Şimdi Ara

olimpia da cz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar ben olimpia da human charım war bıktım şu karusların
    nowa townunda insanların pek yaptıgını zannetmiyorum ama belli baslı orclar
    war sürekli nowa town yapıyolar kimisi koxp açıp geziyo bunlara dahil humanlarda war
    kimisi ne hikmetse 4 kişi dalıyo saglam adamlar bide ama adam ölmüyor bir türlü
    ne kullanıyorsa artık bu çok can sıkıcı en gıcık olanıda nowa town denilen olay
    bu kadar büyük bi haksızlık daha yoktur pardon şimdi hatırladım
    np transferi bide adamlar şekil deyiştirip seni goleme çekiyo
    utanmadan bide diyoki ben karusum siz ölünde lvl düşün

bunların hepsine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_E_T_H -- 10 Nisan 2006; 0:27:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: S_E_T_H

ya arkadaşlar ben olimpia da human charım war bıktım şu karusların
    war sürekli nowa town yapıyolar kimisi koxp açıp geziyo bunlara dahil humanlarda war
    ne kullanıyorsa artık bu iş çok can sıkıcı en gıcık olanıda nowa town denilen olay

bunların hepsine

yaa bolelerı cok ama hepsı ole deıl ıılerı de war orn:beramusta metal_fırtına bu ark. bana 100m werdı 10 m ıstedım param yoq dedım soyuldum yardım edermıısn dedım 100m werdı
    allah razı olsun ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: ?_BeBeK_BeZi_?

quote:

ne kullanıyorsa artık bu iş çok can sıkıcı en gıcık olanıda nowa town denilen olay

bunların hepsine

yaa bolelerı cok ama hepsı ole deıl ıılerı de war orn:beramusta metal_fırtına bu ark. bana 100m werdı 10 m ıstedım param yoq dedım soyuldum yardım edermıısn dedım 100m werdı
    allah razı olsun ondan
    GENELLİKLE NOWA TOWN U OLMPİA 1 DE YAPIYOLAR EGER NP KASCAKSAN YA SAVAŞ YADA OLİMPİA 2

• quote:

Orijinalden alıntı: g@ra

GENELLİKLE NOWA TOWN U OLMPİA 1 DE YAPIYOLAR EGER NP KASCAKSAN YA SAVAŞ YADA OLİMPİA 2

Alıntıları Göster
    bizde humaN MAGE PARTİSİ KURUYORUZ nowa town fazla yapamasakta pusu yapıyoruz bizde mageler iyi np kasarız ama nowa towna karşıyım tabiki insanlar baya para kaybedebiliyorlar biz birdefasında yapmıştık 20 m para gemmiş kişi başı
    adamın planları bozulnuştur
    düşmanımız olsa da iyi deil sonuçta bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Webmaster_M2

bizde humaN MAGE PARTİSİ KURUYORUZ nowa town fazla yapamasakta pusu yapıyoruz bizde mageler iyi np kasarız ama nowa towna karşıyım tabiki insanlar baya para kaybedebiliyorlar biz birdefasında yapmıştık 20 m para gemmiş kişi başı
    adamın planları bozulnuştur
    düşmanımız olsa da iyi deil sonuçta bir oyun

Alıntıları Göster
    İKİ TARAFTA YAPIYOR NOVA TOWNU

• quote:

Orijinalden alıntı: @ADMİRAL@

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

beyler oyunun cilveleri bunlar asıcaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6A2550B57

Bu mesaj silindi.
    her iki tarafta yapior bug ama sen human olduğun için sana orc lar çok yapiomuş gibi gelior ama her iki tarafta inan bana çok fazla yapiolar hele bugün saat 13:30 dan beri human lar tower bug yapiorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj seco

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dj seco

quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: SonOfPatriot

quote:

Orjinalden alıntı: dj seco

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Olimpia da CZ de cok nowa olu yo ama bana gore human agirlikda lvl 60 ise CZ de np kasin daha iyi kasarsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: *GaDDaR*

Olimpia da CZ de cok nowa olu yo ama bana gore human agirlikda lvl 60 ise CZ de np kasin daha iyi kasarsiniz

Alıntıları Göster
    goleme benıde çok cektıler
    hatta adlarını bıle unutmadım
    boylelerıne bu yarasır
    h00kkabaz
    demos
    nevereversay

• quote:

Orijinalden alıntı: :_exodia_:

goleme benıde çok cektıler
    hatta adlarını bıle unutmadım
    boylelerıne bu yarasır
    h00kkabaz
    demos
    nevereversay

Alıntıları Göster
    ya şimdide deli olacam iki taraftanda adamlar
    açmış koxp kaçarak adam indiriyo cz de bu kadar da olmazya
    bütün hilebazlar adam olmayanlar bu servere toplanmış
    dupe desen dupe koxpla lvl ve np kasma var
    bide adam lvl olmuş 64 yada 65 koxpla sana diyo
    sen noobsun

ulan siz koxpla kasanlar esas siz hayatın ezigisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bycado

her iki tarafta yapior bug ama sen human olduğun için sana orc lar çok yapiomuş gibi gelior ama her iki tarafta inan bana çok fazla yapiolar hele bugün saat 13:30 dan beri human lar tower bug yapiorlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bycado

En doğrusunu bu arkadaş söylemiş humanlarda orc larda bu durumdan fazlasıyla istifade ediyolar. Ama ben hiç şikayetçi değilim her akşam en az 500 np kasıyorum, hemen ban yapmayın :) kendi townumuzda. Hile hurda pek sevmediğim için tower bug lı nova town partilere girmemeye calışıyorum. Human kardeşlerimiz tower bug ile nova town yapmaya gelirken genelde aşağıda ki manzara oluyor

dün gece saat 22.00 civarı aldığım ss :) her zaman gelin ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: epsis

quote:

Orjinalden alıntı: bycado

En doğrusunu bu arkadaş söylemiş humanlarda orc larda bu durumdan fazlasıyla istifade ediyolar. Ama ben hiç şikayetçi değilim her akşam en az 500 np kasıyorum, hemen ban yapmayın :) kendi townumuzda. Hile hurda pek sevmediğim için tower bug lı nova town partilere girmemeye calışıyorum. Human kardeşlerimiz tower bug ile nova town yapmaya gelirken genelde aşağıda ki manzara oluyor

dün gece saat 22.00 civarı aldığım ss :) her zaman gelin ne olur

Alıntıları Göster
    üzügünüm ama seni 30 dk önce kestim istigini bilmeden de yerine getirdim
    ben ayrıca humanları korumuyorum ne zaman gitsem sizin kapılarda bizden fazla adam
    olmuyo sizin geldiginiz gibi ben bunları kim yaparsan yapsın ban diyorum

ayrıca sana istedigin kadar aynısından yollarım koca gün adam içeride yatıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: S_E_T_H

üzügünüm ama seni 30 dk önce kestim istigini bilmeden de yerine getirdim
    ben ayrıca humanları korumuyorum ne zaman gitsem sizin kapılarda bizden fazla adam
    olmuyo sizin geldiginiz gibi ben bunları kim yaparsan yapsın ban diyorum

ayrıca sana istedigin kadar aynısından yollarım koca gün adam içeride yatıyo

Alıntıları Göster
    the_can_me_but_the bakıomda clanın yok bizim clana gel skyline ben ::FRoZen_ONE:: nowa town hosuna gidiosa cunku hergun 10larca nowa town yapıoz bana senin gibi bi adam lazım bana pm atarsın ok?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6A2550B57

Bu mesaj silindi.
    areste de o sekilde once kulelerin oraya bir ezik yatiriyorlar kuleler bir sure bugli kaliyor adam ayakta ama vurulmuyo adama bu arada kuleler devamli ona odaklaniyo o sirada saldiriyolar bombo cu lar dun gece areste gm saolsun canim tover bug kullanan (nova town yapanlari) banladi birkacini
  • quote:

bunların hepsine

Sen hiç gelmiyorsun herhalde karus townuna bak sana sizin novatowncu mageleri sayam tabi aklımda kalanları
    Try_ToMage
    Bigbrothenday(böyle bişe)
    Never_Cry
    K_A_H_I_N
    ::K:A:S:A:R::(aradaki noktalardan emin deilim)Bu rougeleri
    Hau_hulau(böyle garip bi adı var çözemedim)
    feedy
    EPTOC(bundan da emin deilim)Bu da priestrleri

Oyuna ne zaman girsem bunlar novatown yapıyolar npmin yarısını bunları keserek kastımBuffsız acsiz wolfsuz swiftsiz dalıyorum aralarına kesiyorum işte 50np 50np geliyo Bunların elebaşı try_tomage gibi geliyo never_cry de olabilir çünkü hep onlar var novatowndan bi gce parti topladım bunları deli ettik en sonunda bıktılar server deiştirdiler diğer servere geçtik partice 1 gece novatown yaptırmadık bunlardan o gece 4k np kasmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicious Bee

quote:

bunların hepsine

Sen hiç gelmiyorsun herhalde karus townuna bak sana sizin novatowncu mageleri sayam tabi aklımda kalanları
    Try_ToMage
    Bigbrothenday(böyle bişe)
    Never_Cry
    K_A_H_I_N
    ::K:A:S:A:R::(aradaki noktalardan emin deilim)Bu rougeleri
    Hau_hulau(böyle garip bi adı var çözemedim)
    feedy
    EPTOC(bundan da emin deilim)Bu da priestrleri

Oyuna ne zaman girsem bunlar novatown yapıyolar npmin yarısını bunları keserek kastımBuffsız acsiz wolfsuz swiftsiz dalıyorum aralarına kesiyorum işte 50np 50np geliyo Bunların elebaşı try_tomage gibi geliyo never_cry de olabilir çünkü hep onlar var novatowndan bi gce parti topladım bunları deli ettik en sonunda bıktılar server deiştirdiler diğer servere geçtik partice 1 gece novatown yaptırmadık bunlardan o gece 4k np kasmıştım
    Geçmiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviIish

Geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildsould

Alıntıları Göster
    bizim bi ark vardı int kafede oynarken nova town yapıyolar mış herifin biri de başka serverda heralde oynuyo ölmüş nova town a bizim ark le kavga çıkarmış nie nova town yapıyosun die
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion_heart_burak

bizim bi ark vardı int kafede oynarken nova town yapıyolar mış herifin biri de başka serverda heralde oynuyo ölmüş nova town a bizim ark le kavga çıkarmış nie nova town yapıyosun die

Alıntıları Göster
    10-14 nisan arasında bahsedılıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dx -- 9 Temmuz 2006; 15:36:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.