Arkadaşlar Olimpiada Karuslar KaLmamıs Tüm lvlleri Yüksek ADamlar HuMaN Olmus Sebebini BiLmiyorum lvl 80 w7 Kenjinnn Hawin Sirrage Nemeles. Vs.. Diğer Arkadaşlar hepsi Human Olmus :)
hawin ardreamcı deil mi? bi de human mı olmuş o?
evet orqun kanky Oda Human ve Andream Komutanı :D:DD: :)
Olympia Oynayıcısı Olarak;Onların Değişiklik İçin Humanlıgı Seçtigini Düşünüyorum.Ama İçlerinde Orclara ŞEREFSİZLİK Olsun Diyerek Geçen Arkadaşlarda Var.Utanıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: HamzaHakan
Olympia Oynayıcısı Olarak;Onların Değişiklik İçin Humanlıgı Seçtigini Düşünüyorum.Ama İçlerinde Orclara ŞEREFSİZLİK Olsun Diyerek Geçen Arkadaşlarda Var.Utanıyorum.
Karuslar tabiki geçer çünkü her savasta monumentlerini anında kırıyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: orCUN_5387
yooQ clanını yooQ kursun hawine noluyo
:)))))))))) Orqun Sankı onların yanındayım he :D bi bayan ASas vardı işte onun clanındaydı Clan iSmi YooQ kımdı yaw bi türlü Aklıma gelmio.
quote:
Orjinalden alıntı: heLLOpeRs
quote:
Orjinalden alıntı: orCUN_5387
yooQ clanını yooQ kursun hawine noluyo
:)))))))))) Orqun Sankı onların yanındayım he :D bi bayan ASas vardı işte onun clanındaydı Clan iSmi YooQ kımdı yaw bi türlü Aklıma gelmio.
ee nie savaş komutanı diyon o zmn alla alla
Olympiada human ezici bir güç. Savaşa girdik. 5 dk sonra lufersonda lich görevinin bitirip ezik avlıyodum
quote:
Orjinalden alıntı: Tormentor03
Olympiada human ezici bir güç. Savaşa girdik. 5 dk sonra lufersonda lich görevinin bitirip ezik avlıyodum
ewt baskın hala sürmekte, ama biz hala pztn savaşlarını alamıyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: HamzaHakan
mesajını editle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme