Şimdi Ara

Ölene kadar ayni araca bincekseniz ne alirsiniz?(tr sartlarinda) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
7.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skoda fabrikayı fosfoza satarak kullanıcılarını sırtından vurmuş resmen. benzer km de fosfoz 4 kere motor yemiş skoda aynı motorla devam etmiş, maşallah
  • Nerde 1.0 tsi dsg polo, 1.0 skoda SUVcuk ve apaçi Leon fanboylari nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel mondeo.
  • Herhangi bir şey alabiliyorsam alabileceğim en pahalı arabayı alır satarım. Hayatım boyunca belki de kazanamayacağım parayı yerim güzel güzel. Eğer kendi paramla alacaksam param neye yetiyorsa onu alırım. Saçma konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 14 Ekim 2019; 10:59:40 >
  • Elbette Mercedes. Hali hazırda kullandığım modelinden bile (c kasa) çok memnunum tüm ömrüm boyunca tek araç olacaksa e kasa ile ölene kadar yol gidebilirim..
  • Japon veya yerli üretim Fiat , Reno

• Günümüzde üretilen arabaların ekonomik ömrü 10 sene öngörülüyor.Bu süreyi geçirip kullanmaya devam ederseniz arabaya bir senede yapacağınız masraf ekonomik ömrü içinde olan arabaya yapacağınız masrafı geçer. Yani satıp ekonomik ömrü içinde olan bir araba almak daha ekonomik.

Haa.. sanayiyi ve ustaları biliyorum, çıkma parçalar veya yan sanayi ile idare edebilirim diyorsanız belki 15 sene fazla cebinizi yakmadan kullanılabilir. Tabii arada bir yolda kalmaları, çekici masraflarını v.s. göze alacaksınız.

Belki rahat değil ama Land Rover Defender 2 el almış olsanız bile uzun süre kullanılabilir.

Tabi arabayı yıpratmadan senelerce sürebilmek ayrı bir beceri.
  • Subaru Levorg,Volvo V60 veya 5Kasa bir Grand Tourismo

• Uzun süreli düşünürsem muhtemelen daha düşük teknolojili bir araç tercih ederdim, ne kadar teknoloji o kadar sorun çıkarma olasılığı demek uzun vadede baz paket dayanıklı bir araç olabilirdi ve muhtemelen benzinli düşünürdüm dpf egr vs sorunlarla uğraşmak istemeyeceğim icin. Turbo küçük hacimli yerine geleneksel 1.6 atmosferik olabilir. Japon arabalarının daha dayanıklı olduğunu düşünürsekte 1.6 vision bir Corolla olabilir manuel vites tabiki.

• Mazda MX-5 RF

Bir sonraki aracım olarak düşünüyorum. Düşük km bulursam ömür boyu binmeyi düşünüyorum.

Ölene kadar ayni araca bincekseniz ne alirsiniz?(tr sartlarinda)
  • renault scenic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

Toyota Corolla

Çok param varsa Toyota Land Cruiser.
    Evet kesinlikle. 👍

800 binde dizel Toyota Corolla gördüm. Özel araç.
    Daha da fazla yapan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 14 Ekim 2019; 14:26:38 >
  • Volvo XC-90 Inscription.
  • Lada, Defender her asırda yürütülebilir.

• S90 T6, Audi S5/S6 yada Amg 43/63 gibi C veya E serisi bir mercedes olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukken hep BMW hayal ederdim. Kısmet oldu sıfır aldım ve 2 yıldır ara ara kullanıyorum. Bir aksilik olmazsa uzun yıllar beraberiz

• W212 e350 cdi kâfi

• Volvo S90 yada Volvonun başka bir modelini düşünürdüm sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 15 Ekim 2019; 5:5:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalbim volvo s70
    mantigim fiat bravo 1.4tjet diyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.