Hack yedim 70 lvl stafım ve messenger ringlerim gitti. Ama kilitli olanlar da epey kıymetli. Gizli soru ile cevabı ve şifremi değiştirdim. Char şu an temiz. Bu konuda alıcısına garantisi benim. Magemi satıyorum. Özelliklerini aşağıya yazıyorum. lvl:72 NP: 392K. full +7 rebith pad. +7 glacier rebith elixir staff. +7 fire rebith rlixir staff. Elemental pendant. Mage earing. Priest earing. Kekuri belt. +9 wizard staff. 1 adet te +7 rebith warrior kolluk var kasada.
önemli olan itemler bunlar. Yüzük yok. İş yerimden oyuna giremediğim için foto koyamadım buraya ama akşama koyarım inş.
İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum.
nonhthing sen un4givende miydin ve m harfin var deil mi ??
M harfinden çok çok fazlası vardı :) evet o clandaydım. 71 lvl iken çektiğim resmi ilave edicem şimdi.
İşte 71 lvl iken resmim.
omg olm sendemi hack yedin baron bir sen iki üzüldüm
Ya buraya açık olarak resim nasıl ekleniyor? :) Sanırım oldu. Bir de char %6 küsur şimdi 72 levelde.
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf_1992
omg olm sendemi hack yedin baron bir sen iki üzüldüm
Ben baron'dan 1 hafta önce hack yedim. Resimde bu ay aldığım işaret daha iyi görünüyor :) Bu işaretle birkaç gün gezdim ve hacklenene kadar da bunun bir alt işaretiyle gezdim. Hackten sonra np ve exp kasmadığım için şu an işaretim M'ye düştü. Edirne'liyim.
Elimdeki de hacker tarafından chardaki çöp kutusunda yakılan +7 70 lvl stafı. Şu an yok ne yazık ki.
çara ne istiyosun peki itemli yada çıplak olarak
Charı itemsiz satma imkanım yok. Çünkü yukarıda yazılı bütün itemler kilitli ve aslında gold olduğum halde şu an her nedense 5 gündür bronz olarak görünüyorum ve pre bugün bitiyor. Hackten sonra her ihtimale karşı click and buy üyeliğimi sonuçlandırdım. O yüzden gold alamam ve gold almayı düşünmüyorum.
Şu anki haliyle char sanırım 1.000YTL. eder ama pazarlığa açığım.
Charın fiyatını siz belirleyin arkadaşlar. Dediğim gibi pazarlığa açığım ve en yüsek veren ve makul bir fiyata charı devrederim.
Bir şey daha, Charın yan charı 59 lvl %46 çıplak varrior. Onda da +7 rebith chitin ve +7 rebith raptor vardı ama soyup soğana çevirmişler.