Ben 20 sene şizofren bir hastayla aynı evde yaşadım. Annem, kardeşlerimde öyle. Yani tek bir bakışından, tek bir hareketinden bir insanın şizofreni olup olmadığını anlayabilirim. Umarım sende beni anlayabilmişsindir.
  • Twitterda da biri yazmış. Gülüyor mu yoksa halis mi görüyorum?
  • Ateş düştüğü yeri yakıyor artık. O kadar uzaklaştık ki birbirimizden. Siyasiler yüzünden ne hallere düştük. Eğitim farkının açılması da önemli bu konuda....

• neroavalon kullanıcısına yanıt
    Aynen. TOKİ ne alaka ya? Neyin kafası bu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sence ?
  • yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.