< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 13 Ekim 2019; 12:23:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 13 Ekim 2019; 12:23:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kesinlikle megane degil
|
Arkadaş bugünki ekonomik durumunuz demiş Bugatti yazan var ekonomisi yetiyorsa özür
Ben heralde yeni corollanın en boşunu alırdım. Param da yetmiyor ama kredi falan hallolur heralde |
Toyota Corolla
Çok param varsa Toyota Land Cruiser. |
Hayalimdeki araba değil ama TR şartlarında dendiği için işin içine yürütme maliyetleri servis yaygınlığı ve tüketim azlığı konuları girince Clio 4 dCi diyorum.
20 yıl kullansam uzun vadeli masrafları motor yenileme falan bile olsa her türlü daha karlı. Motoru zaten kendini kanıtlamış dCi ünite. Ha plastik aksamı kaporta kalitesi falan eleştirilebilir ama TR şartlarında bence en ideali şimdilik bu. Lpg işine bulaşmak istemediğimden de kaynaklı bu seçimim. Kapalı otoparka giremiyor oluşu. Sürekli gaz almakla uğraştırma durumları vb durumları falan dizeli vazgeçilmez yapıyor benim gözümde. 1 depo ile karma 1000 km yol yapıyorum en az. Uzun yolda depoyu ağzına kadar doldurursam 1500 km yol yapıyorum ki enfes bir olay bu benim için |
mümkünse dsg şanzımanlı alın
|
W140 s500
|
toyota land cruiser
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keiichi Tsuchiya -- 13 Ekim 2019; 11:42:39 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 13 Ekim 2019; 13:44:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 13 Ekim 2019; 18:38:41 > |
|